Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky holky,v úterý jsme byli s malou(cca 4měsíce) na očkování-dostala 2injekce + dávečku do pusinky.Teda přišlo mě to dost-očkovat 3věci najednou..aůe snad doktoři věcí co a jak..
Ten den neměla teplotku ,včera měla 38,1,tak jsem jí dala půlku paralen čípku,teplotka klesla a večer zase stoupla trošku.
Dens ráno měla 37,8,tak počtám že odpoledne bude mít zase 38.Mám jí ještě dávat čípky,nebo myslíte že to klesne samo.? A pkud jí třeba zítra teplotka klesne ,tak šli by jste s ní normálně ven,když jsou mrazy,nebo ne??
Jinak je v pohodě-směje se,na nožičkách reakce žádná..
Ahojky, ono je lepší pokud není horečka po očkování opravdu vysoká,ji ničím nesnižovat, aby se tělo popralo samo, kvůli tomu se to očkování vlastně dělá. I když mě to stejně nikdy nedalo a pokud měl večer víc než 38, tak jsem mu dala sirupek, aby se dobře vyspal. S mimi se nemá chodit ven pokud je míň jak -5 stupňů, takže nevím jak je u Vás, ale tady teď -12. Nám už je 11 měsíců, takže na procházku jdeme, ale malou bych nechala ještě doma pokud se počasí nezlepší. Pořádně jí vyvětrej, ať má čerstvý vzuch a to ji stačí.
Ja teda nikdy po ockovani teplotu nemerila. Merim, az kdyz jsou kluci teply na omak. Kdyz je to po ockovani, tak bych srazela az teplotu nad 38. Pokud neni „viditelne nemocna“ a bez teplomeru bys ani teplotu necekala, klidne bych na chvili provetrat sla. ![]()
proxa píše:
Ahojky holky,v úterý jsme byli s malou(cca 4měsíce) na očkování-dostala 2injekce + dávečku do pusinky.Teda přišlo mě to dost-očkovat 3věci najednou..aůe snad doktoři věcí co a jak..
Ten den neměla teplotku ,včera měla 38,1,tak jsem jí dala půlku paralen čípku,teplotka klesla a večer zase stoupla trošku.
Dens ráno měla 37,8,tak počtám že odpoledne bude mít zase 38.Mám jí ještě dávat čípky,nebo myslíte že to klesne samo.? A pkud jí třeba zítra teplotka klesne ,tak šli by jste s ní normálně ven,když jsou mrazy,nebo ne??
Jinak je v pohodě-směje se,na nožičkách reakce žádná..
A co jste dostávali do pusinky ??? ![]()
My byli taky v úterý a dostali jsme jen 2 injekce..