HEXAVAKCINA, kdo neočkujete?

63
25.9.17 09:26

HEXAVAKCINA, kdo neočkujete?

Ahoj maminky, rozhodli jste se neočkovat, co vás k tomu vedlo? Máte zkušenosti s nežádoucími učinky? Dítě budete dávat do lesni školky? Nebojíte se některé z nemocí? Přišla na vás hygiena? Cokoliv vás napadne a budete chtít sdělit, děkuji za názory.
PRO VAX NEJSOU VÍTÁNY A BUDOU IGNOROVANY!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.9.17 09:47

Nebudeme ockovat. Spatne zkusenosti. Svym zpusobem se budete bat vzdy vseho, vzdyt jde o vase dite, ze? A nejen co se nemoci tyce. Hygienu a pokutu neresim, ze mi nevezmou dite do skolky, je mi fuk. Vzdyt jde o me dite! Vic se desim te sra.ky, co se napere do meho ditka a co muze zpusobit i nevratne poskozeni mozku. A jsou i maminky neocko deti, treba 3 mesicnich, rocnich… co bez ocka i cestuji na Bali, Sri Lanku atd atd…

• Citovat
  • Upravit
15419
25.9.17 09:58
@Gellar píše:
Ahoj maminky, rozhodli jste se neočkovat, co vás k tomu vedlo? Máte zkušenosti s nežádoucími učinky? Dítě budete dávat do lesni školky? Nebojíte se některé z nemocí? Přišla na vás hygiena? Cokoliv vás napadne a budete chtít sdělit, děkuji za názory.
PRO VAX NEJSOU VÍTÁNY A BUDOU IGNOROVANY!!!

V tom případě nezakládej diskuzi ale uzavřenou skupinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.9.17 10:02
@ivašot. píše:
V tom případě nezakládej diskuzi ale uzavřenou skupinku

Dik za tip! Aspoň nekdo jako ty nebude rejpat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.9.17 10:04
@Anonymní píše:
Nebudeme ockovat. Spatne zkusenosti. Svym zpusobem se budete bat vzdy vseho, vzdyt jde o vase dite, ze? A nejen co se nemoci tyce. Hygienu a pokutu neresim, ze mi nevezmou dite do skolky, je mi fuk. Vzdyt jde o me dite! Vic se desim te sra.ky, co se napere do meho ditka a co muze zpusobit i nevratne poskozeni mozku. A jsou i maminky neocko deti, treba 3 mesicnich, rocnich… co bez ocka i cestuji na Bali, Sri Lanku atd atd…

S temi sr*cky souhlas. Díky za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
25.9.17 10:28

@Gellar a v čem paní rype? Chce to trošku klid :roll: já očkuji, ale téma mě zajímá a ráda si počtu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
25.9.17 10:44

@Gellar chovas se celkem agresivně. Prijde mi to dost nevhodné, založila si veřejnou debatu, musíš počítat se vším, hned takhle vyjíždět, je trochu prastene nemyslis? Jinak dej na radu a zaloz soukrome tema, pokud ti vadi jakykoliv jiny nazor, nebo dodatek.
K tematu, ja sem taky ockujici, nebudu tu drazdit hada bosou nohou svymi názory, uvedom si, ze jde vše bez vulgarit a maminky, ktere ockuji nejsou o nic horší než ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
25.9.17 11:00

@Gellar Ahujky,zkus kuknout na FB, tam jsou skupinky neočkujících a jsou tam milé ženské..tady bych s moc radami nepočítala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.17 11:03
@Anonymní píše:
Až ti dítě onemocní, tak se budeš ještě sakra divit a litovat, že jsi neočkovala. Já sama nejsem zastánce naočkování všeho možného. Ale povinný očkování je základ, který bych rozhodně dala.

Já očkovat nechala a sakra jsem se divila a není den, kdy bych nelitovala! Syn má trvalé následky do konce života.

• Citovat
  • Upravit
12834
25.9.17 11:04
@Anonymní píše:
Až ti dítě onemocní, tak se budeš ještě sakra divit a litovat, že jsi neočkovala. Já sama nejsem zastánce naočkování všeho možného. Ale povinný očkování je základ, který bych rozhodně dala.

Presne. Asi z nejakyho duvodu to povinne je, ne? Jenze to nektere nepochopi.
Cim se vymitila TBC a podobne? Ockovanim.
Proc se tu mnozi cerny kasel? Za prve to pritahli z venku, kde nejsou ockovani a za druhy, kdyz se nebude ockovat, tak jak to tady za par let bude vypadat? Se presunujeme zpatky v case.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.9.17 11:16
@TopSecret píše:
Presne. Asi z nejakyho duvodu to povinne je, ne? Jenze to nektere nepochopi.
Cim se vymitila TBC a podobne? Ockovanim.
Proc se tu mnozi cerny kasel? Za prve to pritahli z venku, kde nejsou ockovani a za druhy, kdyz se nebude ockovat, tak jak to tady za par let bude vypadat? Se presunujeme zpatky v case.

Ale i Když jste ockovana na černý kašel a dostanete ho, jako ockovana nemáte žádné priznaky, ale nemoc roznasite vesele dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
25.9.17 11:16
@Anonymní píše:
Já očkovat nechala a sakra jsem se divila a není den, kdy bych nelitovala! Syn má trvalé následky do konce života.

jake nasledky, prosim? v kolika mesicich byl očkován?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
25.9.17 11:17
@Anonymní píše:

Můžete být více konkretní, prosím? Kludner do zprávy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.17 11:19
@KristynaTita píše:
jake nasledky, prosim? v kolika mesicich byl očkován?

Ve 4,5 měsících - trvalá obrna lícního nervu. Naprosté ochrnutí levé strany obličeje. Potvrzeno odborníky, že je to po očkování.

• Citovat
  • Upravit
2628
25.9.17 11:25
@Gellar píše:
Ale i Když jste ockovana na černý kašel a dostanete ho, jako ockovana nemáte žádné priznaky, ale nemoc roznasite vesele dál.

Tak to uz je trochu divocina ne…? Tak bud jsem uspesne ockovana, vytvorila jsem protilatky a nemoc nedostanu. Nebo jsem ockovana, imunitni system to nepobral - coz se stat samozrejme muze- protilatky se nevytvorily, onemocnim. Pak ale jiste nebudu bez priznaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek