Jaký volný přípravek vám pomohl na hemeroidy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22948
23.10.25 18:45

Dubová kůra nebo faktu gel, za mě..po porodu super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.10.25 18:55

Dubová kůra gel od Omega Pharma - má silnější koncentraci než jiné gely z dubové kůry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.25 19:01

Zkoušela jsem Faktu mast, pomohla ale pouze zmírnit příznaky.
Měla jsem stupeň 2 a na pár let pomohl mi až drobný zákrok (ne klasická operace, ale nějaký laser).
S domácí léčbou neexperimentuji od doby, kdy jsem si přečetla, jak moc bolí hojení po klasické operaci.

• Citovat
  • Upravit
1497
23.10.25 19:23
@Anonymní píše: Více

Ahoj mi pomáhá jedině Procto glyvenol. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.25 21:13

To, co mi vylezlo po porodu za hemeroid, byla naprostá hrůza. Ani sedět jsem pořádně nemohla. Neskutečně mi pomohly čípky Faktu. Úleva byla okamžitá, do několika týdnů to zmizelo úplně. Brala jsem i detralex.

• Citovat
  • Upravit
284
23.10.25 21:15
@Anonymní píše: Více
Čípky pokud vám vadí mazat krémem prstem v konečníku. Alfalex se dělá jako mast i čípky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.10.25 23:52

Vyzkoušela jsem všechny možné gely a mastičky i tablety, trochu ulevil Hemostop gel, ale nakonec jsem skončila na laseru v Chimare Praha Senovážné nám., lepší ceny jsem moc jinde nenašla (byla jsem to řešit i jinde, ale až tady byl pan doktor schopný mi vysvětlit, co se s tím dá dělat a nabídnout přijatelné možnosti) a upřímně, roky jsem se trápila s mastičkami a tady byl po bezbolestné půl hodině a pár dnech regenerace klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí