HCG v krvi po ovulaci?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
stana123
4.5.10 09:42

HCG V KRVI

Ahojky, máte někdo zkušenost kolik je HCQ v krvy hned brzy po ovulaci? na netu píšou že až 11 den se něco ukáže, já mám dnes 9 den a včera jsem měla lehce pozitivní test, šla jsem dnes na krev, ale nevím zda to nebylo předčasné. Zatím nemám výsledky. Jen bych chtěla vedět jestli když mi řeknou že je to negativní zda je ještě šance :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17010
4.5.10 09:51

když jsi měla na těhotenském testu slabou testovací čárku, tak by HCG mělo být pozitivní, pak je dobré udělat odběr krve s odstupem cca 2-3 dnů, jestli stoupá, tak jak má :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stana123
4.5.10 10:07

Třeba byl test falešně pozitivní

• Citovat
  • Upravit
2613
4.5.10 10:16

Stano, já měla HCG 204 a bylo to 8. den po ovulaci
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stana123
4.5.10 10:25

Děkuji, mco si přeju aby tam bylo víc jak 50, ale bojíms e že tam nebude nic

• Citovat
  • Upravit
2613
4.5.10 10:28

držím palečky, ale pokud si měla slaboulinkou čárečku, vidím to dobře. Pak dej vědět… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stana123
4.5.10 14:37

Tak HCG méně než 2 :cry: , takže negativní, sestra mě uklidnovala že je ještě brzy, ale nechápu že bych měla pozitivní testy z moči ale ne z krve. Dělala jsem si další 2 testy a na všech mám druhou čárku ale jen slabou. Já se tak těšila, po takové době že konečně poprvé vidím druhou částku a nic z toho nebude. Jsem asi jediná kdo má falešně pozitivní těhotenské testy :cry:

• Citovat
  • Upravit
2613
4.5.10 19:55

neboj, zas zkus zajít tak za dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.11 17:39

Ahoj,tak já mám podobný problém :roll: :roll: .V pátek minulý týden sem byla na pohotovosti skrz bolesti v podbřišku,udělali mě 2 testy z moči a byli pozitivní.Dneska sem byla na krvi a byla negativní.Tak nevím co mám dělat.Bázální teplotu mám 37,2 pořád,bolí mě prsa a mám divný chutě.Nejsem si jista zda jsem těhotná!Poradíte mě někdo prosím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
16.2.11 22:22

ahojky…mno ja mam skoro stejny problem minuly patek sem doctala MS ale velice slabou a pak uz jen spineni…uz asi 14 dni v kuse me boli v podbrisku a tak sem si udelala 14.2. test ktery vysel slabe pozitivni.16.2. sem si udelala dalsi a opet slaba druha carka jeste tentyz den sem sla na odbery HCG ale reklimi ze je to negativni… :cry: jestli tam byla nejaka minimalni hodnota nefim.tak sem z toho taky cela nesva…s pritele by sme chteli miminko…zitra asi pojedu na gyndu a zjistim co se deje…pac prece neni normalni aby me porad bolel podbrisek ne? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
17.2.11 08:45

Ahoj holky, tak já jsem byla na krev 2 dny před očekávanou MS, kdy jsem na testíku objevila // a HCG 39.Tak mi řekli, že to je spíš porucha MS a taky, že byla…po týdnu čárky zmizely a já dostala mrchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
3.3.11 16:31

Ahojky,chci se zeptat jestli se někomu stalo,aby měl hladinu HCG v krvi 17,54. Dnes jsem byla na vyšetření a bylo mi řečeno,že se jedná o hormonální změnu,nebo velmi krátké těhotenství. Na internetu se píše,že 21 den po oplodnění může být hladina 18 - několik tisíc,mám za týden přijít,ale chtěla jsem vědět,jestli některá z Vás je těhotná i když první hodnota byla tak nízká :nevim: Moc děkuju za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
3.3.11 16:33

Ještě MS mám,ale mám stále teplotu 37,2 a další příznaky těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie