Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Včera jsme byli na druhé dávce Hexavakciny a Prevenaru. ( a vůbec nebrečel - ale to jen tak na okraj
)
Večer mi malý usnul v půl desáté, v 6 ráno jsem kojila a pak spal do 9.15.
V 9.45 jsem kojila a od cca 10.30 spí na terase ( je 13.40 ).
Myslíte, že je to po tom očkování ???? ![]()
Jen pro info : noční spánek je u něj dobrý : obyčejně spává od 21 do 7…
ale aby mi takhle spal i přes den ???
Nestěžuju si
ale jen se chci zeptat.
Děkuji.
Ahoj,
neměl třeba teplotku? že by byl unavený a proto tak dlouhý spánek… ![]()
Je to zvláštní,ale Sabinka mi očkování vždy absolvovala bez breku a pak také neskutečně naspávala.
Dr. říkala že je to možné oslabení po vakcíně ![]()
teplotu neměl…byl v pohodě včera..hrál si..smále se..koupali jsme, byl v pohodě…
už se teď teda vzbudil a náladu má dobrou, ale koukala jsem, že zívá…
no je mi to vcelku jedno, hlavně, aby pak spal v noci
![]()
jo a je mi divný, že normálně kojíém po 2 hodinách…a teď je mu to jedno…
![]()
Ahoj, holky byly po ockovani taky spavejsi,prospaly skoro celej den,jen na jidlo se budily, bylo na nich videt, ze to dava telu zabrat, ale nesly to statecne, neplakaly a obcas se i smaly ![]()
My to máme úplně stejně-včera jsme dostali druhou dávku hexa- taky dost pospává a má takový skelný pohled..když je vzhůru tak jen tak „kouká doblba“..
Paps píše:
My to máme úplně stejně-včera jsme dostali druhou dávku hexa- taky dost pospává a má takový skelný pohled..když je vzhůru tak jen tak „kouká doblba“..
Chudak dite, a proc mu tu hexu vlastne nechavas davat?
no myslím si, že tohle očkování a TBC je dobré mít-vlastně určitě jsem pro. jen je to šílená perda pro to dítě, toje mi líto..ostatní očkování si budu rozmýšlet, ale pro tohle jsem určitě
Paps píše:
no myslím si, že tohle očkování a TBC je dobré mít-vlastně určitě jsem pro. jen je to šílená perda pro to dítě, toje mi líto..ostatní očkování si budu rozmýšlet, ale pro tohle jsem určitě
Tak proc si myslis ze TBC zrusili kdyz je to podle tebe tak dulezite? Rikas jen hexu a pak konec? Ver mi, nic vice uz potrebovat nebudes, tomu diteti to bude stacit
Hodne stesti.
TBC je rozšířenější než si myslíš, a to očkování má určitě smysl. Dlouho jsem pracovala ve zdravotnictví a myslím, že o tom něco vím- tím neříkám, že ty o tom nevíš nic..
Moje dítě není žádný chudák..myslím, že základní očkování zcela určitě smysl má a je opodstatněné. Očkovat proto rotavirům je nesmysl, ale proti TBC je myslím úplně v pořádku.