Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mne tohle nevadi, to je na zvířata. Kdyz měl malej kočárek ješte, koupila ksem tu rocni i s parkováním za 1900 a po 5. návštěvě uz se vyplatilo. Když jde člověk 10× tak je to jako treba 50Kc parkování a 140 vstup, celodenní zábava, takže za mě dobrý i 4000.Ale my tam šli kolikrát jen treba na 2 hodiny nebo tak. Ted je ve věku, kdy se tam dostanem kednou za rok, takže par stovek dáme no.
@Bubla Bůčková teď je to s parkováním 5800 Kč, to už mne přijde fakt dost, pokud si pamatuji, nemáš syna ještě ani ve škole, tak si vem, jaký je to nárůst za 3-4 roky.
@Margery31 Sice máme dost takových hraček doma, ale i tak bych takovou hernu uvítala. Cena by klidně mohla být i vyšší.
Max 200,–/dítě. Nemám ráda platby za rodiče, kteří ve finále jen sedí a čumí.
Takhle naskládané to vypadá hezky, ale nechci si představit, když tam přijdou dvě batolata, jak to udrží svoji formu. A kompletní to nemá smysl té hračky. Takže si opravdu neumím představit udržování a kompletaci tolika dílků v provozu, kdy tam bude několik děti různého věku. To z toho bude rozmetaná hromada na zemi. Smysl by to mělo s lektorkou a malým počtem děti určitého věku, které ta lektorka vede.
@Cuddy píše:
Kde je to tady? Ja se dnes „zhrozila“ nad zvysenim vstupneho do prazske zoo o temer precent, 180 Kc za dite na cely den? To snad ani neni mozne.
Tanzania, Mecholupy, 179Kc/dite. Sourozenecka sleva pro 2 a vice sourozencu. Vstup je na cely den, ale realne je to treba na 4 hodky. Jeste musis pricist, kolik utratis za obcersveni. Je to v okoli nejlevnejsi, kdyz nepocitam Hamr s 80kc, ale to je malinky.
@mado píše:
Takhle naskládané to vypadá hezky, ale nechci si představit, když tam přijdou dvě batolata, jak to udrží svoji formu. A kompletní to nemá smysl té hračky. Takže si opravdu neumím představit udržování a kompletaci tolika dílků v provozu, kdy tam bude několik děti různého věku. To z toho bude rozmetaná hromada na zemi. Smysl by to mělo s lektorkou a malým počtem děti určitého věku, které ta lektorka vede.
Jo, na cosi takoveho jsme chodili, bylo to jakoby hrani v Montessori herne, serie lekci placena dohromady. Dopoledne tam meli skolku.
@Oriseka dekuji moc, to tedy ziram, to jsem jeste nenasla. Dekuji za tip, nekdy vyzkousime.
Tohle je něco jako Montessori dilnicka, ty přeci v Praze normálně fungují. Byla jsem s dcerou. ( V rámci kurzu teda). S lektorkou, 3000 za semestr. Jinak nemyslím, že se dá vydělat pouze s,,hernickou". Chce to přesně lektorku, kavárnu, kurzy. Taky potřeba vyřešit kapacitu. Obvykle to podle prostoru bývá max. 10 děti.
@hulala píše:
Tohle je něco jako Montessori dilnicka, ty přeci v Praze normálně fungují. Byla jsem s dcerou. ( V rámci kurzu teda). S lektorkou, 3000 za semestr. Jinak nemyslím, že se dá vydělat pouze s,,hernickou". Chce to přesně lektorku, kavárnu, kurzy. Taky potřeba vyřešit kapacitu. Obvykle to podle prostoru bývá max. 10 děti.
Vím, že existují Montessori dílničky, kurzy, apod. Ale tohle není Montessori.. tohle je Open-ended hraní. Montessori funguje na jiném principu na uzavřených hračkách..jestli je na fotce nějaká taková fotka, tak je to možné, ale fotka je jen vypůjčená pro představu ![]()
@Margery31 budiž,i když minimálně některé hračky na obrázku Montessori jsou. Ale jinak l: jaký bude koncept? Bude lektor, kavarna? Jaká cena? Jak veljy prostor, kolik dětí, rezervační systém? Kdo bude hlídat aby se děti stridaly? Jaká věková hranice? Musíš to přiblížit, takhle to za mě není moc proveditelné.
@Oriseka píše:
Tanzania, Mecholupy, 179Kc/dite. Sourozenecka sleva pro 2 a vice sourozencu. Vstup je na cely den, ale realne je to treba na 4 hodky. Jeste musis pricist, kolik utratis za obcersveni. Je to v okoli nejlevnejsi, kdyz nepocitam Hamr s 80kc, ale to je malinky.
A je to tam zajímavé i pro děti 10+? My jsme byli ve Zličíně, tam se děckám líbilo. Tohle je podobné?
@lucad77 píše:
A je to tam zajímavé i pro děti 10+? My jsme byli ve Zličíně, tam se děckám líbilo. Tohle je podobné?
Ne, tohle je pro mensi deti, tak do tech 9 let.
@Oriseka píše:
Ne, tohle je pro mensi deti, tak do tech 9 let.
Aha, škoda.