Hemeroidy operace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
17.5.14 21:48

Hemeroidy operace

Holky, po porodu mám dost hemeriody, pujdu k dr v pondělí ale nejspíš me posle na operaci..nebyl na tom nekdo?? bolí to? díky za odpovedi :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
470
17.5.14 21:52

Myslíte vnitřní hemeroidy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.5.14 21:54

@Mefag-r nevím co jsou vnitřní :( mám je z venku u konečníku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
17.5.14 21:54

Tak ja mam hemeroidy stridave uz spoustu let.Ja mam teda ty vnitrni, ale na operaci jen tak neposilaji zalezi jak dlouho a v jakem stavu je mas. Vetsinou se to leci mastickama atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
17.5.14 21:57
@MONIKKKKK píše:
@Mefag-r nevím co jsou vnitřní :( mám je z venku u konečníku..

Vnitrni jsou ve vnitr ve strvech.Tak ty je mas venku u konecniku. A uz jsi s tim nekdy byla u doktora nebo je mas poprve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.5.14 21:57
@Andriska píše:
Tak ja mam hemeroidy stridave uz spoustu let.Ja mam teda ty vnitrni, ale na operaci jen tak neposilaji zalezi jak dlouho a v jakem stavu je mas. Vetsinou se to leci mastickama atd. [/citac
Ale mastičkama se to nezahojí uplne ze? nezmizí? dost mě to bolí mam jich dost :( nechci to nechat dojít do nejake fáze kdy to bude fakt moc :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.5.14 21:58
@Andriska píše:
Vnitrni jsou ve vnitr ve strvech.Tak ty je mas venku u konecniku. A uz jsi s tim nekdy byla u doktora nebo je mas poprve?

byla jsem u dr, jeste před tehu…dala mi jen nejakou mast na to protože jsem krvácela ale to je vse, potom mi to přestalo a ted když jsem na wc tak to bolí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.5.14 21:59

@Andriska Střídavě? to ale nejde mastičkama aby se uplne ztratily ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.5.14 21:59

Aha, měla ty vnitřní. Čípky, nebo krémy na to nepomáhají. Dr. mě poslal na vypalování. Operace to nebyla, jen to lokálně znecitlivěl umrtvující mastičkou. Ale co vím tak se to dá udělat pod narkózou najednou. Já na to chodila každý měsíc. Naštěstí jen třikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.5.14 22:01
@Mefag-r píše:
Aha, měla ty vnitřní. Čípky, nebo krémy na to nepomáhají. Dr. mě poslal na vypalování. Operace to nebyla, jen to lokálně znecitlivěl umrtvující mastičkou. Ale co vím tak se to dá udělat pod narkózou najednou. Já na to chodila každý měsíc. Naštěstí jen třikrát.

a bolí to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.5.14 22:04

@MONIKKKKK Dá se to vydržet, ale příjemné to není, navíc jsem za každé vypalování platila 500,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
17.5.14 22:05

Navíc bych i řekla, že možná ty vnější se dají podvázat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
17.5.14 22:06
@MONIKKKKK píše:
@Andriska Střídavě? to ale nejde mastičkama aby se uplne ztratily ne?

No já jsem byla na kolonoskopii a tam mi řekl, že jich mám hodně, ale, že jsou klidné. A teď mi začli praskat a teče mi z nich krev a dost to bolí. Vždycky to přeléčím je nějakou dobu klid a pak mě začnou zase trápit. Tak určitě si zajdi k doktorce a ta ti řekne co a jak. Někomu se objeví jednou a vyléčí je a má klid. Já teda bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.5.14 22:09
@Andriska píše:
No já jsem byla na kolonoskopii a tam mi řekl, že jich mám hodně, ale, že jsou klidné. A teď mi začli praskat a teče mi z nich krev a dost to bolí. Vždycky to přeléčím je nějakou dobu klid a pak mě začnou zase trápit. Tak určitě si zajdi k doktorce a ta ti řekne co a jak. Někomu se objeví jednou a vyléčí je a má klid. Já teda bohužel ne.

Děkuji, určitě si tam zajdu… hned v pondělí.. :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
17.5.14 22:21

@MONIKKKKK Já jsem ty vnější měla jednou někdy před deseti lety ty jsem teda vyléčila a už jsem je nikdy neměla. Teď mám pořád jen ty vnitřní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí