Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Předčasný porod bych asi nevyloučila, ty bolesti můžou být i z toho, že se otevíráš, já bych asi raději navštívila doktora, ti dokáží případně porod oddálit.
Mé pravé zaráží, že mě nebolí břicho, ale jen spodek, kontrolu mám ve čtvrtek, tak ještě počkám tedy jestli ti nepřejde do rána…děkuji moc, napsala jsem to trochu chaoticky
Látky obsažené ve spermatu mohou způsobit dozrávání čípku a kontrakce, proto se na vyvolání porodu mimo jiné doporučuje souložit. Mě třeba doktorka varovala, že do 38tt souložit buď přerušovaně nebo s kondomem. Sice pravděpodobnost způsobení předčasného porodu je malá, ale zabrání se zbytečnému plašení. ![]()
No já bych radši jela hned. Ráno už může být porod k nezastavení ![]()
Také bych raději jela hned, v nemocnici si s předčasňátkem poradí. Kdyby nedej bože porodila doma, dítko v tomhle týdnu může mít vážné dechové potíže a to by byl velký průser. Já jezdila s každým prdem, vždy si připadala jako histerka a nakonec jsem porodila ve 26tt po tom co mi kvůli infekci odtekla plodová voda ve 23tt. Jela jsem jen se špiněním, den na to mi v nemocnici praskla voda ![]()
Holčiny prosím Vás, jelikož jsem toto u první dcery nepociťoval, nevím co to je…tak k věci: po pohlavním styku a „toho“ do me, mě nějak zacal bolet spodek, břicho ne, jen jako kdybych tam měla už hlavičku a mám to tak pěkně nateklé, jsem 33tt, co to prosím je? Vlastně ani nepoznám porod, jelikož mi ji vyvolávali, ale připadalo mi, že po zavedení tablety jsem měla podobný pocit…dekuji