Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata, tento rok se to pěkné táhlo, co? Od jedné ovulace k druhé
Přidávám se k Vám ke snažení..a hlavně jsem si přišla pro fota pozitivních tehu testů
protože když vidím, ze to vyjde jiným..řeknu si, tak kurnik..proč ne mě..ze snad taky najdu ty // brzy na testu ![]()
Všem přeji pevné nervy a ten nejkrásnější vánoční dáreček ![]()
Já jsem dnes cca 9/10 dpo, a snažíme se od jara letošního roku..vím, ze někdo zkouší ještě déle..ale i tak už mi to přijde nehorázná doba
![]()
@kamaradka32 píše:![]()
Přidávám se k Vám ke snažení..a hlavně jsem si přišla pro fota pozitivních tehu testů
protože když vidím, ze to vyjde jiným..řeknu si, tak kurnik..proč ne mě..ze snad taky najdu ty // brzy na testu
Všem přeji pevné nervy a ten nejkrásnější vánoční dáreček
Já jsem dnes cca 9/10 dpo, a snažíme se od jara letošního roku..vím, ze někdo zkouší ještě déle..ale i tak už mi to přijde nehorázná doba![]()
Ahoj. Ja jsem asi 8DPO a snazime se ted druhy mesic, teprve jsme v listopadu zacali ![]()
Testovat bych teoreticky mela 24.
Tak uvidime ![]()
@kamaradka32 píše:![]()
protože když vidím, ze to vyjde jiným..řeknu si, tak kurnik..proč ne mě..ze snad taky najdu ty // brzy na testu
Všem přeji pevné nervy a ten nejkrásnější vánoční dáreček
Já jsem dnes cca 9/10 dpo, a snažíme se od jara letošního roku..vím, ze někdo zkouší ještě déle..ale i tak už mi to přijde nehorázná doba![]()
Ahoj. Ja jsem asi 8DPO a snazime se ted druhy mesic, teprve jsme v listopadu zacali ![]()
Testovat bych teoreticky mela 24.
Tak uvidime ![]()
@Gracetheworld děkuji snad se to udrží a bude z toho mimi se ❤️️
@kamaradka32 ahoj, vítám že tady
přeji, ať brzy také najdeš // na TT
přesně jak říkáš, vždy, když vidím, jak se tu někdo i roky snaží a najednou TO VYJDE! Dodá mi to sílí bojovat dál
jsem na tom s čekáním podobné, jsem 9 DPO a termín ms mi vychází akorat na Štědrý den
takže to buďto budou nejkrásnější Vánoce a nebo taky ne
No po letech zmatení by to byl vážně vánoční zázrak
držím nám všem palečky ![]()
@bacova.mi ženy se hold musí podporovat..a s mužem tohle řešit, tak mi řekne, ze jsem už cvok
![]()
Já mám asi kratší cyklus, u mě má MS přijít v pondělí
A myslím, ze opět přijde..už mě klasicky jemně bolí spodek když si lehnu nebo naopak něco třeba zvedam atd..to je u mě typické ty 2-3 dny před
a test jsem si dělala včera večer, protože jsem uklízela koupelny a proste jsem ještě nečekaně jeden našla
..jinak jsem chtěla vydržet do pondělí..ale neslo tooooo, když tak byl
![]()
A na něm vůbec nic samozřejmě ![]()
@kamaradka32 bylo to večer a brzo, takže tam z velké pravděpodobnosti nic nebude
uvidíš za pár dní ![]()
no já zkusila ráno TT, nevydržela jsem to 🙈 nejdřív tam nebylo vuuuubec nic, bílo. Po 5 minutách se objevil tlustý slabounka duch. Zkusila jsem vyfotit, ale není to moc vidět (musím mít jas naplno a tady fotku dvakrát rozkliknout). Na živo byl vidět poměrně pěkně
ale je ještě brzo a nemusí to nic znamenat. Každopádně od predvcerejsiho poklesu teploty mám stále i tělesnou teplotu zvýšenou 37-37.3, což u mě není normální a nic jeho mi není
ani na nízký tlak netrpim, ale včera se mi na nákupu udělalo strašně mdlo a slabo, celá jsem se třásla i manžel na mě. koukal, co mi je. Tak se uvidí další dny, ale čekání je strašný ![]()
Ahoj holky, já bych se taky ráda přidala do skupiny snažilek 2022, je to super zdroj novych informaci a příběhů.
Naše první snažení proběhlo v říjnu 2021 a dopadlo mimodeloznim tehotenstvim, 22.11.,laparo a mínus levý vejcovod.
S cyklem jsem předtím problém neměla a příští týden mám kontrolu u nového gynekologa, pokud dopadnou kontroly v pořádku a dostaví se MS na konci prosince, tak bych se ráda hned začala pokoušet. (Cítím se fyzicky a psychicky skvěle).
Někteří doktoři doporučuji vyčkat 2-3 cykly, někteří zas říkají že stačí vyčkat na první MS.
Já se asi přikláním k variantě, snažit se hned než čekat ( pokud se to má po*rat podruhé, tak ať je to hned a ne zase za čtvrt roku).
Jinak všem držím palečky, 22 je mé šťastné číslo a doufám že přinese štěstí všem snažilkám.
@bacova.mi to zní zajímavě, na jednom tom obrázku taky vidím něco lehce..když si to přiblížim..no uvidíš..taky mas jeďte brzo a daleko do MS..ale taky bych nevydržela a udělala zítra ráno zase ![]()
Mám pocit, ze za ty testy už jsem utratila majlant ![]()
@Anonym_prihlaseni teda to si měla pech, na poprvé a hned mimo
![]()
No každopádně to nic nemění na tom, ze můžeš mít hned mimi, tam kde má být..nechápu, mám pocit, ze těch mimodel. se teď kolem mě roztrhal pytel snad
vůbec nechápu čím to je, ze to nedoputuje, tam kde má
![]()
@kamaradka32
No aspoň víme, že nám to jde (malinké plus na celé té nemilé situaci ), problém byl s vejcovodem, prý to můžou byt nedoléčené nějaký záněty (jestli jsem nějaký zánět měla, tak o tom nevím, s žádným jsem se neléčila a na močáky a cysty netrpím, jediný co, tak mám myom 3 cm, ale na místě, kde by neměl ničemu vadit - možná, že to s tím souvisí - netuším), nebo za to můžou srůsty ve vejcovodech, těžko říct jsou to jen spekulace, nikdo mi nic neřekl. Hold zkušenost a jedeme dál.
Ale těším se, až Vám budu posílat testy a vy hledat duchy, protože jsem asi slepoň a nikde žádné duchy nevidím ![]()