Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky potrebujem radu od štvrtku beriem prášky na zastavenie laktace som sťiahnutá ale dnes už mám naliate priasia mám to nechcať tak, alebo kus odstriekať???????
Dr. teda povedal nechať tak týždeň a potom skúsiť či niečo tečie a keď hej ďalej brať prášky, ale ja už mám dnes naliate prsia Sofi už pila len v noci mliečko mala to len na ukludnenie a začala ma kúsať tak som stým sekla!! ![]()
Odstříkat do úlevy. Případné zatvrdliny rozmasírovat, bacha na zánět.
Ahojky,
určitě odstříkat trošku,aby se ti netvořily zatvrdliny a nebyl z toho zánět, to je pak pěkně zle - znám to z vlastní zkušenosti. Pokud se ti zatvrdlinka objeví, tak nahřát ve sprše, rozmasírovat. moc držím palce.
Pokud nevadí, tak se ještě zeptám. Taky jsem ve fázi odstavování. Malý měl rok a půl a už delší dobu jsem kojila jen jednou a to v noci, jinak dělal strašný kravál, no jasně, je na to zvyklý od narození.V pá jsem se odstěhovala do obyváku a s malým spí manžel. Zvládají to parádně, až nečekaně.První noc mě Tobík hledal, spal neklidně, ale druhou noc už mě hledal snad jednou a manžel mu řekl, že maminka není a tak usnul. Ted dvě noci tedy nekojím, jen jsem se chtěla zeptat, která jste takto odstavování řešily, kdy jste se vrátily zpět do ložnice. nechci, aby se opakovalo totéž - ale zase je mi jasné, že každé dítě je jiné.Já bych to jeho vyřvávání totiž nedala.
Děkuju za jakékoliv odpovědi a přeji pěknou 2. adventní neděli
Ahoj no Sofi je teda vedla mňa a keď sa zobudí tak jej dám čajík a nad ránom už sunár, proste sa budí a chce to!!
Má síce len 10.mes a 2.týžne ale už ju odstavujem ona by bola zavístlák na cicíku!!
To je rozne dnes spala pri babičke a volala mi že spla celú noc až ráno o piatej jej dala mlieko oni teie deti vedia keď je tam mama a skúšajú!!
Ta nechaj Tobíka s tatínkem týždeň a uvidíš čo sa bude diať!!