Herbalife-u nemoci ditete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
18.5.14 18:19

Herbalife-u nemoci ditete

Dobry den. Mam syna s astmatem a problemy dychacich cest hornich i dolnich, laryngitida, atopicky ekzem, spatna imunita.. Bylo mi receno ze muze mit v tele nejake plisne, cervy atd. Mam si zajit k poradkyni od Herbalife. Premeri mu hodnoty v tele, samozrejme to neni zadarmo. Nemam problem s tim za jeho zdravi zaplatit, spis mam z tech vyrobku strach, nehlede na to, ze jsem vuci takovym poradcum skepticka.. Mate nekdo zkusenost, at spatnou ci dobrou, kvuli jake nemoci jste to resili a jak to pripadne probihalo?? Synovi bude pet let.
Dekuji za jakoukoliv reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
18.5.14 18:21

@maddi to je strašák na lidi - plísně v tele a vždycky následuje doporučení na nákup super preparátu, kterého to má vyřešit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
18.5.14 18:24

Jo taky jsem plná plísní a doporučili mi výrobky LR 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.5.14 18:30

@maddi poradkyně od herbalife je doktorka či co? že jim ty kraviny věříš… Straší Tě, abys nakoupila výrobky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
18.5.14 18:35

Já už o Herbalife nechci slyšet. Jestli máš pocit, že bys svému dítěti mohla dopřát víc zdraví, než dopřáváš, vraž ty peníze třeba do ovoce.

• Citovat
  • Upravit
785
18.5.14 18:42

Misto Herbelife bych poradila Morsky konik 2014-plati to zcasti VZP a jsou to klimaticke pobyty u more.Nebo lazensky pobyt zde. Herbelife nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.5.14 18:53

V laznich jsme byli ted v dubnu. Prave na to neverim nuti mi to tchan. Zda se mi to jako hodne kecu aby prodali sve drahe vyrobky. Tahle poradkyne ma udajne spolupracovat s nejakou dr.. ja investuju hodne penez do vseho ovoce, zdrava vyziva, imunit, vitaminy ale momentalne nic nepomaha:-( od zacatku roku mel maly mesic mononukleozu ctyri laryngitidy, jednu dokonce prodelal v laznich, zapal plic, prudusky. A to je teprve kveten. Uz jsem zoufala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
18.5.14 18:55

@maddi
Já ti s dovolením poradím. Nám imunolog nám dal na podobné problémy zásadotvorné minerály od Justu a gemmoterapii. Koupili jsme ty minerály, pak Fungilen na vyčištění těla a gemm. kůru K12. Stálo to asi 1300Kč. Kluk se po tom strašně zlepšil, přestal tolik kašlat, nebolelo ho pořád břicho a celkově mu bylo líp.

K tomu přeplísnění…vynechat cukr, ale úplně, zmírnit příjem bílé mouky. Ráno a večer lžíci tykvového oleje…cca 150Kč.
Můžeš mu změřit ph moči, něco si načti o překyselení organismu.

Všechno jsem kupovala v lékárně, takže to nebyl jeho kšeft a věřím mu.
Do Herbalifu bych nešla ani náhodou.

Edit: kdybys něco potřebovala, napiš SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.5.14 18:58

My chodime co tri mesice na privigen, zacali jsme kvuli tezkemu atopickemu ekzemu, podle imunologa je to nejsilnejsi lek na posileni imunity a nic. Je porad nemocny stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
18.5.14 19:02
@maddi píše:
My chodime co tri mesice na privigen, zacali jsme kvuli tezkemu atopickemu ekzemu, podle imunologa je to nejsilnejsi lek na posileni imunity a nic. Je porad nemocny stejne.

U nás není problém imunita, ale těžké astma a alergie. Náš imunolog je zároveň i alergolog, proto k němu chodíme. Kdybych tu změnu neviděla, neuvěřím. Ale jestli máte problémy s imunitou, zkus napsat Mgr. Podhorné, na stránky naděje. cz…ona vyrábí tu gemmoterapii a vůbec to není drahé..jsou to výtažky z pupenů rostlin.
Mně taky sestavila kůru, už ji mám v prodejně a jdu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.5.14 19:07

My chodime k primari imunologie a zaroven spolupracujeme s primarem alergologie. Jsou v jedne nemocnici. A ta imunolozka ho nepotrebuje videt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
18.5.14 19:11
@maddi píše:
My chodime k primari imunologie a zaroven spolupracujeme s primarem alergologie. Jsou v jedne nemocnici. A ta imunolozka ho nepotrebuje videt?

Nevím co je, imunoložka ne, jen se zabývá bylinnou léčbou. Když jí popíšeš problémy, je schopná sestavit kůru…ale jak píšu, pokud máte velký problém, neexperimentovala bych s ničím, natož s Herbalifem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
18.5.14 19:41

Můžeš zkusit sama - bylinkama a nebudeš ládovat peníze nějakým prodejcům…
 http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…

Příspěvek upraven 18.05.14 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.5.14 20:11

Dekuju za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
18.5.14 21:56

@maddi Jestli něco Tvému synovi pomůže, tak Herbalife to určitě nebude, to jsou vyhozené peníze. Plísně a červi v těle jsou hrozná kravina, to byste museli žít na smetišti, aby něco takového měl. Nemám zkušenosti s astmatem a problémy dýchacích cest, ale jsem od dětství atopička a nejvíc mi pomohlo najít si v místě bydliště dobrého lékaře (pokud jsi z Prahy, tak jsou na toto dobří na Bulovce), u Tvého syna by to chtělo spolupráci alergolog, dermatolog, pneumolog. Je to bohužel běh na dlouhou trať a ani nejlepší odborník ti nezaručí, že se napoprvé strefí do toho, co tvému synovi pomůže, chce to zkoušet.
Co můžu poradit na atopický ekzém je krém Atopos od Cannadermu a řada Exomega od A-derma (v lékárně), ale jak už jsem psala, každému pomáhá něco jiného a vám to zrovna sedět nemusí. Přeju kloučkovi, ať se mu podaří se problémů zbavit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí