Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15381
19.12.21 13:13

@kamaradka32 zjistila jsem že se musí každá fotka ještě jednou rozkliknout, aby se zaostřila. Ale je to faaakt pidi duch :mrgreen: jj, do ms mám ještě 5 dní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
19.12.21 13:35

@bacova.mi aha, to ani nevím..jako..mě stává prakticky každý cyklus..ze něco najdu (vykoukam)..ale nikdy z toho nic není..dokonce mamatest mi děla fakt přímo čárky..už ho nebudu kupovat, před 3 mi dny se vybarvil jako + a další test neg…příště nespolehlivé..a to mi jej všichni doporučovali :nevim: o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
19.12.21 13:40

@Anonym_prihlaseni to je pravda, je vidět, ze spermijky se umí dostat, kde mají :pankac:

Přeju, ať to brzy vyjde..já mám MS dostat v pondělí a na testu nic tedka..takže já mám dny secteny …chjo fakt to nechápu už :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.21 13:49

@kamaradka32
Já bych s tou menstruaci neházela flintu do žita, do pondělí ještě nějaká šance je a celkově pořád nějaká naděje zůstává, my se snažili v půlce října testovala jsem týden v kuse, na testech nic, dostala jsem na začátku listopadu MS (v 1. den MS - negativní tehu test) a přitom jsem těhotná byla, kamarádka zjistila těhu po 3 měsících, MS ji chodila pravidelně :D
Jak dlouho se snažíte?
Jinak ty testy se docela prodraží (ovu a těhu) a to jsem testovala jen jeden cyklus 😂 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
19.12.21 13:53

@Anonym_prihlaseni no, a nemohlo to být tím mimodeloznim? Tam jsou prave nižší hladiny hcg..my se snažím už od jara, mám pocit, ze to už je 100 let :roll:

Na mem testu sotva stín..o ničem :roll: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.21 14:04

@kamaradka32
Je to možné, že to bylo tím MT a nízkou hladinou HCG.
Od jara to není zas dlouho, spíš je to dlouho na psychiku :-( kolik ti je?
Promiň, já tam opravdu nic nevidím :( ale jsem ten nejhorší lovec duchu, třeba zkušenější lovkyně něco uvidí. Držím palce, aby MS nepřišla. Pokud přijde, tak můžeš s klidným srdcem zapít rok 2021 a dát nazdar všem neúspěchům, udělat tlustou čáru za tím vším snažením. Já se zřídím na princeznu, pošlu ten rok pěkně do háje a bude to poslední alkoholové opojení na dlouhou dobu, protože v lednu se nám zadaří. Říkám to jako tutovku, protože v to věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.21 14:23

Všem snažilkám doporučuji popíjet MACU, na internetu velmi dobré hodnocení a kamarádka po 7 měsících snažení vyzkoušela MACU a po prvním měsíce pravidelného užívání otěhotněla (samozřejmě nikde není psáno ani dáno, že je to kvůli Mace) takže jen takový tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
19.12.21 14:36

@Anonym_prihlaseni já ji užívám 2 roky a zatím nic. Záleží ale také na tom, zda je žena zdravá nebo má nějaký problém. U mě je to Pcos, takže pouze maca by nepomohla. Ale je to super potraviny i pro muže ;) já ji tedy užívám radši v kapslích, občas prášek primicham do proteinů, samotnou bych ji nevypila :mrgreen: pak je super mateří kašička při snažení, obsahuje všechny důležité vitamíny a materiály čistě z přírody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
19.12.21 14:47

@bacova.mi mateří kašičku bastim už 4 dny tak jsem zvědavá :lol: Ale musím říct že mi vůbec nechutná :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
19.12.21 18:22

@Anonym_prihlaseni no spíše, je mi líto, ze syn má teď 3,5 roku..a nemá sourozence..všichni kolem už ano a v jednom kuse mi říká, ze chce bratricka, aby si měl s kým hrát..a než otehu..a porodim, tak mu bude 5 let a to je už je na mě fakt velký rozdíl..takže především kvůli němu, chci ať to je, co nejdříve..a navíc věk..32 :roll:..ho jsem čekala v 27/28 a byl na první pokus..i proto teď vysiluju, co se děje.. :nevim: po porodu jsem byla na zákroku na děloze a tak říkám..jestli tam neudělali něco … :,( :?

U Vás první? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
19.12.21 18:52

@Merillyn tu užívám také v kapslích. Měla jsem ji i od včelaře, ale to jsem nedávala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
19.12.21 20:23

@bacova.mi aha :mrgreen: :mrgreen: to kdybych věděla tak jdu taky do kapslích :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.21 20:24
@kamaradka32 píše:
@Anonym_prihlaseni no spíše, je mi líto, ze syn má teď 3,5 roku..a nemá sourozence..všichni kolem už ano a v jednom kuse mi říká, ze chce bratricka, aby si měl s kým hrát..a než otehu..a porodim, tak mu bude 5 let a to je už je na mě fakt velký rozdíl..takže především kvůli němu, chci ať to je, co nejdříve..a navíc věk..32 :roll:..ho jsem čekala v 27/28 a byl na první pokus..i proto teď vysiluju, co se děje.. :nevim: po porodu jsem byla na zákroku na děloze a tak říkám..jestli tam neudělali něco … :,( :?U Vás první? :kytka:

Jsme na tom podobne, ale ja zase vetsi vekovy rozdil asi i chtela. Prvni bude mit v lednu sest a zaciname se teprve snazit o druhy ;)
Ber to tak, ze pri vetsim rozdilu bude se starsim lepsi domluva a bude moct - kdyz bude chtit - opravdicky pomahat s miminkem :hug:

• Citovat
  • Upravit
1228
19.12.21 20:32
@Anonymní píše:
Jsme na tom podobne, ale ja zase vetsi vekovy rozdil asi i chtela. Prvni bude mit v lednu sest a zaciname se teprve snazit o druhy ;)
Ber to tak, ze pri vetsim rozdilu bude se starsim lepsi domluva a bude moct - kdyz bude chtit - opravdicky pomahat s miminkem :hug:

Tak o pomáhání mi nejde, to mě ani nenapadlo..syn je takový mámanek, ze mám stejně pocit, ze mám doma furt miminko :lol: Spíše naopak..chtěla jsem, aby byli parťáci, no nenapadlo mě, ze to skoro rok nepůjde (bůhví jestli déle)..když malý šel hned, a to jsme to jen zkusili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.12.21 21:44

@bacova.mi Děkuji 😊 svatá pravda 😁
Nejsem si jistá jaká fáze to je ale snažíme se druhý měsíc 😇

A ty? 🙂

Příspěvek upraven 19.12.21 v 21:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit