Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kamaradka32 zjistila jsem že se musí každá fotka ještě jednou rozkliknout, aby se zaostřila. Ale je to faaakt pidi duch
jj, do ms mám ještě 5 dní ![]()
@bacova.mi aha, to ani nevím..jako..mě stává prakticky každý cyklus..ze něco najdu (vykoukam)..ale nikdy z toho nic není..dokonce mamatest mi děla fakt přímo čárky..už ho nebudu kupovat, před 3 mi dny se vybarvil jako + a další test neg…příště nespolehlivé..a to mi jej všichni doporučovali
o
@Anonym_prihlaseni to je pravda, je vidět, ze spermijky se umí dostat, kde mají ![]()
Přeju, ať to brzy vyjde..já mám MS dostat v pondělí a na testu nic tedka..takže já mám dny secteny …chjo fakt to nechápu už ![]()
@kamaradka32
Já bych s tou menstruaci neházela flintu do žita, do pondělí ještě nějaká šance je a celkově pořád nějaká naděje zůstává, my se snažili v půlce října testovala jsem týden v kuse, na testech nic, dostala jsem na začátku listopadu MS (v 1. den MS - negativní tehu test) a přitom jsem těhotná byla, kamarádka zjistila těhu po 3 měsících, MS ji chodila pravidelně ![]()
Jak dlouho se snažíte?
Jinak ty testy se docela prodraží (ovu a těhu) a to jsem testovala jen jeden cyklus 😂 🙏
@Anonym_prihlaseni no, a nemohlo to být tím mimodeloznim? Tam jsou prave nižší hladiny hcg..my se snažím už od jara, mám pocit, ze to už je 100 let ![]()
Na mem testu sotva stín..o ničem
![]()
@kamaradka32
Je to možné, že to bylo tím MT a nízkou hladinou HCG.
Od jara to není zas dlouho, spíš je to dlouho na psychiku
kolik ti je?
Promiň, já tam opravdu nic nevidím
ale jsem ten nejhorší lovec duchu, třeba zkušenější lovkyně něco uvidí. Držím palce, aby MS nepřišla. Pokud přijde, tak můžeš s klidným srdcem zapít rok 2021 a dát nazdar všem neúspěchům, udělat tlustou čáru za tím vším snažením. Já se zřídím na princeznu, pošlu ten rok pěkně do háje a bude to poslední alkoholové opojení na dlouhou dobu, protože v lednu se nám zadaří. Říkám to jako tutovku, protože v to věřím.
Všem snažilkám doporučuji popíjet MACU, na internetu velmi dobré hodnocení a kamarádka po 7 měsících snažení vyzkoušela MACU a po prvním měsíce pravidelného užívání otěhotněla (samozřejmě nikde není psáno ani dáno, že je to kvůli Mace) takže jen takový tip ![]()
@Anonym_prihlaseni já ji užívám 2 roky a zatím nic. Záleží ale také na tom, zda je žena zdravá nebo má nějaký problém. U mě je to Pcos, takže pouze maca by nepomohla. Ale je to super potraviny i pro muže
já ji tedy užívám radši v kapslích, občas prášek primicham do proteinů, samotnou bych ji nevypila
pak je super mateří kašička při snažení, obsahuje všechny důležité vitamíny a materiály čistě z přírody.
@bacova.mi mateří kašičku bastim už 4 dny tak jsem zvědavá
Ale musím říct že mi vůbec nechutná
![]()
@Anonym_prihlaseni no spíše, je mi líto, ze syn má teď 3,5 roku..a nemá sourozence..všichni kolem už ano a v jednom kuse mi říká, ze chce bratricka, aby si měl s kým hrát..a než otehu..a porodim, tak mu bude 5 let a to je už je na mě fakt velký rozdíl..takže především kvůli němu, chci ať to je, co nejdříve..a navíc věk..32
..ho jsem čekala v 27/28 a byl na první pokus..i proto teď vysiluju, co se děje..
po porodu jsem byla na zákroku na děloze a tak říkám..jestli tam neudělali něco …
![]()
U Vás první? ![]()
@Merillyn tu užívám také v kapslích. Měla jsem ji i od včelaře, ale to jsem nedávala ![]()
@kamaradka32 píše:
@Anonym_prihlaseni no spíše, je mi líto, ze syn má teď 3,5 roku..a nemá sourozence..všichni kolem už ano a v jednom kuse mi říká, ze chce bratricka, aby si měl s kým hrát..a než otehu..a porodim, tak mu bude 5 let a to je už je na mě fakt velký rozdíl..takže především kvůli němu, chci ať to je, co nejdříve..a navíc věk..32..ho jsem čekala v 27/28 a byl na první pokus..i proto teď vysiluju, co se děje..
po porodu jsem byla na zákroku na děloze a tak říkám..jestli tam neudělali něco …
![]()
U Vás první?
Jsme na tom podobne, ale ja zase vetsi vekovy rozdil asi i chtela. Prvni bude mit v lednu sest a zaciname se teprve snazit o druhy ![]()
Ber to tak, ze pri vetsim rozdilu bude se starsim lepsi domluva a bude moct - kdyz bude chtit - opravdicky pomahat s miminkem ![]()
@Anonymní píše:
Jsme na tom podobne, ale ja zase vetsi vekovy rozdil asi i chtela. Prvni bude mit v lednu sest a zaciname se teprve snazit o druhy
Ber to tak, ze pri vetsim rozdilu bude se starsim lepsi domluva a bude moct - kdyz bude chtit - opravdicky pomahat s miminkem
Tak o pomáhání mi nejde, to mě ani nenapadlo..syn je takový mámanek, ze mám stejně pocit, ze mám doma furt miminko
Spíše naopak..chtěla jsem, aby byli parťáci, no nenapadlo mě, ze to skoro rok nepůjde (bůhví jestli déle)..když malý šel hned, a to jsme to jen zkusili ![]()
@bacova.mi Děkuji 😊 svatá pravda 😁
Nejsem si jistá jaká fáze to je ale snažíme se druhý měsíc 😇
A ty? 🙂
Příspěvek upraven 19.12.21 v 21:49