Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,uvažuji nad dětským metrem,ale přemýšlím,jestli dřevěný,nebo obyč papírový ![]()
Jaké máte vy?
Dá se na ten dřevěný psát?
Díky.
Za mě dřevěný, dřevo rozhodně víc vydrží. My ho dostali na Vítání občánku, zatím předěláváme pokojík, takže metr nepoužíváme, ale myslím, že se na něj určitě psát dá - když ne ničím jiným, tak lihovkou to půjde 100%.
Ahoj-já měla na obě holky papír a vydržely doted
dokonce se s námi i stěhovaly. Matyášův je také papírový-ještě je založený v knize narození-čeká na nový pokojíček. Pokud bude s opravdu kvalitního papíru,tak vydrží. Ale samo že dřevo je trvanlivější ![]()
Ahoj,
já dělala dětem metry sama. V OBI jsem koupila plotovky, natřela bílým balakrylem - a začala jsem kreslit barvičkama na sklo. Píšeme tužkou na DVD, tou tenkou - drží stále. Číslice jsem dělala silnější permanentní fixou - jako 100 cm atd. - pak tam jsou „značky“ po centimetrech. Píšeme k čárkám datumy měření. Každému jsem udělala obrázky podle jejich povahy. Dřevo je podle mě dřevo…
my máme nalepovací, měli je ted v Moebelixu ve výprodeji za 29kč, pro kluky piráty a pro holky princezny
Holky, poraďte nějaký obstojný dětský metr, který by se hodil k těmhle nálepkám: http://www.lepeeto.cz/…kolekce-2011
Mají tam i metry, ale třeba najdu ještě jiný - levnější. Žádné obludné disneyhrůzy nechceme ![]()
Díky.
Ahoj holky,
zkuste se podívat na www.detskymetr.cz, tam mají pěkné metry:)) Já jsem s ním spokojená a holkám se moc líbí:))