Internetový obchůdek Hello Kitty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
882
26.8.11 07:15

Ahoj děvčata, děkuji za tipy :wink: , v HM taky nakupuji a nejen hello kitty. Jsem si naivně myslela, že existuje nějaká spec.prodejna, kde mají všechno. :think: Tak holt budu muset objednat vecičky, co se mi líbí u víc prodejců a plácnout se přes kapsu na poštovném. :-(
Jo a cancerko, neujíždím jenom na hello kitty, ale taky na medvídkovi PÚ a Krtečkovi. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
26.8.11 07:28

nevím co vše bys chtěla pořídit, ale slušný výběr mají na piccolinu, jak jsem dávala odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
26.8.11 07:56
consi píše:
nevím co vše bys chtěla pořídit, ale slušný výběr mají na piccolinu, jak jsem dávala odkaz

samozřejmě nechci zkupovat celý obchod!! Ale ty vecičky, co bych chtěla prostě v jenom dohromady nemají :-( Piccolino je skvělý tip, dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
26.8.11 21:02

A na mimibazar jsi koukala? Je tam toho dost, dej si tam vyfiltrovat nové věci a Hello Kitty a někdo ti vypadne, chce to jen pohledat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
29.8.11 13:54

Já teď osmileté neteři kupovala na tomhle shopu kosmetiku a byla nadšená… :roll: Ale je fakt, že to krásně voní a je to příjemná kosmetika. Úplně jsem si vzpomněla na sebe v jejím věku, jak jsem milovala Gabi kosmetiku od soudruhů z Maďarska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
29.8.11 14:23
Ernata píše:
Já teď osmileté neteři kupovala na tomhle shopu kosmetiku a byla nadšená… :roll: Ale je fakt, že to krásně voní a je to příjemná kosmetika. Úplně jsem si vzpomněla na sebe v jejím věku, jak jsem milovala Gabi kosmetiku od soudruhů z Maďarska :lol:

supr obchůdek :palec: Děkuju hned jdu objednávat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
29.8.11 17:52

Ahoj děvčata, tak už jsem nakoupila. :dance: :dance: :dance: Pár veciček na zmiňovaném piccolinu,něco v HM, povlečení u matějovkého, lampičku na aukru. A teď přemýšlím o kosmetice v předešlém příspěvku. Na mimibazar mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák