Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Romčatc Smaž raději ten obrázek z obou diskusí (nebo všude, kde jsi ho vložila), máš tam osobní údaje.
@Romčatc negativní. Těhotná nejsi, ale všichni znají tvoje rč
Ahojky holky, chtěla bych vás poprosit o odpověď. Dnrs jsem 12 DPO mam pozitivní test mamatest a digat clearblue, který mi ukazal 1-2tt. Dnes jsem zasla k dr. kvuli mirnemu spineni, vzal mi krev na hcg a to vyšlo jen 36,8. Ve ctvrtek jdu znovu. Chci se zeptat zda některá z vás měla podobný vysledek a vše dopadlo dobře??
![]()
To máš tak den kdy jsi měla dostat ms, ne? Běháš tam zbytečně moc brzo
@pikola já vím, měla jsem volat, když ms přijde a když ne, hned první den meškání, mam dva dny zpoždění, mno mírné špinění je, ale není to na vložku. Říkala jsem dr. do tel. jestli to není brzo, i tak mi chtěl vzít krev.. ![]()
@Erousek ahoj, já byla včera, 12dpo, HCG 29, v pátek jdu na další odběr
@sonagirl tak ti moc držím palečky,
zjišťovala jsem si od kolika se bere hcg jako pozitivní, někdo tvrdí od 5 jednotek, nekdo od 10 nebo 20, každopádně jsme se do toho obě vlezly a vic nám řekne druhý odběr, já jdu zítra tak se modlím, že to bude víc. ![]()
@Erousek Určitě to poroste
Držím palce a dej pak vědět, jak jsi dopadla ![]()
@sonagirl ahojky, tak jsem pi druhém odběru a vyšel 88, myslíš, že je to oki?? Moc se netvaril, jsrm z toho špatná. Takze z 36,8 na 88 po 2 dnech… Cekal víc. Pry vic věří utz, na který jdu pristi patrk, tak uvidím, jak dopadne. ![]()
@Erousek Já myslím že v pohodě, píše se všude že za dva dny by měla původní hodnota být minimálně o 60%-100% větší, což splňuješ dokonce o více než 100%. Nechala bych to v klidu, zajdi až příští týden, a o už bude ve stovkách
Musíme myslet pozitivně ![]()
@sonagirl jeee děkuji ti, moc jsi mě uklidnila, též napiš jak jsi na tom…
![]()
@Erousek tak já mám dnes výsledek 103, stoupá to, si mě rovnou pozvali na ultrazvuk na 3.4 a žádný odběry už nechtějí