Jaký dětský metr?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25324
24.8.11 14:18

Jaký dětský metr?

Ahojky,uvažuji nad dětským metrem,ale přemýšlím,jestli dřevěný,nebo obyč papírový :think:
Jaké máte vy?
Dá se na ten dřevěný psát?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
24.8.11 14:27

Za mě dřevěný, dřevo rozhodně víc vydrží. My ho dostali na Vítání občánku, zatím předěláváme pokojík, takže metr nepoužíváme, ale myslím, že se na něj určitě psát dá - když ne ničím jiným, tak lihovkou to půjde 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
24.8.11 14:30

Ahoj-já měla na obě holky papír a vydržely doted :-) dokonce se s námi i stěhovaly. Matyášův je také papírový-ještě je založený v knize narození-čeká na nový pokojíček. Pokud bude s opravdu kvalitního papíru,tak vydrží. Ale samo že dřevo je trvanlivější :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.11 14:30

Ahoj,
já dělala dětem metry sama. V OBI jsem koupila plotovky, natřela bílým balakrylem - a začala jsem kreslit barvičkama na sklo. Píšeme tužkou na DVD, tou tenkou - drží stále. Číslice jsem dělala silnější permanentní fixou - jako 100 cm atd. - pak tam jsou „značky“ po centimetrech. Píšeme k čárkám datumy měření. Každému jsem udělala obrázky podle jejich povahy. Dřevo je podle mě dřevo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
24.8.11 15:33

my máme nalepovací, měli je ted v Moebelixu ve výprodeji za 29kč, pro kluky piráty a pro holky princezny

• Citovat
  • Upravit
877
19.10.11 21:07

Holky, poraďte nějaký obstojný dětský metr, který by se hodil k těmhle nálepkám: http://www.lepeeto.cz/…kolekce-2011
Mají tam i metry, ale třeba najdu ještě jiný - levnější. Žádné obludné disneyhrůzy nechceme :-x

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
24.11.11 12:36

metrik

metrik - tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.9.17 14:40

Ahoj holky,
zkuste se podívat na www.detskymetr.cz, tam mají pěkné metry:)) Já jsem s ním spokojená a holkám se moc líbí:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák