Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@j.a.n.i1 teď jsem osmý týden takže ty dva týdny jsem si dala navíc prave kvůli svatkum
@j.a.n.i1 píše:
Od kdy je 14 - 11 = 4?
A jen tak mimochodem, jelikož jsou vánoce, tak je reálný termín po novém roce, takže to u zakladatelky bude už spíš ten 12tt a tedy rozdíl 2 týdny.
14-10= 4 ![]()
@Nora2 píše:
14-10= 4
Aha a od kdy jedenáctý = 10? Ale i kdybych tedy tvoji logiku přijala, tak pak se čtrnáctý = 13 a tedy máme 13 - 10 = 4 ?
Pořád ti ty počty nějak nevychází…
@j.a.n.i1 píše:
Aha a od kdy jedenáctý = 10? Ale i kdybych tedy tvoji logiku přijala, tak pak se čtrnáctý = 13 a tedy máme 13 - 10 = 4 ?
Pořád ti ty počty nějak nevychází…
A kdo je v 11. týdnu?
Slečna, které se tato diskuze týká, bude v 10. týdnu.
@Nora2 píše:
A kdo je v 11. týdnu?Slečna, které se tato diskuze týká, bude v 10. týdnu.
Dotaz zněl, zda je fotka v 11 týdnu, slečna píše pokaždé něco jiného, takže buh ví, v jakém týdnu je.
@j.a.n.i1 píše:
Dotaz zněl, zda je fotka v 11 týdnu, slečna píše pokaždé něco jiného, takže buh ví, v jakém týdnu je.
14-10=4 bylo na to, že fotka, která tu byla umístěna je úplně mimo (protože je z 14. týdne) a zakladatelka je teď v 8. týdnu a v době možné interupce bude asi v 10. týdnu těhotenství. 4 týdny rozdíl je velký rozdíl.
@Anonymní píše:
@Nora2 dekujuuž tady na to nemám nervy
Tady si můžete vyslechnout rady a nàzory, ale ve výsledku je to Vaše věc a Vaše rozhodnutí, Vy sama se znáte nejlépe a rozhodujete svůj vlastní život. Hodně štěstí. ![]()
@Anonymní píše:
@Nora2 dekuju moc
Kdybyste potřebovala, můžete mi sem napsat zprávu. ![]()
@Anonymní píše:
@Nora2 už jsem psalapřišla?
Zatím nic nepřišlo.
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova tohle je jedenáctý týden?
Muj syn v 10+3. Na ultrazvuku maval rucickou.
Ahoj, přesně před rokem, v tom samém týdnu jsem řešila to, co ty. Z úplně jiných důvodů jsem si nechtěla dítě nechat. Nerozhoduj se, prosím, podle diskuze, nikdo tvůj život nežijeme. Když jsem viděla na ultrazvuku srdíčko, tak jsem si miminko nechala, začala jsem chodit na psychoterapie, ty mi hodně pomohly a ke konci jsem se ho nemohla dočkat, jak jsem se na něj těšila. Ale já i v tom 10. týdnu věděla, že moje důvody pro interrupcí jsou malicherné (chtěla jsem třetí dítě o rok později, bála jsem se, že starší děti budou nešťastné, že jim zkazim prazdniny, ze bude všude neporadek, uz jsem se chtela vyspat a tak). Teď mi tady spinká moje pětiměsíční zlatíčko. Práce na víc to je a podle očekávání je to hodně hektický a všude je nepořádek a jsem nevyspala. Ale narodila se nám holčička, která se nám přesně hodí do sestavy, beru to jako odměnu od osudu.