Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mílé slečny, maminky prosím Vás všechny moc o radu. Jsem ve 33tt těhotenství a už od začátku těhotenství mám problémy se zácpou. Je pravda, že se to hodně odvýjí od toho co sním. Když už se zácpa nedala vydržet v lékarně mi poradily Psyllium. Po nějaké době užívaní jsem chodila na záchod normálně. Teď mě začal trápit vnější hemeroid
Z hrůzou jsem to zjistila po stolici
Bylo to večer, do rána jsem si bláhově myslela, že to zmizí a nic. Byla jsem z toho tak špatná a bolelo mě to, že jsem druhý den navštívila svého gyn. ten se mi pokusil hemeroid zastrčit a pak mě promazal mastí Faktu. Nic moc zážitek
Doporučil koupele z dubové kůry a mazat. Jenže hemeroid mi opět vylezl
Tak mažu mastí spíše okolo a dělám koupele. Nevím jak často si můžu dělat ty koupele z dubové kůry? A pak jestli se hemeroid sám vstřebá a jak to dlouho bude asi trvat? Bojím se jít i na stolici
Moc děkuji za rady všem co máte stejné zkušenosti ![]()
Tak když se to odvýjí od stravy, tak se na ní zaměř. Jinak to tak nějak k těhotenství patří, on se většinou pak zahojí a zbyde ti tam jen střapeček kůže. Když je nejhůř, tak se zaškrtěj a odpadnou a když je úplně nejhůř, tak se asi i řežou.
@Sibyla0 píše:
Tak když se to odvýjí od stravy, tak se na ní zaměř. Jinak to tak nějak k těhotenství patří, on se většinou pak zahojí a zbyde ti tam jen střapeček kůže. Když je nejhůř, tak se zaškrtěj a odpadnou a když je úplně nejhůř, tak se asi i řežou.
Myslim, ze pani nechtela opravit gramatiku ale radu
![]()
Mě dr napsal Detralex, je to teda drahý, ale můžu říct že mi to celkem pomáhá, taky mě teď jeden trápí a to mám zachvíli rodit… ![]()
@ppeettwwaa píše:
Mílé slečny, maminky prosím Vás všechny moc o radu. Jsem ve 33tt těhotenství a už od začátku těhotenství mám problémy se zácpou. Je pravda, že se to hodně odvýjí od toho co sním. Když už se zácpa nedala vydržet v lékarně mi poradily Psyllium. Po nějaké době užívaní jsem chodila na záchod normálně. Teď mě začal trápit vnější hemeroidZ hrůzou jsem to zjistila po stolici
Bylo to večer, do rána jsem si bláhově myslela, že to zmizí a nic. Byla jsem z toho tak špatná a bolelo mě to, že jsem druhý den navštívila svého gyn. ten se mi pokusil hemeroid zastrčit a pak mě promazal mastí Faktu. Nic moc zážitek
Doporučil koupele z dubové kůry a mazat. Jenže hemeroid mi opět vylezl
Tak mažu mastí spíše okolo a dělám koupele. Nevím jak často si můžu dělat ty koupele z dubové kůry? A pak jestli se hemeroid sám vstřebá a jak to dlouho bude asi trvat? Bojím se jít i na stolici
Moc děkuji za rady všem co máte stejné zkušenosti
Me se taky nedavno udelal, taky jsem 33.tt. Jsem z toho zoufala, nikdy jsem to nemela, stydim se za to.
Ja to mam z cadtych prujmu, z uzivani Magnosolvu. A nekdy to boli jak cert a mam pocit, ze se to i zvetsuje. Dubovou kuru, o tom jsem taky slysela, ale jsou na to pry i madticky. Zkusim zajit do lekarny a uvidime no… ![]()
@georgesab píše:
Myslim, ze pani nechtela opravit gramatiku ale radu![]()
Však jí dostala ![]()
@Sibyla0 píše:
Však jí dostala
To Tvoje odvýjí se nedalo prehlidnout… ![]()
@georgesab píše:
To Tvoje odvýjí se nedalo prehlidnout…
To její taky ne ![]()
@Sibyla0 píše:
To její taky ne
Jeji odvyji byla pouze grakaticka chyba. Nikdo neni dokonaly. Ani Ty ne, ver mi
Ale Tvoje odvyji bylo pohopouhym rypnutim, na ktere tady neni nikdo zvedavy. Pani chtela pouze radu, asi ji neco trapi rozhodne vic, nez nejaka hrubka ![]()
@georgesab Ty to tu rozmazáváš, já jí jen zvýrazněním jemně upozornila. Rozhodně nejsem dokonalá, to vím taky ![]()
@Sibyla0 píše:
@ppeettwwaa stane seJá nebyla ta, co to tu rozmazávala
Ale zacla jsi sama. Tou narazkou, tak to ted prosim nehazej na me ju?
![]()
@georgesab píše:
Jeji odvyji byla pouze grakaticka chyba. Nikdo neni dokonaly. Ani Ty ne, ver miAle Tvoje odvyji bylo pohopouhym rypnutim, na ktere tady neni nikdo zvedavy. Pani chtela pouze radu, asi ji neco trapi rozhodne vic, nez nejaka hrubka
No teď jsi tomu nasadila s „grakatickou“ chybou korunu.
![]()