Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kup si B-komplex a mast herpesan. A pokud to máš prvně, tak bych popremyslela o neschopence, mělo by to větrat a můžeš u toho mít vysoké horečky.
Já už mám v domácí lekarnicce Herpesin tabletky, jakmile pociťují začátek, tak si vezmu tabletu a většinou to stopnu v začátku. Mela jsem to teda všeho všudy třikrát, ale už to poznám. Nejdříve se mi zvětší uzlina v trisle a začne mě svedet právě okolo ritniho otvoru.
Jakmile to máš jednou opakuje se to, většinou po nějaké viroze. Stejně jako opar na puse. Porod si Herpesin do zásoby, fakt doporučuji
ať je brzy lépe.. A sprchovat, sprchovat, větrat a pptirala jsem také hermankem
@Anonymní píše:
Já už mám v domácí lekarnicce Herpesin tabletky, jakmile pociťují začátek, tak si vezmu tabletu a většinou to stopnu v začátku. Mela jsem to teda všeho všudy třikrát, ale už to poznám. Nejdříve se mi zvětší uzlina v trisle a začne mě svedet právě okolo ritniho otvoru.
Jakmile to máš jednou opakuje se to, většinou po nějaké viroze. Stejně jako opar na puse. Porod si Herpesin do zásoby, fakt doporučujiať je brzy lépe.. A sprchovat, sprchovat, větrat a pptirala jsem také hermankem
V pátek jsem byla u te doktorky a dala mi tablety herpesin, potom nějaké tabletky na svědění, abych mohla spat a říkala, ze bych měla potírat tekutym pudrem. Je to o něco lepší, ale bolest je pořad docela nepříjemná. Mam hrůzu z toho, ze budu muset na velkou, protože to bolí jak čert. Nejvíc nepříjemné však je, když vytéká ta vodicka z praskajicich puchyrku.. to je potom nějaký tekutý pudr k ničemu, když ho ta voda smyje.. upřímně.. i covid byl lepší než tohle.. tohle je katstrofa..
@Anonymní píše:
Kup si B-komplex a mast herpesan. A pokud to máš prvně, tak bych popremyslela o neschopence, mělo by to větrat a můžeš u toho mít vysoké horečky.
Všechno už mám. Jediný problém momentálně je dojít si na velkou. Nejde to, brecim u toho bolesti.. někdo nějaké rady? ![]()
@Anonymní píše:
Všechno už mám. Jediný problém momentálně je dojít si na velkou. Nejde to, brecim u toho bolesti.. někdo nějaké rady?
Ještě teatree olejicek naredeny s vodou, vysušuje pupínky. Ta bolest se bohužel musí vydržet, nejhorší je, že jak se opar jednou objeví, tak má tendenci se vracet, jakmile je oslabený organismus ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, včera jsem si tak nějak sama podle zkušeností mých známých diagnostikovala genitální opar. Mám puchýřky kolem celého řitního otvoru a taky trošku u stydkých pysků. Bolest je to neskutečná. Nemůžu chodit, sedět.. prostě nic. Píšu sem ze zoufalosti. K doktorce jdu hned ráno, ale je mi úplně jasné, že ta mi kouzelnou hůlkou příšerné svědění neodčaruje. Proto se ptám, jestli mate nějaké babské nebo i jiné rady na to šílený svědění. Teď tu sedím ve dvě v noci a proste nemůžu spat. Jsem z toho vyrizena vzhledem k tomu, že musím zítra do práce. Budu rada za každou odpověď![]()
Ahoj tam se mi to dělá velmi často… začalo to kolonoskopií a ten šok mi vyvolal herpes na konečníku…od té doby pravidelně jakmile se tam oholim a mám nějaký nervy… takže co hned zabírá je B komplex forte, a větrat! umýt se a chodit s holym zadkem…
Tak nic koukám že už to budeš mít brzo za sebou, nezbývá než to,, přežít,,a bacha na to místo, od teď se může vracet jakmile se oslabis… ![]()
Pro me prvni pomoc teatree oil (pali, ale hned pak uleva), ale neredeny a mast zovirax duo, to mam na pusu, ale pomaha to i dole..ja teda vzdy mela i vectavir tablety..vetsinou po trech dnech klid…a po velke potrebe pak do sprchy, jestli to jde
Asi nejlépe funguje zubní pasta aloe vera essens. Že skvěle léčí paradentozu je známé, ale to jak účinně hojí puchýřky oparu už tak známé není.
Ahoj holky, ráda bych se přidala do diskuze. Nevíte někdo, jak dlouho je genitalní opar infekční?
Tento problém jsem měla taky a pomohla pracovní neschopnost a větrat, chodit doma bez a doplňkové léčení…
Od gynekologa doporučen rosalgin, k výplachům to pomohlo hodně a solutio Jarisch v lékárně ke koupi, rovněž oplachy a pravidelné větrání
@Nickonie děkuju za doporučení. Mě spíš zajímá, kdy opar přestane být infekční, tedy abych mohla nít víceméně bezpečný sex s partnerem.
Rozumím, u mě to trvalo 10 dní minimálně, kdy doktor doporučil klidový režim.
@Nickonie děkuji, tak to odpovídá i tomu, co říkal ten můj doktor. Jen mi přišlo, že to zlehčoval a bere to jako banalitu ale co si o tom čtu, samá hrůza ![]()
Ahoj, včera jsem si tak nějak sama podle zkušeností mých známých diagnostikovala genitální opar. Mám puchýřky kolem celého řitního otvoru a taky trošku u stydkých pysků. Bolest je to neskutečná. Nemůžu chodit, sedět.. prostě nic. Píšu sem ze zoufalosti. K doktorce jdu hned ráno, ale je mi úplně jasné, že ta mi kouzelnou hůlkou příšerné svědění neodčaruje. Proto se ptám, jestli mate nějaké babské nebo i jiné rady na to šílený svědění. Teď tu sedím ve dvě v noci a proste nemůžu spat. Jsem z toho vyrizena vzhledem k tomu, že musím zítra do práce. Budu rada za každou odpověď