HEXAVAKCINA, kdo neočkujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17221
8.1.18 12:17
@Mmsg píše:
Je otázka, jestli ty případy vůbec jsou. Nějak Vašim líčením nedůvěřuji, kromě toho případu ekzemu. Pokud je vážných případů údajně více, tak se pochopitelně soudit lze a předpokládám, že např. v USA by takové soudy probíhaly ve velkém.

Tak tady máš příklad - jedna právnická firma během jednoho roku - více než 100 případů uznaných následků po očkování:
 https://www.mctlawyers.com/…njury/cases/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.18 19:01

Po přečtení pár stránek této diskuze je mi smutno.
Měla jsem syna, také jsem byla zastánce neočkování. Stalo se to, že onemocněl a dnes už s námi není. Nebyli mu ani dva roky. Proto si prosím všichni důkladně rozmyslete zda stojí tento hazard za to. Upřímně radši budu mít dítě s postižením nebo trvalým následkem po očkování, než znovu zažít ztrátu dítěte.
PS: Podotýkám, že syn byl zdravý, imunitu měl dobrou. Ale přišel do styku s bacily a viry které ho stáli život.

• Citovat
  • Upravit
18304
23.8.18 19:04
@Anonymní píše:
Měla jsem syna, také jsem byla zastánce neočkování. Stalo se to, že onemocněl a dnes už s námi není. Nebyli mu ani dva roky. Proto si prosím všichni důkladně rozmyslete zda stojí tento hazard za to. Upřímně radši budu mít dítě s postižením nebo trvalým následkem po očkování, než znovu zažít ztrátu dítěte.
PS: Podotýkám, že syn byl zdravý, imunitu měl dobrou. Ale přišel do styku s bacily a viry které ho stáli život.

Z tvé zprávy není jasné, zda onemocněl přímo nemocí, která se očkuje v hexavakcíně nebo MMR..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.8.18 19:12
@Anonymní píše:
PS: Podotýkám, že syn byl zdravý, imunitu měl dobrou. Ale přišel do styku s bacily a viry které ho stáli život.

Onemocněl a zemřel na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.18 19:18

Začalo to zarděnkami a pokračovalo dál. Bylo to docela rychlé. Je to pár let a pořád jsem nesebrala sílu přečíst si pitevní zprávu ve které to je.

• Citovat
  • Upravit
18304
23.8.18 19:29
@Anonymní píše:
Začalo to zarděnkami a pokračovalo dál. Bylo to docela rychlé. Je to pár let a pořád jsem nesebrala sílu přečíst si pitevní zprávu ve které to je.

Je mi to moc líto..chápu, že to musí být hrozné :hug: Řeknu to možná ale teď blbě, ale smrtelně zkomplikovat se může téměř jakákoli nemoc vč. těch, na které se neočkuje. Nebývá to časté, ale bohužel se to děje.
Každopádně ještě jednou upřímnou soustrast.
Naprosto chápu tvůj úhel pohledu, ale bohužel je nutné pochopit i to, že pokud někdo má v rodině špatnou zkušenost s předešlým očkováním, tak už se prostě dál bojí..zemřít se dá i na než. účinky očkování, když přijde v nevhodnou dobu, do nevhodně nastaveného těla, v kterém se třeba něco zrovna „motá“ a neví se o tom..to samé může nastat s nemocemi - nemoc, kterou by dítě jinak zvládlo, tak chytne prostě v blbej čas a už to jede..
Z mého úhlu pohledu je ruská ruleta tak trochu obojí - jak očkovat při předešlých špatných zkušenostech, tak neočkovat. Holt mateřství není rozhodně jednoduchá věc, je to zodpovědnost jako prase..A bohužel svět není bez rizika a nikdy nebude..
Tím rozhodně ale nechci zlehčovat tvou nelehkou situaci :hug: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.8.18 19:35

S veškerou úctou na zarděnky se opravdu neumírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
23.8.18 19:51
@jenny.fields píše:
S veškerou úctou na zarděnky se opravdu neumírá.

Tak nevíme, co v té zprávě je..neví to zatím ani zakladatelka. Mohlo to zarděnkami začít (i když ruku na srdce, nebyla to třeba lékařova špatná diagnóza - dnes už se moc nevyskytují a těžko říct, zda je, hlavně mladí doktoři, spolehlivě rozeznají od jiných pupínkatých nemocí) a pak se k tomu přidružit něco jiného, nějaká jiná nemoc, komplikace atd. Bez podrobné analýzy případu nelze odvozovat žádný závěr ani pro očkující ani pro neočkující stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.8.18 19:56

@Evulina Nevíme nic, to je jasné. Takže já si zachovávám svůj skepticismus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.18 23:18

Ano samozřejmě každá nemoc je zákeřná. I rýma může být smrtelná pro člověka který nemá žádnou imunitu. Jen jsem chtěla přispět do této diskuze svým příběhem který je něco jiného než trollování a hádky na téma očkovat/neočkovat a jak člověk na to může změnit názor.
A samozřejmě jsem si zjistila, že zarděnky nejsou smrtelné. Ale nemám sílu na to zjišťovat co mému chlapci vzalo život. To mi ho už nikdy nevrátí. Radši na něj vzpomínám jinak.
PS: Každá máma ví, co je pro její dítko nejlepší. Dělejte dle svého nejlepšího přesvědčení, užívejte každého dne jak nejvíce můžete. Važte si každé minuty i když zrovna zlobí. Jednou vyrostou a už to nikdy nebude takové. :srdce: Proto Vás všechny prosím chovejte se k sobě s respektem. Každá jsme si museli vytrpět dost abychom na tento svět přinesly nový život a to si zaslouží sakra úctu a ne nadávky za to, že nezapadá do Vašich představ. :andel:

• Citovat
  • Upravit
18304
24.8.18 12:04
@Anonymní píše:
Ano samozřejmě každá nemoc je zákeřná. I rýma může být smrtelná pro člověka který nemá žádnou imunitu. Jen jsem chtěla přispět do této diskuze svým příběhem který je něco jiného než trollování a hádky na téma očkovat/neočkovat a jak člověk na to může změnit názor.
A samozřejmě jsem si zjistila, že zarděnky nejsou smrtelné. Ale nemám sílu na to zjišťovat co mému chlapci vzalo život. To mi ho už nikdy nevrátí. Radši na něj vzpomínám jinak.
PS: Každá máma ví, co je pro její dítko nejlepší. Dělejte dle svého nejlepšího přesvědčení, užívejte každého dne jak nejvíce můžete. Važte si každé minuty i když zrovna zlobí. Jednou vyrostou a už to nikdy nebude takové. :srdce: Proto Vás všechny prosím chovejte se k sobě s respektem. Každá jsme si museli vytrpět dost abychom na tento svět přinesly nový život a to si zaslouží sakra úctu a ne nadávky za to, že nezapadá do Vašich představ. :andel:
:pankac: :hug: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek