Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
4,9 je negativní hodnota, navíc 6 dní zpoždění už by byla mnohem vyšší a bylo by i něco vidět na testu. Řekla bych že těhotná nebudeš. Duchové po limitu jsou falešní, pokud se tam neobjeví nic do 5 minut je test negativní.
neee to víš že nesleduju hodila jsem ho zpět do krabičky a zapomněla na něho jak jsem si chtěla nachystatna další den druhý test tak jsem si všimla že tam je duch
. neseděla jsem u něho hodinu ![]()
@Iffka777 Dej tomu čas. Zkust testnout za 2-3 dny nebo déle a uvidíš. Případně pak konzultovat s gynekologem. Držím palec.
Ahojte holky, jsem tu úplně nova. Chtela by jsem radu, ve ctvrtek mi namerili hcg z krve 15. Myslite te by jsem mohla byt těhotná?
@lachtanice86 namerili mi ve ctvrtek hcg 15 myslite ze by jem mohla byt tehotna? Zitra si koupim jeste radeji test
@Michalička Mohla. Záleží jestli poroste. Kdy jdeš na kontrolní odběr?
@Keshi tak jsem si dnes delala test a mam dvě čárky, takze se objednam u doktorky ![]()
@Michalička píše:
@Keshi tak jsem si dnes delala test a mam dvě čárky, takze se objednam u doktorky
Nechod k dr zbytecne brzy a objednej se na termin nejdriv tak za 14 dni, radeji 3 tydny. Jsi na uplnem zacatku, na ultrazvuku ted jeste nebude nic videt, zbytecne se budes stresovat.
Prosím poraďte skoro rok se snažíme o mimi stále nic. Teď vynechání MS…Byla jsem na testu krve ale mám si počkat až do pátku až tam bude můj doktor tak mi řekne..Snad se to už konečně povedlo.. Vůbec se v tom nevyznám
![]()
pokud u toho hcg nemas jeste nejaky dalsi cislo na tom kusu, co chybi na fotce, tak negativni