Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Tak to 9167 mam doma a mala ho ani nechtela pit. Ja ho ochutnala a hnus, mastne az nekam
No krabici mam porad doma, kupovala jsem ho v DMce
Ja ho koupila jen kvuli jednomu krmeni UM a nakonec jsem stejne odstrkala MM
Ahojky, tak ja jsem tu pocatecni nemela, tu 1.Ted jsem ale koupila tu 2, zkousime i neco levnejsiho.Taky jsem kupovala v DM, mam podobnou zkusenost, mleko nepeni a je ponekud mastnejsi, musim ho hodne protrepat, opravdu hodne, stalo se mi , ze tam zustaly hrudky.Nicmene zkusili jsme to davat male, a mala vypije behem noci i dve lahvce, cili chutna ji to. S ublinkavanim jsme meli driv take problemy, ale po tomto mlicku se mi nic neobvyklejsiho nestalo. Takze mala je spokojena. Ale urcite by me zajimalo, jak pokracujete vy. Koupila jsem to vicemene na zkousku a da se rict, ze me ovlivnila docela prizniva cena- cca. 90 Kc na to mensi baleni.Ona uz mlicko pije jen vecer a spi po nem dobre, zadne problemy nema.
mleko hipp je nejlepsi.ta mastnota je z duvodu pridaneho rybiho tuku do mleka.pr.hero baby lactum bylo daleko vice mastnejsi.ja bych se v tom az tak nepatlala,ale pravdu mas v tom,ze by se ti odpovedi dostat melo a na tu COI bych to nejspis taky nahlasila v pripade nadale ignorace hippu.po tomhle mleku jsme nemeli zadne koliky ani boleni briska ani jsme nepotrebovali zadne probioticke kapky atd.
Ano, před 2 dny mi poslali zprávu o výsledcích testů a je to prý bez závad. Jde o to, že tam přidali ty nenasycené mastné kyseliny či co a proto je to tak mastné.Ale je to v pořádku. Můžu poslat případně celou zprávu stačí napsat email.
Ja jsem právě taky velice spokojena s tímto mlékem. Šlo mi jen o to že uplně stejné dvě krabice akorát s jinym číslem mají rozdílne mléko co se týče jeho vlastností.My právě taky trpěli strašně na koliky a po pití hippu do 3 dnů vymizely a malý byl spokojené miminko.
ja prave porad premyslim,ponevadz mame s Nutrilonem pekne spani,chutna mu,pije pravidelne,ale ta zacpa a krece,to musim resit,to jeste davam i sve MM,takze az mi mleko dojde,tak by mel beton,kakame jen teplomerem,kazdy den,protoze ma hrozne krece,ale to mel i z meho mleka,ale kakal nekolikrat denne.Jeste nerozumim tem cislum,je to jedno,nebo je nektere to mleko lepsi,nechce se mi moc menit znacka,mame tri mesice,na Nutrilonu mesic,alesnad to neni tak drasticke pro ten maly organismus,kdyz to zkusime.Radili nam jeste Nutrilon comfort,nebo Hami,tak porad premyslim,ale asi stejne nic nevymyslim,pokud to nezkusim.
jinak moc dekuji za odpoved,v pripade nejakych zkusenosti se stridanim UM,prosim o radu.
tak my jsme přešli prozatím na Babydream z rossmennu, je podobného složení jak hipp.Nemáme po něm koliky a prdíme po něm o 106. Na sunaru, hami, bebě,nutrilonu jsme špatně kakali a bylo vidět že ho trápí i bolavé bříško. A cenově je ještě výhodnější než ten hipp.
jj vyměnili, říkala jsem si, že pokud nepříjdou výsledky tak ho kupovat nebudu.A asi už ani nebudu, malý si zvykl mezitím na to jiné z rossmennu. Je nám 5 měsíců. Navíc ta krabice obsahuje 800g a stojí 130kč a i krupice kupuju stejnou značku, chuťově jsou stejné jak od hippu akorát cena je taky někde jinde. cca 40kč za krabici.
Když jsem si vzala krabici od nutrilonu a toho babydream tak hodnoty uvedené na krabici se skoro shodovaly. Akorát že u nutrilonu si platíš především za značku.To si myslím aspoň já.
Ahoj holky, tak si pročítám vaše názory na Hipp, protože zrovna dnes lovím na internetu více informací než je na balení u výrobku.
Malé je něco málo přes 3 měsíce a používáme ho zhruba asi měsíc a půl. Museli jsem toto mléko vyměnit za Nutrilon i Sunar, malá měla šílené koliky, ucpaná, ublinkávala, i přes všechny doplňky (kapky na bolení apod.)Změnila jsem toho mlíčko hlavně pro ty probiotika,, a hle po nějakém čase to zabralo,.Já jsem naopak ráda že nepění, aspoň se malé nedostanou do bříška bubliny z natřepaného mléka plného pěny..a že je mastnější, má to tak být. Naopak se dá říct že u nás docela ustali veškeré problémy a to jen právě díky této změně.
Dcera má ale kvasinky v pusince, už se léčíme, ale přetrvává to, právě jsem hledala víc info o tom Hippu jestli by to nemohlo tomu nějak přispívat díky některým přidaným látkám, ale jak jsem se dočetla tak spíš by jí to mělo trochu pomoct, protože i ty kvasinky co vlastně poliká do bříška jsou tak trochu léčeny tím co obsahuje Hipp 1 Probiotik. Já jen za sebe dodávám že někdy to drahé pro mominka není nejlepší jak si někteří myslí. Tohle mléko je cenově velice přijatelné a má spíš víc plus pro bříška našich miminek.
Všechny zdravím a přeji hezký den… ![]()
Ahoj holky, prosím vás kupujete některá tohle mléko? Jde mi o to, že se mi nezdají některé šarže. Přesněji jde o L9167 a teď už i o L9240. Zdá se mi,že se to mléko po mamíchání chová jinak než u jiných šarží. Volala jsem už 2× přimo do Hippu a odpovědi se nedočkala. Dokonce jsem na to upozornila v lékárně a paní distributorka si vzala můj vzorek a po 14 dnech kdy se paní lekarnice ptala jak ty testy dopadly, tak paní distributorka nevěděla ani o čem se mluvi. Zdá se mi to proto podivné a chtěla bych se zeptat i vás co tohle mléko kupujete zda máte s ním problémy. Dnes jsem psala opět do Hippu a čekám na odpověď. Pokud žádná nepříjde zvažuji podat stížnost u ČOI.
Mléko po namichání nepění, je po něm děsně mastná láhev a malý mi ani nevypije bežné množství jak obvykle a navíc po něm hodně ublinkává. Předem moc děkuji za odpovědi