Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
503
18.12.21 18:54

@Anka4 To vypadá nadějně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5622
18.12.21 20:00

@Anka4 tak to budu držet palce, snad se udrží!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
18.12.21 20:16

Zdravím všechny budoucí maminky

:mavam:

Ahoj děvčata, tento rok se to pěkné táhlo, co? Od jedné ovulace k druhé :roll: Přidávám se k Vám ke snažení..a hlavně jsem si přišla pro fota pozitivních tehu testů :dance: protože když vidím, ze to vyjde jiným..řeknu si, tak kurnik..proč ne mě..ze snad taky najdu ty // brzy na testu :oops:

Všem přeji pevné nervy a ten nejkrásnější vánoční dáreček :srdce:

Já jsem dnes cca 9/10 dpo, a snažíme se od jara letošního roku..vím, ze někdo zkouší ještě déle..ale i tak už mi to přijde nehorázná doba :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.21 20:57
@kamaradka32 píše: :mavam:

Ahoj děvčata, tento rok se to pěkné táhlo, co? Od jedné ovulace k druhé :roll: Přidávám se k Vám ke snažení..a hlavně jsem si přišla pro fota pozitivních tehu testů :dance: protože když vidím, ze to vyjde jiným..řeknu si, tak kurnik..proč ne mě..ze snad taky najdu ty // brzy na testu :oops:

Já jsem dnes cca 9/10 dpo, a snažíme se od jara letošního roku..vím, ze někdo zkouší ještě déle..ale i tak už mi to přijde nehorázná doba :roll: :zed:

Ahoj. Ja jsem asi 8DPO a snazime se ted druhy mesic, teprve jsme v listopadu zacali ;)

Testovat bych teoreticky mela 24. :srdce: Tak uvidime :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.12.21 20:57
@kamaradka32 píše: :mavam:

Já jsem dnes cca 9/10 dpo, a snažíme se od jara letošního roku..vím, ze někdo zkouší ještě déle..ale i tak už mi to přijde nehorázná doba :roll: :zed:

Ahoj. Ja jsem asi 8DPO a snazime se ted druhy mesic, teprve jsme v listopadu zacali ;)

Testovat bych teoreticky mela 24. :srdce: Tak uvidime :lol:

• Citovat
  • Upravit
196
18.12.21 21:33

@Gracetheworld děkuji snad se to udrží a bude z toho mimi se ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
18.12.21 21:33

@JackiEL8 snad se to i udrží a bude to mít i ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
19.12.21 01:55

@kamaradka32 ahoj, vítám že tady :hug: přeji, ať brzy také najdeš // na TT :srdce: přesně jak říkáš, vždy, když vidím, jak se tu někdo i roky snaží a najednou TO VYJDE! Dodá mi to sílí bojovat dál :srdce: jsem na tom s čekáním podobné, jsem 9 DPO a termín ms mi vychází akorat na Štědrý den :roll: takže to buďto budou nejkrásnější Vánoce a nebo taky ne :nevim: No po letech zmatení by to byl vážně vánoční zázrak :mrgreen: držím nám všem palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
19.12.21 09:26

@bacova.mi ženy se hold musí podporovat..a s mužem tohle řešit, tak mi řekne, ze jsem už cvok :roll: :D

Já mám asi kratší cyklus, u mě má MS přijít v pondělí :zed: A myslím, ze opět přijde..už mě klasicky jemně bolí spodek když si lehnu nebo naopak něco třeba zvedam atd..to je u mě typické ty 2-3 dny před :zed: a test jsem si dělala včera večer, protože jsem uklízela koupelny a proste jsem ještě nečekaně jeden našla :cert:..jinak jsem chtěla vydržet do pondělí..ale neslo tooooo, když tak byl :cert: :mrgreen:

A na něm vůbec nic samozřejmě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
19.12.21 10:34

@kamaradka32 bylo to večer a brzo, takže tam z velké pravděpodobnosti nic nebude ;) uvidíš za pár dní :hug:
no já zkusila ráno TT, nevydržela jsem to 🙈 nejdřív tam nebylo vuuuubec nic, bílo. Po 5 minutách se objevil tlustý slabounka duch. Zkusila jsem vyfotit, ale není to moc vidět (musím mít jas naplno a tady fotku dvakrát rozkliknout). Na živo byl vidět poměrně pěkně :nevim: ale je ještě brzo a nemusí to nic znamenat. Každopádně od predvcerejsiho poklesu teploty mám stále i tělesnou teplotu zvýšenou 37-37.3, což u mě není normální a nic jeho mi není :nevim: ani na nízký tlak netrpim, ale včera se mi na nákupu udělalo strašně mdlo a slabo, celá jsem se třásla i manžel na mě. koukal, co mi je. Tak se uvidí další dny, ale čekání je strašný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.21 12:41

Ahoj holky, já bych se taky ráda přidala do skupiny snažilek 2022, je to super zdroj novych informaci a příběhů.
Naše první snažení proběhlo v říjnu 2021 a dopadlo mimodeloznim tehotenstvim, 22.11.,laparo a mínus levý vejcovod.
S cyklem jsem předtím problém neměla a příští týden mám kontrolu u nového gynekologa, pokud dopadnou kontroly v pořádku a dostaví se MS na konci prosince, tak bych se ráda hned začala pokoušet. (Cítím se fyzicky a psychicky skvěle).
Někteří doktoři doporučuji vyčkat 2-3 cykly, někteří zas říkají že stačí vyčkat na první MS.
Já se asi přikláním k variantě, snažit se hned než čekat ( pokud se to má po*rat podruhé, tak ať je to hned a ne zase za čtvrt roku).
Jinak všem držím palečky, 22 je mé šťastné číslo a doufám že přinese štěstí všem snažilkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
19.12.21 12:44

@bacova.mi to zní zajímavě, na jednom tom obrázku taky vidím něco lehce..když si to přiblížim..no uvidíš..taky mas jeďte brzo a daleko do MS..ale taky bych nevydržela a udělala zítra ráno zase :mrgreen:

Mám pocit, ze za ty testy už jsem utratila majlant :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
19.12.21 12:46

@Anonym_prihlaseni teda to si měla pech, na poprvé a hned mimo :cert: :roll:

No každopádně to nic nemění na tom, ze můžeš mít hned mimi, tam kde má být..nechápu, mám pocit, ze těch mimodel. se teď kolem mě roztrhal pytel snad :nevim: vůbec nechápu čím to je, ze to nedoputuje, tam kde má :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.21 12:58

@kamaradka32
No aspoň víme, že nám to jde (malinké plus na celé té nemilé situaci ), problém byl s vejcovodem, prý to můžou byt nedoléčené nějaký záněty (jestli jsem nějaký zánět měla, tak o tom nevím, s žádným jsem se neléčila a na močáky a cysty netrpím, jediný co, tak mám myom 3 cm, ale na místě, kde by neměl ničemu vadit - možná, že to s tím souvisí - netuším), nebo za to můžou srůsty ve vejcovodech, těžko říct jsou to jen spekulace, nikdo mi nic neřekl. Hold zkušenost a jedeme dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.21 13:03

Ale těším se, až Vám budu posílat testy a vy hledat duchy, protože jsem asi slepoň a nikde žádné duchy nevidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí