Hematom, špinění

24
7.2.18 05:09

Hematom, špinění

Ahoj :mavam:. Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s hematomem. Jsem 16+2tt. Měla jsem ho doost velký, ale už se vstřebává, ležela jsem týden v nemocnici, mám Ascorutin. Týden jsem nespinila, ale teď 3 dny jsem začla špinit slabě, ale přes noc nebo malé se utru ajsou tam i kousíčky sraženiny je to vyloženě světle a tmavě hnědá barva. Je to prosím v pořádku? Asi bych se neměla strachovat kvůli každý pelotonem, ale znervózňilo mě to :D. Krev žádná a bolesti také žádné (jen občas takové to píchnutí, zaboleni v podbřišku apod. což je normální). Zítra jdu k doktorovi, je tam jen čtvrtky. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
7.2.18 06:01

Ja bych nepanikarila. Neco se vstreba, neco vylouci.

• Citovat
  • Upravit
24
7.2.18 06:13

Děkuji

Teď to třeba začlo téct dost. Mám od toho celou vložku, ale je to jen tmavě hnědá barva :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
7.2.18 06:41

Kdyz je to stara hneda krev tak to znamena, ze se hematom vyprazdnuje a vstrebava. Kdyby to byla cerstva cervena krev, jela bych hned na pohotovost. Takto stara pry nevadi a je to znamka toho, ze hematom odchazi. Hlavne se setri a odpocivej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.3.18 20:34

Ahoj a oni už té po týdnu pustili, ze je hematom pryč úplně? Lezim totiž teď momentálně úplně s tím samým v nemocnici a nedoporučuji mi jít domu, jsem tu 5 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.4.18 09:37

Ahoj holky prosím vás jsem dnes v 15 TT, mám 1cm hematom, mám ho někde vedle placenty myslíte že to může uškodit miminku? Dodržuji klidový režim a beru Ascorutin 4 denně. V neděli jsem krvácela tmavou krví a v pondělí u Dr vše v pořádku a hematom furt stejný. Včera a dnes spinim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
5.11.19 09:15

Ahoj holky, pokud tu nektera jeste jste, jak to s vami tenkrat dopadlo? Mam hematom, uz je to 2 tyndy (jsem 16tt), je dost velky, nezmensuje se. Porad spinim, je to hnede, tak si rikam, ze je to snad ok, ale co me trapi je to mnozstvi… je toho moc, ja vim, ze je hematom velky, ale tohle mi příjde fakt moc. A k doktorovi dojdu a zade me urcite rekne ze se nezmensil 😣 porad me jenom strasi a jauz fakt z toho mam hlavu v pejru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.12.19 19:48

@svntvt
Ahoj ☺️️ já měla hematom velký a pořád jsem krvácela a hnědě špinila. Už jsem s toho byla na prášky. Po měsíci ležení se hematom vstřebal a dnes mám 14 měsíčního zdravýho chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
3.12.19 19:50

@svntvt
Bude to dobrý. Určitě to dobře dopadne jako tenkrát u mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
3.12.19 20:46

@Čekatelka93 ahoj,diky… no uz je to 6 tydnu a skoro se nezmensil (z cca 6 cm ma ted cca 4,5 cm :think: )… nejdriv silene krvácení, pak to krvacelo min, pak to dlouho spinilo a po mesici to ustalo a uz dva tydny nespinim, ale ten svinak bematom tam furt je! :cert: :cert: doktor me uklidnuje, ze v teto fazi teh. (20 tt) uz by to snad mimino ohrozit nemelo, ale je to furt takovy blby pocit no… dneska sem ho zahanela šitím hnizdecka 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
29.1.20 14:35

Ahoj, tak aktualizuji, po cca 13ti tydnech mi na prohlidce v 26tt bylo sdeleno, ze hematom je konecne! pryc! Bylo to psychicky fakt narocne. Vsem, kteri se budou s necim podobným potykat, preji hodne stesti!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí