Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Merillyn Naloz to je, ale jsou to všechno produkty, které při pcos pomáhají. Od. ledna jsem různé studovala, kde se co dalo, projížděla weby i zahraniční, shlédla snad stovky videí na YouTube. A jak píšu, za poslední půlrok se mi srovnal celkem cyklu. Je delší, ale poměrně pravidelný, ovulace kolem 20 DC a i teplota se srovnala. Dřív strašně skákala a teď se před ovulací drží nízko a po ní zase hezký nahoře i bez hormonů
ještě občas cvičím hormonální jógu, začala mě bavit a věru to jako takový relax a chvilku sama pro sebe ![]()
@bacova.mi tak to ráda čtu
![]()
Je to šance jak podpořit otěhotnění přirozeně
Tak to taky vyzkouším
![]()
@Merillyn když pro to můžu něco udělat sama, tak proč to nezkusit
ukážu je graf z jara (první, ten co ne skáče) a jaké grafy jsou nyní, tak na tom asi něco bude ![]()
@bacova.mi s tím s tebou souhlasím, určitě je fajn tomu nějak pomoci a něco pro to udělat
No každopádně jsem si v Era objednala mateří kašičku, tak uvidíme. Dál užívám nosifol forte a piju čaj ![]()
Ten rozdíl v grafech je fakt skvělý
Musím začít abych věděla na čem jsem ![]()
@Merillyn za mě je měření super. Tak jsem si na to navykla, že nemůžu přestat
vždy si řeknu, že to nechám jeden cyklus volně plynout a nebudu to řešit, ale pak mi to nedá 🙈 určitě inositol + kyselina listová je základ
mateří kašička určitě ničemu neublíží, užívá se i jako prevence vůči nemocem. V jaké fázi cyklu jsi? Já jsem nyní 4 DPO, takže je teď to nekonečné čekání 🙈 graf zatím takto
@bacova.mi graf zatím vypadá skvěle, to čekání je nekonečné, naprosto tě chápu
![]()
No u mě to je teďka složité.
23.9 jsem musela porodit holčičku no a pak klasické šestinedělí kdy MS přišla přesně na den za 6 týdnů. Proběhla normální MS, pak tedy začínal další cyklus, ale 14 DC jsem začala mít růžové špinění, tak jsem si řekla že třeba ovulační špinění, měla jsem i hlen. Pak špinění zmizelo, ale objevilo se zase za pár dní a spinila jsem 14 dní. S tím že některý den bylo špinění silnější.
No od konce špinění mám 14 dní a čekám co bude dál
zda to mám počítat jako MS nebo ne, takže já vlastně nevím v jaké fázi jsem
![]()
Test jsem si nedělala, páč předpokládám že to jsou ještě rozhozené hormony nebo prostě mám zase rozházeny cyklus
![]()
Ahoj
Všem přeji hodně štěstí zdraví a hodně sexu na nový snažení o miminka ❤️️ Věřím že tenhle rok 2022 bude samej úspěch a že každá z nás najde vysněné nebo vytoužené // na tt 😇
Ahoj holky rada se k vám přidám. Po novem roce se chceme pokusit o další mimco. U nás bohužel ne přirozenou cestou, ale za pomoci IVF. Respektive máme ještě zamrazenych 5mrazacku, tak snad se nám to povede.
Tak nám všem přeji brzy plno pozitivních testiku
a bezproblémová těhotenství
Příspěvek upraven 14.12.21 v 20:46
@bacova.mi dekuji a ty nějaké ditko mas nebo zkousite první
@bacova.mi koukala jsem, ze jsi psala, ze už se nějaký čas snažíte. Nechavate tomu volný průběh nebo se chystáte to řešit?
My jsme to nechali dlouho být a pak nás to teda dohnalo do centra, jelikož to několikrát skončilo ZT a několikrát SP, tak už jsme to řešit museli. Povedlo se až druhé IVF a tam jsme měli i skvěle výsledky jelikož embryjka prošla i genetikou. Tak doufáme, ze teď budeme mít stesti a podaří se, protože bych už znovu do celého IVF nesla
Ahoj holky jsem tu nová a ráda bych se připojila k snažilkam 2022.
Snažíme se sice 2 měsíce, ale necháváme tomu volný průchod, žádný tlak ![]()
Všem přeji štěstí ![]()
@Ajkule Nechavali jsme tomu volný průběh 5 let, děti jsme nechtěli, takže jsme to neřešili. Ale u mě začal hlodat červíček, jak je možné, když se nechranime, že nic. Měla jsem po vysazení HA problémy, žádná ms rok, velké přibývání na váze (s tím bojují dodnes). Před dvěma lety po svatbě jsme se začali snažit aktivně a já to začala řešit s Dr. Ta ale řekla, že jsem mladá, ať tomu dáme ještě aspoň půl roku. Neměla jsem vůbec ovulaci, pak 4 cykly Clostilbegyt (ovulace 1× + biochemko), pak teprve vyšetření a zjištění pcos. Takže jsem se ponořila do studování, nasadila spoustu doplňků, vitamínů,… A poslední půl rok mám poměrně pravidelnou ovulaci kolem 20 DC
po novém roce bychom nejspíš zašli do CAR.
Držím palce, ať se zadaři
Věřím, že ta malá dušička si ke každé z nás cestu najde ![]()