Interrupce v 10. Týdnu těhotenství

Anonymní
25.12.18 21:41

Interrupce v 10. Týdnu těhotenství

Ahoj holky, prosim nechci aby mě zde někdo odsuzoval…ale byla jste některá na interrupci v desátém týdnu těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18304
25.12.18 21:45

Ne, nebyla..
Ale probrala bych ještě sama v sobě, zda je opravdu tak strašně bezvýchodná situace, že se to nedá řešit jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.18 21:47

Nebyla, ale co chceš vědět?

• Citovat
  • Upravit
12235
25.12.18 21:52

V 10 tt bych uz neriskovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
25.12.18 21:54

Nebyla, ani bych nesla. 10tt je uz dost. Proc jsi to neresila drive ? Kdyz dite nechces ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
25.12.18 22:03
@Ketris píše:
V 10 tt bych uz neriskovala..

Neriskovala co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.18 22:06

@Elzaaa na toto jsem se neptala, budu rada když se dal nebudeš zapojovat do diskuze

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.18 22:09
rozešla jsem se s ex po sedmi letech a teď mám tri měsíce nového partnera a na dítě s nim se ještě necítím. Nebude mít dr třeba nějaké řeči ze jdu až tak pozdě? @Anonymní píše:
Nebyla, ale co chceš vědět?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.18 22:14
@Anonymní píše:

Jako řeči mít může, ale nebylo by to profesionální a je to přece tvoje věc. Ibterupce se provádějí do 12. týdne.

• Citovat
  • Upravit
1692
25.12.18 22:15
@Anonymní píše:

Co na to doktor Tě nemusí zajímat - uvidíš ho jeden den. Co to je proti výchově nechtěného dítěte. Řeš, co je dobré pro Tebe/pro dítě. Já byla na revizi v 10 tt kvůli zamlklému těhotenství a průběh byl stejný jako v 7tt. Takže je to opravdu jen otázka Tvého nastavení, jak v budoucnosti poneseš, že ses takhle rozhodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.12.18 22:17
@Anonymní píše:
@Elzaaa na toto jsem se neptala, budu rada když se dal nebudeš zapojovat do diskuze

Tak asi by bylo vhodné napsat co vlastně chceš vědět. Takhle tady bude 10 stránek dohadování a prd se dozvíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
25.12.18 22:22

Měla jsi to řešit dřív, když víš, že to dítě po třech měsících vztahu nechceš. Kecy asi mít bude. A bude se tě ptát, proč ses tak pozdě rozhodla. Čím starší těhotenství, tím větší riziko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
25.12.18 22:22
@Anonymní píše:

Asi řeči nebude mít. Proběhne zřejmě utz, kdy už dítě je krásně vyvinuto, bude mít hlavičku, ručičky, nožičky a pěkně s nimi bude mávat, když nebude spát. Dr se te pak zeptá, zda je těhotenství chtěné. Ale ouha, ty se necítíš teď, třeba jindy to vyjde že. Co dalšího bys chtěla vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101696
25.12.18 22:27
@Anonymní píše:

Jelikoz si zalozila verejnou diskuzi, tak muze k tematu prispet kazdy, i kdyz se ti treba ta reakce nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
25.12.18 22:33
@Origamia píše:
Asi řeči nebude mít. Proběhne zřejmě utz, kdy už dítě je krásně vyvinuto, bude mít hlavičku, ručičky, nožičky a pěkně s nimi bude mávat, když nebude spát. Dr se te pak zeptá, zda je těhotenství chtěné. Ale ouha, ty se necítíš teď, třeba jindy to vyjde že. Co dalšího bys chtěla vědět?

Ano, přesně, jak píšeš. Lékaři už v této fázi hovoří o plodu, který má krásnou lidskou podobu. Oči i nos jsou pěkně viditelné. Plod se v reakci na podráždění začíná hýbat a vnímá také bolest. Buďto si budeš zakrývat oči před skutečností, nebo se postavíš zodpovědně k nově počatému životu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí