Hexavakcína – boule a ekzém

324
30.12.10 14:45

Hexavakcína - boule a ekzém

Maminky máte někdo podobnou zkušenost?
Náš malej (6měs) se asi ve druhém měsíci osypal převážně v obličeji, nasadila jsem dietu, protože jsem kojila a bylo vše ok. Ale po druhém dávce hexavakcíny se mu po vpichu nejdřív udělal červenej flek a druhý den strašná boule 4×4cm. Myslela jsem si, že mu snad napíchla sestra sval, ale měl malou bouličku i po Synflorixu na druhém stehýnku, tak jsem volala dr a ta mi, řekla, že v letáku takové vedlejší účinky píšou. Docela mě znepokojilo, že to jen četla:-( Dnes 4 týdny od očkování má po hexa stále malou boličku a ještě se mu k tomu na krku rozjel ekzém, které očkování zřejmě zpustilo. V úterý máme jít na 3 očkování a mám strach nechat malého očkovat, aby se to ještě nezhoršilo…myslím ekzém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lena F.
30.12.10 14:56

Helinko za sebe říkam očkování odložit, múže se to zhoršit. Odstranit naslédky očkování se dá homeopaticky ale u pediatra se o tom asi nedozvíš

• Citovat
  • Upravit
324
30.12.10 15:22
Lena Fesková píše:
Helinko za sebe říkam očkování odložit, múže se to zhoršit. Odstranit naslédky očkování se dá homeopaticky ale u pediatra se o tom asi nedozvíš

O dr. mi povídej…neřeknou ti k tomu vůbec nic:-( A ty s němi máš nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
30.12.10 15:22

Tentokrát souhlasím s Lenou. Určitě odstranit příznaky a pak řešit přeočkování a jako máma si můžeš dupnout a já bych to na tvém místě udělala.

někdy mi přijdou Leniny názory až příliš přírodní a „proti“ chemické medicíně. něco chápu,a le něco mi přijde až moc extrémní, ale každá máme právo na svůj názor a vím, že ona určitě nemyslí nic špatně.

A ty nemáš takové zkušenosti s dr? Copak ti někdy nějaký nabídnul homeopatika nebo alternativní řešení..?? chemie chemie chemie… jen sem tam nabídnou byliny a to, když se o nich nejdřív zmíníš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
30.12.10 15:30

Helo jsem extremni pripad. Své děti už nenecham vůbec očkovát. Tady ny Emiminu to bylo už probrano v diskuzi Maminky co už neočkujete, ozvěte se
Po vyražkach a horečkach jsem řekla Dost!
Homeopaticky jsme to ošetřovali už před samotnym očkovaním, ale to pokryje tak 80% nežádoucích účinku.
Jinak mám skvélou homeopatku a následky odstranujem postupně.

• Citovat
  • Upravit
14598
30.12.10 15:31

Leni to nenecháš ani povinná očkování? Tam hrozí velké problémy s lékaři a sociálkou

Jo o homeo před očkováním jsme slyšela, napíšeš mi prosím jaké? Za měsíc Kačku čeká další hexa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
30.12.10 15:40

Markit nenechám. Zdraví je důležutějši než názor doktoru, které za par let začnou stejně tvrdít že to dávno vědeli že očkování není tak růžové a sládké. Ale to se už tady probíralo tak co se k tomu vracím. :roll: To jsem celá já vždy se necham unest, sorry!
A o tom jake homeopatika: jmenuje se to vždy stejně jako ta vakcína, kterou se očkuje. Jsou to léky vyrobené v určité homeopatické potencí. V lékárně to neseženeš, musíš bud' za odborníkem, a nebo už jsou pediatři co to kloubí s homeopatii, jako třeba ta naše. O te škodlivosti očkování ví, a sdílí to se mnou ale zbytečně to nehlása, má už jen par let do penze jak sama říka.

• Citovat
  • Upravit
14598
30.12.10 15:42

vím že ideální to není,protože i jako kontervant se do vakcín dává rtuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.12.10 15:44

Maminky nezlobte se, ale já jsem v téhle diskuzi chtěla řešit trošku jiný problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.12.10 15:45

Hexavakcína - boule a ekzém

Maminky máte někdo podobnou zkušenost?
Náš malej (6měs) se asi ve druhém měsíci osypal převážně v obličeji, nasadila jsem dietu, protože jsem kojila a bylo vše ok. Ale po druhém dávce hexavakcíny se mu po vpichu nejdřív udělal červenej flek a druhý den strašná boule 4×4cm. Myslela jsem si, že mu snad napíchla sestra sval, ale měl malou bouličku i po Synflorixu na druhém stehýnku, tak jsem volala dr a ta mi, řekla, že v letáku takové vedlejší účinky píšou. Docela mě znepokojilo, že to jen četla:-( Dnes 4 týdny od očkování má po hexa stále malou boličku a ještě se mu k tomu na krku rozjel ekzém, které očkování zřejmě zpustilo. V úterý máme jít na 3 očkování a mám strach nechat malého očkovat, aby se to ještě nezhoršilo…mys­lím ekzém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
30.12.10 15:48
Hela84 píše:
Maminky nezlobte se, ale já jsem v téhle diskuzi chtěla řešit trošku jiný problém…

Ahoj ,když má malej takové vedlejší účinky možná by stálo za to očkování odložit a pak nechat rozložit ,popř navštívit imunologa a udělat testy .
Každopádně to odložení(tak po roce) taky myslím pomůže -malej je malej není kam spěchat a pokud pak budeš chtít určitě stihnete do nástupu do školky naočkovat vše potřebné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.12.10 15:56

ahoj, zkus kontaktovat nějaké očkovací centrum a poradit se která ta vakcína z těch všech mohla způsobit tento problém a kdyžtak nechat naočkovat dítě postupně a jednotlivě a ne vše naráz. A asi pokud tyto nežádoucí účinky po předchzím očkování přetrvávají doposud asi bych očkování odložila aby se to nezhoršilo

• Citovat
  • Upravit
324
30.12.10 16:03

Moc díky za rady:-) A myslíte, že je možné to odložit, když už máme za sebou dvě očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
30.12.10 16:06

Jo a ještě k tomu…byla jsem samozřejmě na imunologii u svojí alergoložky a ta mu nechala udělat testy (zatím nemáme výsledky) a ptala jsem se jí jestli ho můžu nechat očkovat a řekla mi, že jo…takže mám tak trochu pocit, že doktorům je to úplně jedno:-((( Asi začíná dnes už platit, že i zdraví si za peníze koupíš…jenže kde najít někoho kdo by nám opravdu dobře pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
30.12.10 16:14

našla jsem třeba lékařku v Praze co píše na svých stránkách něco o šetrnějších vakcínách

http://www.mudr-rehakova.cz/index.php?…

zkus zalovit na netu poblíž tvého bydliště a určitě ti někdo poradí i po telefonu, neboj pokud budeš mít nějaké porblémy se svou Dr můžeš ji změnit na nějakou ochotnější, jde o tvé dítě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek