33. týden těhotenství a styk

Anonymní
6.2.18 17:58

33tt a styk

Holčiny prosím Vás, jelikož jsem toto u první dcery nepociťoval, nevím co to je…tak k věci: po pohlavním styku a „toho“ do me, mě nějak zacal bolet spodek, břicho ne, jen jako kdybych tam měla už hlavičku a mám to tak pěkně nateklé, jsem 33tt, co to prosím je? Vlastně ani nepoznám porod, jelikož mi ji vyvolávali, ale připadalo mi, že po zavedení tablety jsem měla podobný pocit…dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
951
6.2.18 18:04

Předčasný porod bych asi nevyloučila, ty bolesti můžou být i z toho, že se otevíráš, já bych asi raději navštívila doktora, ti dokáží případně porod oddálit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.18 18:08

Mé pravé zaráží, že mě nebolí břicho, ale jen spodek, kontrolu mám ve čtvrtek, tak ještě počkám tedy jestli ti nepřejde do rána…děkuji moc, napsala jsem to trochu chaoticky

• Citovat
  • Upravit
6650
6.2.18 18:50

Látky obsažené ve spermatu mohou způsobit dozrávání čípku a kontrakce, proto se na vyvolání porodu mimo jiné doporučuje souložit. Mě třeba doktorka varovala, že do 38tt souložit buď přerušovaně nebo s kondomem. Sice pravděpodobnost způsobení předčasného porodu je malá, ale zabrání se zbytečnému plašení. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.2.18 18:52

No já bych radši jela hned. Ráno už může být porod k nezastavení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
6.2.18 18:58

Také bych raději jela hned, v nemocnici si s předčasňátkem poradí. Kdyby nedej bože porodila doma, dítko v tomhle týdnu může mít vážné dechové potíže a to by byl velký průser. Já jezdila s každým prdem, vždy si připadala jako histerka a nakonec jsem porodila ve 26tt po tom co mi kvůli infekci odtekla plodová voda ve 23tt. Jela jsem jen se špiněním, den na to mi v nemocnici praskla voda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí