Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Důvod k tomu jít k lékaři takto brzo?? Dyt to embryo se teprve teď poradně zavrtalo!
Pak máte jenom stres, nic víc…
Nevím kolik jsem měla protože jsem byla na první prohlídce až kolem 8tt a to mě ani krev nebrali. Ale když si vygooglis tabulku tak je to v normě.
Dle tohoto nejde nic poznat. Dite mam z KET, takze vim presne: 4+0TT HCG 2651. Svagrova uplne to same HCG 340. Ja o par tydnu dal malem potratila, ona v poho. Nejde poznat. Lze soudit jen z vyvoje hladiny behem dnu.
Jedno číslo nemá samo o sobě vypovídající hodnotu. Chce to minimálně ještě jednou obděr krve s odstupem 2 dnů, aby bylo možné udělat alespoň nějaký předběžný závěr.
Ahojky holky, jakou hodnotu HCG jste měly kolem 5tt? včera ve 4+5tt, jsem měla hodnotu 636.není to málo? ve zprávě mám toto:ve fundu podlouhlá kavitace 5×2,5mm s hyprechoogenním lemem, bez patrných embryonálních struktur.
netuším co to je? ale v po mám dojít na kontrolní UTZ+odběr HCG a pak se uvidí co a jak dál, ale straší mě, že to může být mimoděložní. děkuji za vaše zkušenosti a popřípadě přeložení zprávy.