Interrupce v 10. Týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5571
25.12.18 22:34

taky nechápu na cos čekala?! Až uvidíš bít :srdce: Nešla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.18 22:34

@Origamia jo aha…co bys dělala ty kdyby ses po sedmi letech rozešla s partnerem, odešla kvůli tomu ze by ses zamilovala jinde a po týdnu zjištění těhotenství bys zjistila ze nový přítel tak úplně nemá charakter a je to kurevnik? Ano, měla jsem se chránit, bohužel jsem se asi chránila málo :,(

• Citovat
  • Upravit
12236
25.12.18 22:38

@Nora2 Podstoupit potrat. Budiz do 6 tydne, i kdyz potraty nesnasim… ale v 10 tydnu uz je to prece jen clovicek se srdickem, ja bych dat ho pryc zaludek fakt nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12236
25.12.18 22:39
@Anonymní píše:
@Origamia jo aha…co bys dělala ty kdyby ses po sedmi letech rozešla s partnerem, odešla kvůli tomu ze by ses zamilovala jinde a po týdnu zjištění těhotenství bys zjistila ze nový přítel tak úplně nemá charakter a je to kurevnik? Ano, měla jsem se chránit, bohužel jsem se asi chránila málo :,(

Vzdyt je to tve dite!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
25.12.18 22:39

A to ze to dite nechces si zjistila az ted ? Ja te neodsuzuji jen se ptam proc si s tim cekala tak dlouho a napsala jsem svuj nazor ze ja bych na potrat nesla a uz vubec ne v 10 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
25.12.18 22:42
@Anonymní píše:
@Origamia jo aha…co bys dělala ty kdyby ses po sedmi letech rozešla s partnerem, odešla kvůli tomu ze by ses zamilovala jinde a po týdnu zjištění těhotenství bys zjistila ze nový přítel tak úplně nemá charakter a je to kurevnik? Ano, měla jsem se chránit, bohužel jsem se asi chránila málo :,(

No, nevim, ale rekla bych, ze by to clovek mel zjistit driv nez v 10tt, kor pokud dite nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
774
25.12.18 22:43
@Anonymní píše:

Jenže dítě už bylo počato. Je to prostě nový člověk. Má tvé geny, je součástí tvého těla. Je už dáno, jestli to bude chlapec nebo dívka, jakou bude mít barvu očí, výšku… Tvému dítěti už tluče srdce. Potřebuje být chráněno, ne zlikvidováno. Ono se to třeba zdá jako nejjednodušší řešení, ale co ty víš, jaké si můžeš nést fyzické nebo psychické následky do budoucnosti. Přečti si knížku „Proč pláčeš, Miriam?“ o ženách trpících postabortivním syndromem po potratu, které si myslely, jak rychle na vše zapomenou, ale opak je pravdou. Trpí roky ne-li do konce života výčitkami svědomí a depresemi. Jestli se opravdu nemůžeš o dítě postarat, dej mu šanci žít život v náhradní adoptivní rodině. S tím ti mohu pomoci, budeš-li mít zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
25.12.18 22:44

Tak snad máš ty týdny dobře spočítané. Pochybuji, ti někdo udělá interrupcí mezi Vánoci a silvestrem a zas je týden pryč, tak abys to vůbec stihla…škoda, žes s novým přítelem začala soulozit tak brzy… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.18 23:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim nechci aby mě zde někdo odsuzoval…ale byla jste některá na interrupci v desátém týdnu těhotenství?

Ja byla. Uz je to 13 let. Mam ted miminko, zdravotne jsem byla v poradku, po psychicke strance 13 let hruzy :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.18 23:18
takze myslíš ze si mám dítě nechat a na interrupci se vyprdnout? @Anonymní píše:
Ja byla. Uz je to 13 let. Mam ted miminko, zdravotne jsem byla v poradku, po psychicke strance 13 let hruzy :,(
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.18 23:19

@truelly já vim, jsem kráva :,(

• Citovat
  • Upravit
34473
25.12.18 23:22
@Anonymní píše:

Tak to snad musíš vědět ty jestli jsi schopná se o něj postarat. Když ti tu někdo napíše, že na potratu byl a je to o.k. tak půjdeš a naopak? Podle toho se snad nerozhoduješ nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.12.18 23:24

Moje příbuzná byla v 17 letech na potratu. Důsledky - nikdy už nemůže mít děti, přibrala hromadu kil a má deprese a to už je jí dneska přes 40. Ne každý samozřejmě takto skončí, ale je si třeba uvědomit pár věcí:

1. To dítě za nic nemůže. Ani za to, že jsi se blbě chránila při sexu, ani za to, že je tatínek větroplach. Není to dítě jen jeho, ale i tvoje.
  1. V 10. týdnu už je to defacto dítě, ne jen embryo. Videa z průběhu potratů, jak chudák dítě uhýbá skalpelu si nepřejme nikdo vidět, mě je z toho zle doteď a to jsem to viděla už pár let zpátky.
  1. Potrat není zákrok, který je banální. Může to ženu velice rozhodit, psychiky i fyzicky.
  1. Pokud je zázemí zakladatelky takové, že by se o dítě mohla postarat, tak být jí bych to ještě hodně hodně zvážila ze všech stran..

Dítě je člověk, není to věc, kterou lze jednoduše jen tak zahodit, když se mi to zrovna hodí..
Důvody zakladatelky zatím nepovažuju za natolik vážné, aby šla na potrat. Zakladatelce se možná názory podobné mým nemusí líbit, nicméně je pravdou, že tak trochu oroduju za život malého človíčka, který na nic nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.18 23:27
@Anonymní píše:

Uprime? 13 let toho lituju, kolik zen co si dite nechalo toho lituje? Rozhodnuti je jen na tobe. S tim si myslim poradit nechtela, nikdo by te nemel odsuzovat… jen pisu jak to mam po potratu ja

• Citovat
  • Upravit
18304
25.12.18 23:28
@Anonymní píše:
@truelly já vim, jsem kráva :,(

To tu nikdo netvrdí :hug:
Ale vše ještě pořádně promysli a poslouchej svoje srdce a intuici, nejenom mozek. Mě to za mých bezmála 40 let života ještě nikdy nezklamalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí