Interrupce v 10. Týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8864
26.12.18 07:58
@Wendea71 píše:
Ty vědí,jsem teď v 10tt a fakt se rozmyslí,ja bych po tom utz a jak se tam mihalo tělíčko a buší srdíčko,ja bych na to neměla koule.Ale pokud víš ze by jsi ho nenáviděla a nezvládla starost je buď tato možnost na kterou sevptas a nebo vydrze ještě 7měsíců a udělat radost bezdetnemu páru. :mavam:

Přečkat strasti těhotenství, bolesti u porodu, změny postavy a hormonální změny, možná křečové žíly, možná vysoký krevní tlak do konce života, možná císař, možná hemeroidy.. .a to vše pro NIC? Jen aby udělala RADOST někomu jinému? To by musela být sakra altruista :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14952
26.12.18 08:01
@Anonymní píše:
@Elzaaa na toto jsem se neptala, budu rada když se dal nebudeš zapojovat do diskuze

Jé, tenhle způsob komunikace mi něco připomíná. Že ty jsi ta, co se chce vrátit k tomu povedenému ex? Myslím, že zakládat nové diskuze ti tvůj problém nevyřeší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.12.18 08:11

Možná by jsi mohla pomoci bezdětným párům. Zkus zjistit, jaké jsou možnosti.
A z duchovního hlediska je to údajně tak, že dítě si své rodiče vybírá a rodí se kvůli matce. Otec není až tak důležitý.
Přeji ti, ať se rozhodnes tak, abys svého rozhodnutí později nelitovala. Je to bolestivé a „správné“ rozhodnutí je jen na tobě. Nikdo neznáme tebe, ani tvou situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
26.12.18 08:38
@lilith1 píše:
Tak ono nejde.nejen o to dite porodit, ale I vychovat a pripravit do zivota…ja znam jiny uhel pohledu..deti s rizikovym chovanim, deti s Can …jednim z prediktoru jsou prave deti nechtene..ty ktere se narodily matkam, ktere je nechtely, ktere byly okolim prekecane, aby na potrat nesly I kdyz chtely..ano takovy h natek co sve dite nikdy pitom neprijsly je hodne a ty deti si to nesou cely zivot..to ze zeny, ktere si dite v takove situaci nechaji, jsou stastne s ditkem az do smrti je nesmyslny mytus..takze zakladatelko rozhodnuti jr jen na tobe, ty budes to dite vychovavat atd.

Ma matka se narodila pri nepodarenem potratu v 7. mesici. Matka ji cely zivot nenavidi. Presto je rada, ze zije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.12.18 08:45
@rozand píše:
@terien Mne rizika kyretaze nikdo nerikal, kdyz mi ji pri ZT nutili. Tvarili se, ze zadna nejsou. Kdybych nemela vlastni info, nenapadlo by me nejit…

Takže jsi neznala ani rizika interupce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.12.18 08:46
@truelly píše:
Přečkat strasti těhotenství, bolesti u porodu, změny postavy a hormonální změny, možná křečové žíly, možná vysoký krevní tlak do konce života, možná císař, možná hemeroidy.. .a to vše pro NIC? Jen aby udělala RADOST někomu jinému? To by musela být sakra altruista :think:

Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
26.12.18 09:07
@Evulina píše:
Za mě to dvojí metr není. Z mého pohledu je sakra rozdíl spontánní potrat vs. to, když sama žena se rozhodne zabít své dítě. A popravdě, i po SP a kyretáži může být žena sakra rozhozená.

No, z fyzickeho hlediska mezi tim tozdil neni zadny, zdravotni rizika pro dalsi tehotenstvi jsou totozna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
26.12.18 09:57

Ahojky no volba je jen a jen na tobe. Pokud se rozhidnes jit na preruseni je to jen tva volba. A partner se k tomu vyjadril jak? Znam dost kamaradek ktere otehotneli tak nejak na rychlo a protejsek se vzdy k tomu postavil velice hezky jsou spolu a nekteri maji uz i druheho potomka.. prober to s partnerem a uvidis. Jestli jsi mlada zaba a vis ze by ses nedokazala postarat tak bez. Ale rozmysli si nasledky… ( sama vim o cem mluvim) Ale hlavne nechod z rozmaru ze se jeste necitis at nedopadnes jak dalsi znami kteri mimco dali pryc a tet po par letech kdy uz jsou pripraveni to proste nejde!!! Chodi po doktorech utraceji za to veskere uspory a potomek ne a ne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.12.18 10:00
@terien píše:
A proč děsit tu druhou? Rizika zná každá, která nemá v hlavě piliny.

to bys koukala, kolik je mezi lidmi „pilinářů“! A ta druhá má, na rozdíl od té první, na výběr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.18 11:07
@Evulina píše:
No, ale ani zdravotnictví na vysoké úrovni neznamená zánik možných psychických následků pro ženu a ani to, že jde pořád (z mého pohledu tedy) o vraždu malého dítěte (což už v 10. týdnu je), to je prostě faktem dnes a faktem to bylo dříve a faktem to bude i nadále.
Zakladatelka musí podstoupit opravdu hlubokou cestu do své duše, jestli to považuje opravdu za jediné možné a dobré řešení.

No vždyť mluvím o fyzickém riziku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.18 11:10
@rozand píše:
Ma matka se narodila pri nepodarenem potratu v 7. mesici. Matka ji cely zivot nenavidi. Presto je rada, ze zije.

Tak to fakt chceš, narodit se a vědět, že tě matka nesnáší. To musí být skvělý dětství a potom zbytek života vysoké sebevědomí a žádné psychické problémy. To mi přijde horší, než se nenarodit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.12.18 11:12
@rozand píše:
Ma matka se narodila pri nepodarenem potratu v 7. mesici. Matka ji cely zivot nenavidi. Presto je rada, ze zije.

Mě moje matka taky nechtěla.A jsem na světě ráda.

• Citovat
  • Upravit
715
26.12.18 11:25
@truelly píše:
Přečkat strasti těhotenství, bolesti u porodu, změny postavy a hormonální změny, možná křečové žíly, možná vysoký krevní tlak do konce života, možná císař, možná hemeroidy.. .a to vše pro NIC? Jen aby udělala RADOST někomu jinému? To by musela být sakra altruista :think:

Pro nic ? Novy zivot ti prijde jako nic ? To ze miminko udela nekoho stastnym je nic ? To ze mu das sanci zit je nic ? Ono zit chce. A myslet jen na to co z toho budu mit je :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
26.12.18 11:32

@Elzaaa já se ptám jaký užitek u toho bude mít ona? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
26.12.18 11:41
@Anonymní píše:
Tak to fakt chceš, narodit se a vědět, že tě matka nesnáší. To musí být skvělý dětství a potom zbytek života vysoké sebevědomí a žádné psychické problémy. To mi přijde horší, než se nenarodit.

Ma matka ma mensi psychicke problemy nez lecktere chtene deti. Svuj zivot zije stastne, ma deti a vnoucata, ktera miluje, a je spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí