Hexavakcína-horečka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20
1.7.06 22:48

Hexavakcína-horečka?

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo stejně špatnou zkušenost s hexavakcínou jako my. Byla jsem se synem na třetím očkování hexavakcínou a večer měl horečku. Stejně jsme dopadli i při druhém očkování touto látkou. Po první dávce jsme ještě horečku neměli. Musím říci, že mě to dost překvapilo, protože jsem si myslela, že právě tato vakcína je šetrnější, alespoň tak mi to vysvětlovala naše dětská lékařka.Děkuji za odpovědi Renata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
51
1.7.06 23:29

ahoj, taky jsme měli po druhé injekci zvýšenou teplotu. Vyvedlo mě to z míry a čekala jsem co se bude dít po třetí injekci. Ale teplotu už nedostal, jen byl protivnej. H. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
1.7.06 23:52

U nás pří první a druhé injekci byla mírně zvýšená teplota - trvala asi 3 hodiny. Ani jsem nedávala čípek a odeznělo to. Při třetí už byla bez problémů. Když to porovnám se známou, která dávala normální očkování a malá jí proječela celý den a celou noc, tak musím říct procházka růžovou zahradou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
2.7.06 08:01

Já mám 2× s HEXA vakcínou jen dobré zkušenosti, Davídek jí snesl bez teplot a změny nálady!!!
Ale slyšela jsem, že bohužel malé procento může mít ty teploty, ale s tím se nedá nic dělat, prý je to reakce na nějakou látku!!!!
Jak píše SATI jestli jste mněli opravdu jen zvýšenou teplotu a jinak malej ti neječel dva dny, tak můžeš být ráda :P :P :P
 Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
2.7.06 08:37

Ahoj,

HEXA je opravdu šetrnější. Při normálním očkování byste na tom byli třeba o hodně hůř!

Nikolka má už 2× HEXA a pokaždý bez pláče a všeho. Úplně bez reakce, jakoby se nic nedělo a navíc si u dr pořádně ani nevšimla, že jí píchli :)
A pak se tam na ně ještě smála :)

Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
2.7.06 09:25

Ahojky…my mely dve ockovani Hexavakcinou a vzdy s reakci…mala mela teploty 1.den pres 38…a dalsi dva dny kolem 37C…ted nas ceka treti ockovani,tak jsem zvedava......kluk mel normalni ockovani,pred 10lety jeste nebyla vakcina…a taky teplotoval,ale daleko vic a dele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
2.7.06 11:59

Ahoj,
tak prvně, bohužle vám nikdo nezaručí, že při placené šetrné vakcíně se nevyskytne reakce - může být a t oi velká. Ale nemusí. To je asi jako u té obyč placené pojišťovnou. To nezaručí bohužel nikdo.
V případě, že má dítě po hexa reakci teplotu, říkám si, jak by bylo asi po té obyč (třeba hůř, třeba líp).
No a teplota. Kolik ta teplota? U druhé vakcíny Hexavacu měla malá 39, asi den a pak dobrý. Doktor sedivil. Ostatní byly naprosto bez reakce. Po té první prospala odpoledne. U nás to hádám na to, že byla zima a možná byla lehce přistydlá (asi ne moc, protože jinak by naočkovaná samo nebyla).
Pokud to je jednorázová (např. denní) záležitost, asi bych se až tak neznepokojovala. To může být reakce těla na nějakou látku, na ten „zásah“ samotný apod.
Pokud by to trvalo déle jak den, poradila bych se s dr.

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
2.7.06 12:12

My taky měli po 3.dávce hexa skoro 40C horečky.Možno to bylo i tím,že měl prcek slabou rýmu.Slebší rwakci jsme měli i po 21.dávce.Mně dr.říkal,že reakci má cca 1dítě ze 100,alůe když jsme tak reagovali na šetrnou tak ta obyč by byla ještě horší.

d.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
2.7.06 12:47

ahoj,

my mame po prvnim ockovani hexa a mala to zvladla bez reakce… urcite bud rada, ze jsi dala tuhle setrnou vakcinu, po te obycejne by to mohlo byt 1000× horsi …

marka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
2.7.06 13:47

j

Ahojky, taky máme hexu a jsme rádi. Po první dávce syn proryčel - ne to fakt nebyl pláč - celé odpoledne, cca 3 hodiny v kuse. Nešťastný dítě, nepomáhalo nic - nosit ne, ležet ne…prostě jsme to museli přetrpět.
O druhé a třetí dávce jsme v podstatě ani nevěděli, snad jen trošku mrzoutek,ale to nemusí mít souvislost.
Teď náš čeká poslední 4.dávka…tak snad…uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí