Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky a snazilky, chtěl jsem se zeptat. Dnes jsem 10 DPO a mám už asi 5 dni bolesti podbřišku. Někdy vlevo, nekdy vpravo, Někdy uprostřed. Nic, co by se nedalo vydržet, většinou je to jen takové rypnuti, nebo tak. Žádné spineni, bolest prsou, nic takového. Jediné co mám, tak hustý bílý hlen, ale to je prý normální neplodny hlen ne? Myslíte, ze to může byt uhnizdovani prdolky, nebo co?
jsem z toho celkem i nesva už m dekuju
![]()
Ahojky ja takovy bily husty vytok mela pri uhnizdovani cca 8 dni po ovu a bolesti teda jak bkazen hned jsem vedela o co jde
ted uz mam doma pulrocni cacorku takze asi jo. Ja mela takovy vytok u oboou tehu a bilest bricha pri uhnizdovani
@Akcule no já jsem právě četla, ze je to normální neplodný hlen, tak nevím
Mám ho od vcerejska.
V klidu, taky jsem měla ten bílí výtok při začátku těhotenství.
Holky a jak moc jste ten výtok při uhnizdování měli? Také bychom rádi druhé, zkoušíme druhý měsíc teprve tedy.. Ale u prvního mě hodně bolela prsa a teď nic, tak nevím, ten výtok nemívám bůh ví jak silný… prosím ponechat anonym, zná mě tu osobně více lidí a nechci, aby to věděli…
Ja ho taky nemám moc. Rano jsem mela trochu na kalhotkach a jinak hlavně kolem čípku
Ahoj holky, my se snažíme cca od listopadu 2016 vyzkoušela jsem čaje, Gynex. Nějak se mi v lednu nevím jestli gynexem nebo změnou práce zkrátila menstruace z pravidelných 27 dní na 21
když jsem to v v květnu řekla doktorce, zdesila se, ze vlastně tím pádem nemůžu ani otěhotnět, protože se vajíčko nestihne uhnizdit a hned je tu zase menstruace. Doporučila mi myslím, ze se to jmenuje inofolic a napsala gynoprodyl na oddálení Ms a udržení mimi. Začínám brát vždy 16 den a beru 10 dní. Zatím jsem to vždy dostala ten 10 den braní. Což Teď mám dostat za dva dny. Včera se mi ale večer, ale stalo něco zvláštního když jsem se šla vysprchovat začal ze né vytekat ciry bílý hlen s takovým cuckem gelovym prusvitnym ve kterém bylo něco maličkého cca 2mm a kolem takové jakoby červené zilecky. Absolutně netuším co to bylo nemáte někdo zkušenost?
@Verysek7 možná zahnízdění? Nebo ti jenom praskla nějaká cevka, nebo tak. Uvidis, jestli se to bude opakovat, nebo ne
Ahoj holky, dnes jsem 10 dpo (vim stoprocentně), včera me v takových intervalech strašně bolel podbřišek a dnes po sexu sem jen lehounce zaspinila, tak doufám ze uhnízdění 9 dpo neni moc pozdě a ze se to tento měsíc konečně povede
za jak dlouho po uhnízdění byste si dělali test?
Ahoj holky snažíme se o prcka už náky ten měsíc. Ovula chodí cca od 12 - 16 dne. Cyklus pravidelně 27-28 dní. Dnes jsem 20 den cyklu bolest v podbřišku jak na ms a k tomu mám hustejsi bílí výtok. Myslíte že je možné aby jsem měla ovulu 20 den cyklu? Bolí pouze podbrisek a občas návaly na zvracení. Nebo je to pouze blížící se příchod ms ![]()
@Prcek962534 píše:
Ahoj holky snažíme se o prcka už náky ten měsíc. Ovula chodí cca od 12 - 16 dne. Cyklus pravidelně 27-28 dní. Dnes jsem 20 den cyklu bolest v podbřišku jak na ms a k tomu mám hustejsi bílí výtok. Myslíte že je možné aby jsem měla ovulu 20 den cyklu? Bolí pouze podbrisek a občas návaly na zvracení. Nebo je to pouze blížící se příchod ms
Netušíme..může to být posunuta ovulace nebo PMS nebo jen zvýšená hladina hormonů..musíš si bohužel počkat..