Vnější hemeroid v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
17.5.14 11:35

Vnější hemeroid v těhotenství

Mílé slečny, maminky prosím Vás všechny moc o radu. Jsem ve 33tt těhotenství a už od začátku těhotenství mám problémy se zácpou. Je pravda, že se to hodně odvýjí od toho co sním. Když už se zácpa nedala vydržet v lékarně mi poradily Psyllium. Po nějaké době užívaní jsem chodila na záchod normálně. Teď mě začal trápit vnější hemeroid :,( Z hrůzou jsem to zjistila po stolici :( Bylo to večer, do rána jsem si bláhově myslela, že to zmizí a nic. Byla jsem z toho tak špatná a bolelo mě to, že jsem druhý den navštívila svého gyn. ten se mi pokusil hemeroid zastrčit a pak mě promazal mastí Faktu. Nic moc zážitek :( Doporučil koupele z dubové kůry a mazat. Jenže hemeroid mi opět vylezl :,( Tak mažu mastí spíše okolo a dělám koupele. Nevím jak často si můžu dělat ty koupele z dubové kůry? A pak jestli se hemeroid sám vstřebá a jak to dlouho bude asi trvat? Bojím se jít i na stolici :( Moc děkuji za rady všem co máte stejné zkušenosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
17.5.14 11:45

Tak když se to odvýjí od stravy, tak se na ní zaměř. Jinak to tak nějak k těhotenství patří, on se většinou pak zahojí a zbyde ti tam jen střapeček kůže. Když je nejhůř, tak se zaškrtěj a odpadnou a když je úplně nejhůř, tak se asi i řežou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
17.5.14 11:48
@Sibyla0 píše:
Tak když se to odvýjí od stravy, tak se na ní zaměř. Jinak to tak nějak k těhotenství patří, on se většinou pak zahojí a zbyde ti tam jen střapeček kůže. Když je nejhůř, tak se zaškrtěj a odpadnou a když je úplně nejhůř, tak se asi i řežou.

Myslim, ze pani nechtela opravit gramatiku ale radu :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
17.5.14 11:51

Mě dr napsal Detralex, je to teda drahý, ale můžu říct že mi to celkem pomáhá, taky mě teď jeden trápí a to mám zachvíli rodit… :cert:

• Citovat
  • Upravit
421
17.5.14 11:52
@ppeettwwaa píše:
Mílé slečny, maminky prosím Vás všechny moc o radu. Jsem ve 33tt těhotenství a už od začátku těhotenství mám problémy se zácpou. Je pravda, že se to hodně odvýjí od toho co sním. Když už se zácpa nedala vydržet v lékarně mi poradily Psyllium. Po nějaké době užívaní jsem chodila na záchod normálně. Teď mě začal trápit vnější hemeroid :,( Z hrůzou jsem to zjistila po stolici :( Bylo to večer, do rána jsem si bláhově myslela, že to zmizí a nic. Byla jsem z toho tak špatná a bolelo mě to, že jsem druhý den navštívila svého gyn. ten se mi pokusil hemeroid zastrčit a pak mě promazal mastí Faktu. Nic moc zážitek :( Doporučil koupele z dubové kůry a mazat. Jenže hemeroid mi opět vylezl :,( Tak mažu mastí spíše okolo a dělám koupele. Nevím jak často si můžu dělat ty koupele z dubové kůry? A pak jestli se hemeroid sám vstřebá a jak to dlouho bude asi trvat? Bojím se jít i na stolici :( Moc děkuji za rady všem co máte stejné zkušenosti :mrgreen:

Me se taky nedavno udelal, taky jsem 33.tt. Jsem z toho zoufala, nikdy jsem to nemela, stydim se za to. :roll: Ja to mam z cadtych prujmu, z uzivani Magnosolvu. A nekdy to boli jak cert a mam pocit, ze se to i zvetsuje. Dubovou kuru, o tom jsem taky slysela, ale jsou na to pry i madticky. Zkusim zajit do lekarny a uvidime no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.5.14 11:54
@georgesab píše:
Myslim, ze pani nechtela opravit gramatiku ale radu :think: :palec:

Však jí dostala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
17.5.14 12:01
@Sibyla0 píše:

To Tvoje odvýjí se nedalo prehlidnout… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.5.14 12:01
@georgesab píše:
To Tvoje odvýjí se nedalo prehlidnout… :roll:

To její taky ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
17.5.14 12:05
@Sibyla0 píše:

ve formě i obsahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.5.14 12:10

Omlouvám se všem za gramatickou chybku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.5.14 12:21

@ppeettwwaa stane se :kytka: Já nebyla ta, co to tu rozmazávala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
17.5.14 12:21
@Sibyla0 píše:
To její taky ne :P

Jeji odvyji byla pouze grakaticka chyba. Nikdo neni dokonaly. Ani Ty ne, ver mi ;) Ale Tvoje odvyji bylo pohopouhym rypnutim, na ktere tady neni nikdo zvedavy. Pani chtela pouze radu, asi ji neco trapi rozhodne vic, nez nejaka hrubka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.5.14 12:22

@georgesab Ty to tu rozmazáváš, já jí jen zvýrazněním jemně upozornila. Rozhodně nejsem dokonalá, to vím taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
17.5.14 12:23
@Sibyla0 píše:
@ppeettwwaa stane se :kytka: Já nebyla ta, co to tu rozmazávala :mrgreen:

Ale zacla jsi sama. Tou narazkou, tak to ted prosim nehazej na me ju? :oops: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
17.5.14 12:23
@georgesab píše:
Jeji odvyji byla pouze grakaticka chyba. Nikdo neni dokonaly. Ani Ty ne, ver mi ;) Ale Tvoje odvyji bylo pohopouhym rypnutim, na ktere tady neni nikdo zvedavy. Pani chtela pouze radu, asi ji neco trapi rozhodne vic, nez nejaka hrubka :roll:

No teď jsi tomu nasadila s „grakatickou“ chybou korunu. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast