Herbalife-u nemoci ditete

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
18.5.14 22:48

Atopicky problem resime uspesne kapackama a jsem maximalne spokojena. Bohuzel mu k tomu propuklo astma a s nim spojene zdravotni problemy. Z prahy nejsem. Bydlime na opacne strane republiky.. v jednu dobu jsem premyslela o dojizdeni az do prahy prave kvuli ekzemu. To mame nastesti uz vyresene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.5.14 23:15

@maddi

Dobrý večer,

stejně jak radí ostatní - obávám se, že Herbalife opravdu nebude to pravé ořechové.. Co se týče zmíněných „plísní a červů“, pak věřte, že takovou diagnózu slyší každý potenciální klient této společnosti.

Při imunitních onemocněních je na místě poradit se s odborníky, případně se pokusit hledat jinou, alternativní cestu. (Mně osobně bohužel lékaři na recidivující potíže s imunitou stále předepisovali ATB - i preventivně a dlouhodobě, což jsem odmítla. V tuto chvíli užívám ATB pouze pokud je akutní problém - naprostou většinu roku jsem však již v pořádku :) Osvědčila se mi změna jídelníčku, více pohybu, bylinky a akupunktura).

Co se týče těch zmíněných červů, specifikoval dotyčný o jaký druh by se mělo jednat? Pojem „červi“ je velmi široký a v našich končinách leckdy nafouknutý. Pravda je však taková, že v drtivé většině případů se o parazita nejedná.

Pro zjištění přítomnosti parazitů by bylo třeba specifického (nejen) koprologického vyšetření vzorku stolice, nepředpokládám však, že by se Herbalife specializoval na takovouto diagnostiku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.5.14 09:37

Nezkoušela jsi najít nějakou potravinu či potraviny, na které by mohl být tvůj syn alergický nebo přecitlivělý? Atopem tělo říká, že je něco špatně. Jakmile jste potlačili atop, objevilo se astma. Tělo bylo nuceno dát jinou cestou vědět, že je něco špatně. Řešíte jenom následek, ne příčinu. Řešila jsem atopický ekzém, který se mi rozjel po porodu. Do porodu jsem naopak trpěla na záněty horních cest dýchacích. Bylo těžké najít příčinu, kortikoidy jsem se mazat odmítla. Trvalo mi to pár měsíců, ale nakonec jsem původce našla.
Jinak Herbalife je jenom na to, aby se člověk naučil pravidelně jíst. Jestli chceš syna trochu detoxikovat, tak mu kup zelený ječmen a chlorelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
18.6.14 12:25

Byl alergicky na mleko a taky bramborovy skrob. Jak zmizel atop tak je pravda ze pak zacal jist vse krom orechu. Necham mu udelat znova testy na alergeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí