Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To se pozná až podle utz. Já měla stejnou hodnotu 14 dnů po ket uchycených 2 mrazáčku stejně jako známá co měla jen jednoho mrazáčka. Z hodnoty se to vyčíst nedá. Jinak gratuluji ![]()
Já jsem měla 11. den po ET 3 denních embryí hcg jen 120 a čekám dvojčata. Ale těžko říct.
@Anonymní píše:
16.4. jsem byla na Ketu dvou marazáčků (před zamražením byla jen 72h kulitivace) a včera 28.4. jsem měla HCG 931, zajímalo by mě, zda se chytlo jedno nebo dvě ambryjka??? Co myslíte??? Z tabulek na netu nejsem moc chytrá.Předem děkuji za reakce
to Ti nikdo nepoví, HCG je jen orientační a jestli se uchytily 2, nemusí se taky udržet. Každopádně hcg krásný, držim pěsti ![]()
Taky jsem byla 16.4 na ketu vlozeny 2 5-ti denni blastocysty, ale na krrv mam jit az zitra, jinak prikladam foto testu doufam, ze se chytilo alespon jedno ![]()
Ja byla na ket 13.4 jednoho embryjka(5ti denni PK) a 27.4 hcg 2811.a z tabulek jsem taky jalova…
Ja byla na KETu v unoru. 14 dni po transferu 5ti dennich embrii jsem mela hcg 1809 a ted jsem v 16.tydnu s jednim miminkem
podle hodnoty hcg se da na pocet plodu usuzovat pouze podle narustu hcg kazde 3dny. Jedno mereni nema zadnou vypovedni hodnotu
dvoucetne tehotenstvi by to byt mohlo, ale nemusi. kazdopadne gratuluji k tehu a drzim pesti
ultrazvuk to brzo ukaze
Hcg těhotenství:je tam jedno a dvojčata…
http://www.orift.com/…-moc-krev-54
Počkat na utz. Hodnota HCG ti celkem nic neřekne. Ze své zkušenosti vím, jak může být rozdílná. U dcery jsem měla hcg o polovinu nižší než u syna. A to jsem byla na odběru vždy 12.den po ET.
Ahojte, dnes krev 14 den po ketu dvou mrazacku 5-ti dennich a hcg 1333. Je to vysoka hodnota? Dekuji ![]()
Myslim ze v norme…ja po 14 ti dnech po jednom mrazacku 2811 5ti denni mrazacek…jinak gratulace
Omlouvam se ze vam sem lezu, ja jsem dnes 13 dni po ketu jednoho 5ti denniho mrazacka a testy bohuzel negativni, na krev jdu az v pondeli. Ale moc vam devcatka gratuluji a preji hodne stesticka
![]()
Jak uz jsem psala jsem po ketu dvou mrazacku po 14 dnech hcg 1333, dnes 17 den jsem lehce zaspinila ( jen na toaletnim papire) myslite ze to muze byt nejake spatne znameni nebo je to normalni bojim se
. Dekuji za odpovedi a nazory.
@Anonymní píše:
Jak uz jsem psala jsem po ketu dvou mrazacku po 14 dnech hcg 1333, dnes 17 den jsem lehce zaspinila ( jen na toaletnim papire) myslite ze to muze byt nejake spatne znameni nebo je to normalni bojim se. Dekuji za odpovedi a nazory.
Zalezi jaka je to krev…ja spinim od ketu (zacala jsem 10dni po ket) a dneska.uz je to 9 dni co spinim…(meli jsme jedno petidenni embryjko)hcg jsem po 14 ti dnech mela 2811…pry je to normalni nesmi to byt jassnna krev a nebo te nesmi prudce bodat v podbrisku
16.4. jsem byla na Ketu dvou marazáčků (před zamražením byla jen 72h kulitivace) a včera 28.4. jsem měla HCG 931, zajímalo by mě, zda se chytlo jedno nebo dvě ambryjka??? Co myslíte??? Z tabulek na netu nejsem moc chytrá.
Předem děkuji za reakce