Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
640
19.12.21 22:51

Přidávám se k vám holky. Snažíme se od za 2021. Doma už máme školáka. Syn má 29.12. už 7 let. S manželem jsme spolu 11 let a z toho 7 let manželé. Syn byl na naší svatbě 9.8.2014 u mě v bříšku. Doufám že se nám podaří brzo. Se synem to vyšlo po 4 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.21 22:53

@bacova.mi
Jejda, takže ty jsi měla PCOS? No tak to je jasný, že na to samotná Maca nestaci a v jakem jsi stadiu? Předpokládám, ze už cyklus mas, když se snažíte o mimi, jak dlouho jsi s tím bojovala, co zabralo?:) Pcos je taky pěkně naprd, poslední dobou o tom slycham často, kolegyne z práce (22let) kvůli tomu byla teď na laparo, aby ji tam “něco prošťouchli” (moc tomu nerozumím) aby dostala konečně po roce MS, bylo ji řečeno že má Pcos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.21 22:58

@bacova.mi
Jo aha promiň, koukám, že ses k tomu Pcos, rozepsala v dalších zprávách.
Kolegyně teď začala brát probiotika po té operaci, tak snad to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
19.12.21 23:10

@Anonym_prihlaseni pcos mám stále, nedá se vyléčit. Je to komplex syndromů a trochu složitější na vysvětlení. Původně se myslelo, že prvotní problém je hormonální ve vaječnících. Poslední studie z Ameriky ale ukazují, že se jedná s velkou pravděpodobností o autoimunitní onemocnění, problém je tedy v mozku. Zjednodušeně neposílá do těla informace k tvorbě fsh hormonu. Ještě před 6 lety málokterý gynekolog vůbec o pcos věděl :nevim:
Takže bojuje se s tím celý život. Každá nemá pcos stejné, někdo má mírně příznaky, někdo silné (deprese, vypadávání vlasů až plešatost, ochlupení na těle, fousy, ztráta menstruace, prokazatelné cysty na vajecnicich na UTZ, inzulínová rezistence,…) Momentálně mi menstruace a ovulace chodí, ale trvalo to tři roky, než jsem přišla na to, co konkrétně mě pomáhá :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.21 23:19

@bacova.mi
Ty brďo, já právě myslela, že se to vyléčit dá a že když začne žena menstruovat tak má vyhráno a ono tomu tak není. To je dobrá zpráva, že cyklus a ovu u tebe probíhá, hned je větší šance aby se zadařilo, držím moc palečky, určitě to vyjde. Je šílený, jak si všechny něčím procházíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
20.12.21 04:36

@Anonym_prihlaseni to právě nedá, jen se dají zmírnit jednotlivé symptomy. Je to jako například diabetes, ten také nevyléčis, ale pomocí změny životního stylu ho dostaneš pod uzdu ;) stejně je to s Pcos. Dají se vaječníky,,uzdravit'', ale po dobu, kdy se budpu dodržovat nějaká pravidla. Když se poleví, budeme zpět, kde jsme byli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
20.12.21 17:03

@kamaradka32 hele jak píšeš, pokud je nějakým vážný problém tak je jasné že to kapsle nevyřeší. Ale já to mám tak že mám aspoň dobrý pocit že pro to něco dělám, nic tím nezkazim :D :mrgreen:
Jestli se to povede s tím nebo bez toho je jedno, hlavně aby se to povedlo :srdce: :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
20.12.21 17:53

Já se přidávám. 16. 12. to byl přesně rok, co jsem manželovi oznámila, že bych ráda měla dítě. Snažit jsme se začali o pár dní později. V únoru jsem kvůli PCOS podstoupila stimulaci Clostilbegytem a zadařilo se na 1. pokus. Bohužel ve 22.tt byla zjištěna zástava srdce chlapečka, tak se budeme znovu snažit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3872
20.12.21 18:01

@whitemirror to je šílené :,( držím palce ať se brzy zadaři :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.12.21 19:57

@Merillyn tak to chápu, mě dost holek doporucovalo Gynex..ale jsem lajdak na léky..a prý se to neee snad třikrát denně ty kapky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
20.12.21 19:58

Jinak já to dnes dostala děvčata..takže ofiko snažilka v dalším roce :roll:

Přeji všem, které to ještě celá, aby našly své vysněné // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
20.12.21 20:00

@kamaradka32 já jsem taky lajdak, vydržím chvíli, ale pak na to zapomínám :zed: mě gynex nějak nepomohl, ani na úpravu cyklu :nevim: Ale hlavně jsem nebyla schopná to pít :mrgreen: :roll: ta lékořice :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3872
20.12.21 20:50

@Merillyn @kamaradka32 já gynex beru na doporučení gynekologa… Ale chuť je hnusná :lol: no jestli pomohl nevím. Dnes jsem 42 DC, nevím kolik DPO ale ovulace musela být později.. a na testu mám tohle. Problém je, že první duch byl 37 DC a od té doby sílí strašně pomalu :( takže počítám, že budu plně patřit tady do té skupinky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
20.12.21 21:06

@acire taky jsem ho měla na doporučení a nic :mrgreen: Ale u tebe ti vypadá nadějně, jen je zvláštní že slábne takhle málo :think:
Já od posledního špíně (asi něco jako menstruace :mrgreen: ) jsem 25 dní a od včerejška mě bolí prsa, podbřišek a jsem teda celkem náladová :mrgreen: :lol: tak čekám kdy přijde MS :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.21 22:14
@kamaradka32 píše:
Tak o pomáhání mi nejde, to mě ani nenapadlo..syn je takový mámanek, ze mám stejně pocit, ze mám doma furt miminko :lol: Spíše naopak..chtěla jsem, aby byli parťáci, no nenapadlo mě, ze to skoro rok nepůjde (bůhví jestli déle)..když malý šel hned, a to jsme to jen zkusili :nevim:

Jee, ja nemyslela pomahat jako pomahat, ze bys ho ukolovala :mrgreen: Ale ze aby i pro nej byl prichod sourozence jednodussi a hezci, tak sam treba bude chtit pomahat a uz muze pomahat doopravdy. Bude se citit velkej napomocnej ;)
Nase starsi je taky dost mamanek :lol: Ale sourozence by chtela :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí