HEXAVAKCINA, kdo neočkujete?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
26.9.17 09:03
@Reflex píše:
@Gellar Hlavně aby si pak syn neusmyslel, že chce cestovat a nenechal do sebe naprat během chvíle vše zameškané, TBC, žlutou zimnici, tyfus, žloutenky a kdoví co ještě :-D Ale tak to už je jeho boj :)

Starej se o sebe, hm? Hlavně, že ty vše zmiňované máš ????????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.9.17 09:04
@Anonymní píše:
@Gellar Též jsem shlédla její přednášku. Ona už nežije? A já si zrovna říkala, že je fajn, že se tu ještě někdo takový drží. Vzhledem k tomu, o čem přednášela by mě docela zajímalo, jestli zemřela přirozenou smrtí, na nějakou nemoc, nebo jen musela z kola ven, protože znala pravdu :( Tomu poslednímu bych se vůbec nedivila. Úplně Vás/Tě chápu. Ani já bych nemohla. Prostě nemohla, když vím, co v tom je. Neumím si představit, že bych dobrovolně nechala do dítěte píchnout rtuť nebo formaldehyd 8o [/citace
Nežije. Už dlouho. Prý rakovina, ale přesně mě napadlo to co tebe!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.17 10:00
@Gellar píše:
@Anonymní píše:
@Gellar Též jsem shlédla její přednášku. Ona už nežije? A já si zrovna říkala, že je fajn, že se tu ještě někdo takový drží. Vzhledem k tomu, o čem přednášela by mě docela zajímalo, jestli zemřela přirozenou smrtí, na nějakou nemoc, nebo jen musela z kola ven, protože znala pravdu :( Tomu poslednímu bych se vůbec nedivila. Úplně Vás/Tě chápu. Ani já bych nemohla. Prostě nemohla, když vím, co v tom je. Neumím si představit, že bych dobrovolně nechala do dítěte píchnout rtuť nebo formaldehyd 8o [/citace
Nežije. Už dlouho. Prý rakovina, ale přesně mě napadlo to co tebe!

Jj, rakovina, jak jinak…

• Citovat
  • Upravit
4488
26.9.17 10:06
@Gellar píše:
Starej se o sebe, hm? Hlavně, že ty vše zmiňované máš ????????????????

Co máš za problém? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
26.9.17 10:08
@Anonymní píše:
@Reflex jsou maminky, které cestují i s malými dětmi, dokonce i kojenci, nenaočkovanými, procestovali různé země, třeba i na několik týdnů a děti žijí a jsou naprosto zdravé.

O tom nemluvím, ale vidím, jak mladí, co cestují, do sebe perou všechno páté přes deváté, podle doporučení nebo na vyžádání třeba zahraníční univerzity, tak aby to tak nakonec nedopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.9.17 10:16

@Reflex
Proc tak arogantne rypes! Uvedom si, ze kdyz bude v 18 chtít odcestovat treba na severní pól nese sam za sebe odpovědnost a může si očkovat co chce, ale do 18 ji za nej nesu já! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79985
26.9.17 10:20

@Gellar Takže jenom tak bokem - nebudeš riskovat, že y tvé malé dítě mělo třea nějakou teplotu po očko dejme tomu, protože s tím by ses nesrovnala, ale klidně sneseš, když by tvé osmnáctileté dítě dostalo šok po mixu očkování před výletem někam do rizikových zemí a na následky tohoto šoku i třeba zemřelo? Prostě jeho rozhodnutí, jeho volba a mne to nebolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.17 10:23
@Reflex píše:
O tom nemluvím, ale vidím, jak mladí, co cestují, do sebe perou všechno páté přes deváté, podle doporučení nebo na vyžádání třeba zahraníční univerzity, tak aby to tak nakonec nedopadlo :)

Jasne, no. Ale myslim, ze tyto deti se o tuto problematiku budou jednou zajimat stejne jako jejich rodice. Nebo vetsina urcite a budou si zjistovat, co a jak, jake jsou kde podminky, jak se tam chovat… atd. Ale kdo vi, co bude za 20 let, ze… treba uz vakciny budou cistci a na uplne jine urovni, ze uz se ani nebudeme muset bat. A nebo uz take zadne nebudou. Ale oboji mi zni dost nerealne.

• Citovat
  • Upravit
63
26.9.17 10:32

@inkakřivák
Nic si nepochopila tak se starej o sebe. Tebe už mám z diskuzi dost nech si svuj názor neni tu pro tebe misto. Tuto diskuzi jsem založila pro neockujici a tvuj nazor je mi víš kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.17 10:41
@inkakřivák píše:
@Gellar Takže jenom tak bokem - nebudeš riskovat, že y tvé malé dítě mělo třea nějakou teplotu po očko dejme tomu, protože s tím by ses nesrovnala, ale klidně sneseš, když by tvé osmnáctileté dítě dostalo šok po mixu očkování před výletem někam do rizikových zemí a na následky tohoto šoku i třeba zemřelo? Prostě jeho rozhodnutí, jeho volba a mne to nebolí?

Jenze ona nemysli obycejnou teplotu. Deti po ocko mohou mit i trvale poskozeni mozku napriklad a mnoho a mnoho dalsiho.
Ono stejne tak jako hrozi neco, jak vy rikate, nenaockovanym, hrozi i naockovanym, to jen ockovani si mysli, ze ne.
A dospele dite, nez se vypravi na nejakou cestu uz si muze i samo zjistit, jak to prave tam funguje, jake jsou tam zivotni podminky, hygiena, jake se tam doporucuji opatreni a ve finale zda se necha naockovat ci ne, nebo zda tam vubec pojede, nebo zvoli jinou oblast k cestovani.

• Citovat
  • Upravit
4488
26.9.17 10:58
@Gellar píše:
@Reflex
Proc tak arogantne rypes! Uvedom si, ze kdyz bude v 18 chtít odcestovat treba na severní pól nese sam za sebe odpovědnost a může si očkovat co chce, ale do 18 ji za nej nesu já! :zed:

Arogantně? Rýpu? Já? Jsi si jistá?
Však píšu, že je to pak už jeho boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
26.9.17 11:00
@Anonymní píše:
Jenze ona nemysli obycejnou teplotu. Deti po ocko mohou mit i trvale poskozeni mozku napriklad a mnoho a mnoho dalsiho.
Ono stejne tak jako hrozi neco, jak vy rikate, nenaockovanym, hrozi i naockovanym, to jen ockovani si mysli, ze ne.
A dospele dite, nez se vypravi na nejakou cestu uz si muze i samo zjistit, jak to prave tam funguje, jake jsou tam zivotni podminky, hygiena, jake se tam doporucuji opatreni a ve finale zda se necha naockovat ci ne, nebo zda tam vubec pojede, nebo zvoli jinou oblast k cestovani.

Myslím, ze nemá cenu jí cokoliv vysvětlovat, ona na to stejně nikdy nepřistoupí. Je tu JEN aby šila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
26.9.17 11:02
@Anonymní píše:
Jasne, no. Ale myslim, ze tyto deti se o tuto problematiku budou jednou zajimat stejne jako jejich rodice. Nebo vetsina urcite a budou si zjistovat, co a jak, jake jsou kde podminky, jak se tam chovat… atd. Ale kdo vi, co bude za 20 let, ze… treba uz vakciny budou cistci a na uplne jine urovni, ze uz se ani nebudeme muset bat. A nebo uz take zadne nebudou. Ale oboji mi zni dost nerealne.

Právě jsem nedavno koukala, jaké očkování bylo podmínkou studia na zahraničních univerzitách, USA, Asie. To bych si tedy očkovat nechtěla. Ale vím, že studenti to naockuji bez mrknutí oka klidne vse v jeden den… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79985
26.9.17 11:20
@Gellar píše:
@inkakřivák
Nic si nepochopila tak se starej o sebe. Tebe už mám z diskuzi dost nech si svuj názor neni tu pro tebe misto. Tuto diskuzi jsem založila pro neockujici a tvuj nazor je mi víš kde?

Skutečná diskuze. Jak ti tu někdo psal - v diskuzi musíš počítat i s názory, které se ti nelíbí. Pokud nechceš tyto názory číst, nečti je. A založ si uzavřenou skupinu, kde se nebudeš muset vyvášňovat proto, že se ti něco nelíbí.
A pokud vím, a dobře chápu, tak můj názor je ti tam, kde máš mozek? Tudy - tedy mozkem - pobírám názory já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79985
26.9.17 11:23
@Anonymní píše:

Ano mohou. Bývá to, dokonce třeba v množství 1: 100000. To já uznávám. Mne spíš zaujal ten postoj matky ve smyslu - o malé dítě se bojím, o dospělé ne. Budete překvapeny, děvčata a velmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek