Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosim jestli poradite minuly tyden jsem mela menstruaci, od 4.7-10.7.pred menstruaci test negativni, den po menstruaci lehce pozitivni dnes jsem byla na krvi jako samoplatce a hcg 63,9.je mozny abych otehotnela pri menstruaci. bojim se mimodelozniho uz jsem jedno mela tohle by byl muj paty zt.tak mam strach. vcera sem byla na ultrazvuku a nic tam nebylo, krev mi odmitl nabrat.dost me boli v krizi.co si o tom myslite. dekuji za kazdou radu.
@sabinka098
To hcg je velmi nizke, na otehotneni pri menstruaci uplne neverim, to spis na pozdni ovulaci. Ms byla jako obvykle? Skoc si na krev jeste v pondeli. Drzim palce.
@sabinka098 Muze to byt pozdni ovulaci, neztracej nadeji. Ale chapu, geu a 4 zt, to je peklo. ![]()
Spíš to vypadá na případné otěhotnění ještě předtím. Ale s proběhlou MS a takovouhle hodnotou bych si to určitě nechala nabrat znovu, v téhle kombinaci a s proběhlou MS je tu riziko mimoděložního těhotenství. V pondělí by se to mělo buď zdvojnásobit nebo naopak hodně klesnout. Kdyby se to motalo pořád kolem nízkých hodnot, byla bych velmi ostražitá a sledovala to. Z těchhle informací - může z toho být cokoliv od prosperujícího těhotenství přes mimoděložní, až po biochemické a potrat.
Jenze muj gynekolog me vcera odbil, ze krev neni treba tak sem si dneska dosla sama.dost me boli zada v krizi asi to dobry nebude.
@sabinka098 No, k tomu odbyti, byt na tvem miste po 4 zt a jednim geu, tak bych se durazneji zeptala, zda je problem tu krev nabrat a pokud ano, tak bych hledala jineho lekare.
Příspěvek upraven 14.07.17 v 10:41
Zašla bych si jako samoplátce. A našla novýho gynekologa, protože po tom, co máš za sebou, by tě měl sakra hlídat a odběr hCG za pár korun ho nic nestojí.
Dnes jsem zaplatila za odber 276,– zavolam mu v pondeli rano kdyz mi ho neudela tak si ho budu muset zaplatit znova.
Jako já vím, že je to vopruz, ale teď jde v prvé řadě o tvé zdraví a aspoň vídíš, jak na tom s ním jsi. Ono i v těhotenství po tomhle všem budeš potřebovat hodně pečlivý přístup, ne aby na tobě někdo potřeboval ušetřit dvě stovky. Držím palce!
Presne i tak to beru ja, v tomhle pripade neni skoda penez.jde o zdravi.
Ahoj tak jsem v nemocnici podezreni na mimodelozni jeste nemam nic videt v deloze v patek hcg neco kolem 500,a dnes pres 700 nevim presne. posledni menstruaci 4.7.jak uz sem psala poradite prosim jestli by mi to mohlo jeste vyjit.
@sabinka098 dobré to určitě není. hlavně ať z toho není to mimoděložní. krvácíš?
No, ten nárůst je fakt hodně pomalej. Jako naděje umírá poslední, ale i vzhledem k předchozímu je dobře, že tě sledují v nemocnici. Moc přeju, ať to není mimoděložní a pokud by to bylo „jenom“ neprosperující těhotenství, ať to odejde brzo samo.
Nekrvacim jen me boli leva strana protoze tam mam 4cm cystu, jinak ste me moc nepotesily ![]()