Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dubová kůra gel od Omega Pharma - má silnější koncentraci než jiné gely z dubové kůry
Zkoušela jsem Faktu mast, pomohla ale pouze zmírnit příznaky.
Měla jsem stupeň 2 a na pár let pomohl mi až drobný zákrok (ne klasická operace, ale nějaký laser).
S domácí léčbou neexperimentuji od doby, kdy jsem si přečetla, jak moc bolí hojení po klasické operaci.
@Anonymní píše: Více
Ahoj mi pomáhá jedině Procto glyvenol. ![]()
To, co mi vylezlo po porodu za hemeroid, byla naprostá hrůza. Ani sedět jsem pořádně nemohla. Neskutečně mi pomohly čípky Faktu. Úleva byla okamžitá, do několika týdnů to zmizelo úplně. Brala jsem i detralex.
@Anonymní píše: VíceČípky pokud vám vadí mazat krémem prstem v konečníku. Alfalex se dělá jako mast i čípky.
Vyzkoušela jsem všechny možné gely a mastičky i tablety, trochu ulevil Hemostop gel, ale nakonec jsem skončila na laseru v Chimare Praha Senovážné nám., lepší ceny jsem moc jinde nenašla (byla jsem to řešit i jinde, ale až tady byl pan doktor schopný mi vysvětlit, co se s tím dá dělat a nabídnout přijatelné možnosti) a upřímně, roky jsem se trápila s mastičkami a tady byl po bezbolestné půl hodině a pár dnech regenerace klid.