Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taková anketa a průzkum trhu. Uvítali byste ve svém okolí hernu pro děti, která by se zaměřovala na hračky open-ended? Jsou to hračky poslední dobou diskutované typu Grimms, Grapat, Ulanik, Goki, Waldorf apod. Víme, že ne každá maminka si dokáže koupit takové sady, aby si děti vyhrály. Případně, kolik byste byly ochotné zaplatit za vstup do takové herny, kde by bylo všeho dostatek a spousty (ať už hodinově nebo třeba celodenní vstup). Děkuji za názor a jiné podněty.
Vypadá zajímavě. Nevím jak dlouho bysme si vyhráli.. dvě Hodky možná.. tak za dítě i oba rodiče bych dala 300-500 celkem..
Uvítala, ideálně i s kavárnou, případně lektorkou, co by děti obcházela a třeba něco ukázala, chvíli je zabavila. Za prostou hernu bych dala tak 300 za 2 hod, za hernu s lektorem 500 Kč a více.
Ahoj a pro jakou vekovou kategorii by to bylo. Tak podle obrazku mi to prijde, tak 3 az 6 let. Co tam budou delat mladsi nebo starsi sourozenci? Mysli, ze by to muselo byt ve vetsim meste, aby si to naslo svoji klientelu, ktera asi nebude vetsinova. A cena? Tady za cenodenni vstup do klasicke herny(prolezacky, trampoliny, skakaci hrad atd. ), kde se deti vylitaji stoji 360Kc/2 deti na cely den, coz je teda jedna z tech nejlevnejsich heren. Toto zas vypada male, takze vic bych za to nedala. Ale ja asi nejsem vase cilovka.
ty jo to je pěkný
zaplatila bych obsluze, aby vyhnala děti a aby tam byl chvíli klid a já si mohla pohrát
klidně litr…to seřazování podle barev…uuuu…to by se mi líbilo, jej to by se seřazovalo, miluju řadit cokoliv podle odstínů barev postupně…
jooo za nás bylo kulový, to dneska to maj děti krásný
@Oriseka píše:
Ahoj a pro jakou vekovou kategorii by to bylo. Tak podle obrazku mi to prijde, tak 3 az 6 let. Co tam budou delat mladsi nebo starsi sourozenci? Mysli, ze by to muselo byt ve vetsim meste, aby si to naslo svoji klientelu, ktera asi nebude vetsinova. A cena? Tady za cenodenni vstup do klasicke herny(prolezacky, trampoliny, skakaci hrad atd. ), kde se deti vylitaji stoji 360Kc/2 deti na cely den, coz je teda jedna z tech nejlevnejsich heren. Toto zas vypada male, takze vic bych za to nedala. Ale ja asi nejsem vase cilovka.
Bylo by to v Praze a takhle malé by to samozřejmě nebylo
open ended toys jsou hračky pro děti tak od 1 roku do třeba dospělosti ![]()
Asi se tam bude dost krást ![]()
A velká nevýhoda těchto hraček je to, že si je vezmeš na pohrání a pak je musíš kompletní vrátit na místo. Taková Montessori pravidla.
Jak se ti to smíchá na jednu hromadu, případně poztrácí, bude z toho jedna hromada věcí k ničemu.
To bych fakt nechtěla každý večer všechno třídit.
@Lucie_Sx píše:
Asi se tam bude dost krást![]()
A velká nevýhoda těchto hraček je to, že si je vezmeš na pohrání a pak je musíš kompletní vrátit na místo. Taková Montessori pravidla.
Jak se ti to smíchá na jednu hromadu, případně poztrácí, bude z toho jedna hromada věcí k ničemu.
To bych fakt nechtěla každý večer všechno třídit.
Ta krádež mně taky napadla..no třídění hraček a úklid by byl už samozřejmě na zaměstnanci..to už je věc druhá..to tak je…to by musel dělat někdo komu to nevadí..tak jako někdo dělá u pásu celý den jednu činnost a dává třeba šroubky někam..tohle by bylo podle mě zábavnější 😂
A zase tento typ hraček taky zatím upřednostňují jiní typ lidí, nechci se nikoho dotknout, ale je to tak, i co vidím v okolí..takže podle mě kdo si přijde hrát na bázi těchto hraček tak ty pravidla zná třeba z rodičů..to už jde vyřešit i letáčky jak montessori funguje, co je cílem apod..pojmout to formou hry, která pak vede i ke spokojenosti všech
děkuji mlc za podněty ![]()
@Margery31 píše:
Ta krádež mně taky napadla..no třídění hraček a úklid by byl už samozřejmě na zaměstnanci..to už je věc druhá..to tak je…to by musel dělat někdo komu to nevadí..tak jako někdo dělá u pásu celý den jednu činnost a dává třeba šroubky někam..tohle by bylo podle mě zábavnější 😂
A zase tento typ hraček taky zatím upřednostňují jiní typ lidí, nechci se nikoho dotknout, ale je to tak, i co vidím v okolí..takže podle mě kdo si přijde hrát na bázi těchto hraček tak ty pravidla zná třeba z rodičů..to už jde vyřešit i letáčky jak montessori funguje, co je cílem apod..pojmout to formou hry, která pak vede i ke spokojenosti všechděkuji mlc za podněty
Nechci ti kazdit iluze, ale přijdou i lidi, kteří po sobě fakt udělají bordel.
A tohle zkompletovat, to může být třeba na dvě hodiny, ve větším množství i na dýl. A to třídění budeš muset zaplatit tomu zaměstnanci.
Ty hračky nebývají funkční, pokud nejsou kompletní.
To aby tam obsluha nonstop stála nad těma lidma a hlídala a stejně to neuhlídá.
@Lucie_Sx píše:
A tohle zkompletovat, to může být třeba na dvě hodiny, ve větším množství i na dýl. A to třídění budeš muset zaplatit tomu zaměstnanci.
Kdyby tam byla pověřená osoba, co by dětem ukazala, jak si s tím hrát, tak bych to brala
já tyhle hračky neznám a neumím to a uklízet bych to teda nechtěla a asi bych ani nevěděla jak, když to neznám, že ![]()
@Oriseka píše:
Kde je to tady? Ja se dnes „zhrozila“ nad zvysenim vstupneho do prazske zoo o temer precent, 180 Kc za dite na cely den? To snad ani neni mozne.
@Lucie_Sx píše:
@Cuddy píše:
Kde je to tady? Ja se dnes „zhrozila“ nad zvysenim vstupneho do prazske zoo o temer precent, 180 Kc za dite na cely den? To snad ani neni mozne.
Já si pamatuju 250 dospělý, 200 dítě, 200 parkování, takže 900 jen tam vleze a asi to bylo za dítě méně teda ![]()
@Bubla Bůčková my roky kupovali rocni rodinou, ta sla z 2400 Kc na 4000 Kč.