Herqules razor 6 spin - poraďte

7277
10.9.08 13:03

Herqules razor 6 spin - poraďte

Zdravím všechny,

tak jsme se konečně rozhodli pro koupi kočárku Herqules razor 6 spin a jsem smutná. Z letošní kolekce už dodavatel dodává pouze dvě barvy (modrou a béžovou) a nová kolekce bude prý až na přelomu prosince a srpna. Někde v obchodech mají ještě ostatní barvy, ale ptala jsem se v HK v John Nell a tak je objednávají a už jsou jen ty dvě barvy. Strašně se mi líbí červený z loňské kolekce, ale to si můžu nechat zajít chuť. Čekáme holčičku a tak jsem chtěla nějaký veselejší. Teď mají pouze oranžový, ale musela bych si ho objednat na netu. Pokusím se sehnat jěště nějaké info o nové kolekci, jinak to vyhraje asi ten oranžový.
Holky, kdyby jste někdo měl nějaké info o nové kolekci nebo zda se dá někde sehnat ten červený z loňské kolekce, budu moooooc ráda. Už předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3585
10.9.08 15:16

ahojki, tak vypadá to, že červený seženeš už jedině v bazarech. Na netu jsem pár inzerátů objevila, ale jistě chcete nový. Za sebe říkám, že ten červený se mi moc nelíbí, i když mám taky holčíčku, zato ten oranžový a modrý /i když ten pro holku opravdu ne/,,,, to je prostě bomba !!! neporadila jsem, promiň, jen jsem se nějak potřebovala vypovídat, omlouvám se :) A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
10.9.08 20:39

Anik, dík. My měli teď modrý na kluka a tak bych chtěla jiný. Zatím vede ten oranžový, ono také který pro holku, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
23.9.08 11:23

Razor 6 SPIN

Dobrý den, švagrová tento kočárek má - červený a je s ním moc spokojená. Malý už je 1 rok, tak ho prodává, je jako nový - pouze běžné opotřebení. Výborný jak do města tak do terénu. Pokud byste měli zájem, konaktujte mě na e-mailu loudovamilena@seznam.cz a já Vám zašlu více info a foto.

• Citovat
  • Upravit
18
20.3.13 09:00

Herqules razor 6 spin

Ahoj, :mavam: :mavam:
píšete v diskuzi o kočárku Herkules. Pro svojí dcerku sháním sporťák a tenhle se mi moc zamlouvá. Potřebovala bych poradit, zda je to dobrá volba. Chtěla bych ten s přednímí dvojitými otočnými kolečky. Co kolečka? Jsou nenafukovací, nedrncá to? Je kočárek prostorný? Otázek je hodně :-)) Prosím, poradí mi někdo?? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
20.3.13 14:40
@novatos píše:
Ahoj, :mavam: :mavam:
píšete v diskuzi o kočárku Herkules. Pro svojí dcerku sháním sporťák a tenhle se mi moc zamlouvá. Potřebovala bych poradit, zda je to dobrá volba. Chtěla bych ten s přednímí dvojitými otočnými kolečky. Co kolečka? Jsou nenafukovací, nedrncá to? Je kočárek prostorný? Otázek je hodně :-)) Prosím, poradí mi někdo?? Moc děkuji

Kočárek už se nevyrábí, takže seženeš jen jetý. Nenafukovací kolečka mi nevadi, alespoň jsem nepíchla. A ani mi ten kočár nepřišel tvrdý a drncavý. Prostorný je dost, měla jsem mega děti a naprosto v pohodě se mi do něj vešli. Já byla s kočárkem celkově velmi spokojený, přišel mi bytelný, i když pro někoho byl těžší, barvy vůbec nevybledly, sedačka otočitelná v obou směrech. Já osobně bych do něj šla klidně znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí