Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Tichošlápek píše:
Detralex a mast preparation h
A ten Detralex je prasek? Volne v lekarne myslis?
@RadkaOR je na předpis, ale funguje dobre. Ještě pak cyclo3forte, podobný princip, tam nevim jestli se dá koupit volně
Na zatazeni vyhrezleho hemace je dobra kostka ledu do mikrotenoveho sacku a prikladat. Nejlepe vlozit dovnitr. Prijemne to neni, stipe to, ale pomaha to k zatazeni postizene zily.
Jinak, ja mam dobre zkusenosti s leky obsahujici riboflavin. Kdysi se u nas prodaval volne v lekarne pripravek zvany antistax, fungoval naprosto spolehlive, ale nejak v posledni dobe ho nejde koupit. Skoda.
Detralex mi nepomohl,ale Cyklo 3 fort jo a rychle. Obojí je na předpis. Mastičky jsem měla Preparation H a dubovou kůru,ale nejvíc pomohly ty prášky, mastičky úplně minimálně.
Dobrý den, pomohl vám v těhotenství Detralex na Hemoroidy? ![]()
A co když ho mám jakoby trochu venku? Šlo by ho nechat ještě odstranit, když jsem v 1.trimestru? Já se pak bojím, že mi ne zavedou klystyr, až přijde na porod.
@Andula1234 píše:
A co když ho mám jakoby trochu venku? Šlo by ho nechat ještě odstranit, když jsem v 1.trimestru? Já se pak bojím, že mi ne zavedou klystyr, až přijde na porod.
No, mně zůstal výrůstek, zvenku. Už se odhodlávam dlouho zajít na proktologii.
Klystýr neřeš, rodila jsem 3× a klystýr jsem neměla ani jednou. Za prvé to není nutné, za druhé se to dá řešit jinak.