Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny,
tak jsme se konečně rozhodli pro koupi kočárku Herqules razor 6 spin a jsem smutná. Z letošní kolekce už dodavatel dodává pouze dvě barvy (modrou a béžovou) a nová kolekce bude prý až na přelomu prosince a srpna. Někde v obchodech mají ještě ostatní barvy, ale ptala jsem se v HK v John Nell a tak je objednávají a už jsou jen ty dvě barvy. Strašně se mi líbí červený z loňské kolekce, ale to si můžu nechat zajít chuť. Čekáme holčičku a tak jsem chtěla nějaký veselejší. Teď mají pouze oranžový, ale musela bych si ho objednat na netu. Pokusím se sehnat jěště nějaké info o nové kolekci, jinak to vyhraje asi ten oranžový.
Holky, kdyby jste někdo měl nějaké info o nové kolekci nebo zda se dá někde sehnat ten červený z loňské kolekce, budu moooooc ráda. Už předem díky.
ahojki, tak vypadá to, že červený seženeš už jedině v bazarech. Na netu jsem pár inzerátů objevila, ale jistě chcete nový. Za sebe říkám, že ten červený se mi moc nelíbí, i když mám taky holčíčku, zato ten oranžový a modrý /i když ten pro holku opravdu ne/,,,, to je prostě bomba !!! neporadila jsem, promiň, jen jsem se nějak potřebovala vypovídat, omlouvám se
A.
Anik, dík. My měli teď modrý na kluka a tak bych chtěla jiný. Zatím vede ten oranžový, ono také který pro holku, co?
Dobrý den, švagrová tento kočárek má - červený a je s ním moc spokojená. Malý už je 1 rok, tak ho prodává, je jako nový - pouze běžné opotřebení. Výborný jak do města tak do terénu. Pokud byste měli zájem, konaktujte mě na e-mailu loudovamilena@seznam.cz a já Vám zašlu více info a foto.
Ahoj,
![]()
píšete v diskuzi o kočárku Herkules. Pro svojí dcerku sháním sporťák a tenhle se mi moc zamlouvá. Potřebovala bych poradit, zda je to dobrá volba. Chtěla bych ten s přednímí dvojitými otočnými kolečky. Co kolečka? Jsou nenafukovací, nedrncá to? Je kočárek prostorný? Otázek je hodně
Prosím, poradí mi někdo?? Moc děkuji
@novatos píše:
Ahoj,![]()
píšete v diskuzi o kočárku Herkules. Pro svojí dcerku sháním sporťák a tenhle se mi moc zamlouvá. Potřebovala bych poradit, zda je to dobrá volba. Chtěla bych ten s přednímí dvojitými otočnými kolečky. Co kolečka? Jsou nenafukovací, nedrncá to? Je kočárek prostorný? Otázek je hodněProsím, poradí mi někdo?? Moc děkuji
Kočárek už se nevyrábí, takže seženeš jen jetý. Nenafukovací kolečka mi nevadi, alespoň jsem nepíchla. A ani mi ten kočár nepřišel tvrdý a drncavý. Prostorný je dost, měla jsem mega děti a naprosto v pohodě se mi do něj vešli. Já byla s kočárkem celkově velmi spokojený, přišel mi bytelný, i když pro někoho byl těžší, barvy vůbec nevybledly, sedačka otočitelná v obou směrech. Já osobně bych do něj šla klidně znova.