HIPP 1 plus - vaše zkušenosti

31.3.09 18:35

HIPP 1 plus - vaše zkušenosti

Dobrý den, chtěla bych přejít z Nutrilon 1 Comfort na HIPP 1 plus hlavně kvůli ceně. Rozdíl je opravdu velký. HIPP na svých stránkách uvádí, že je dobrý i na dětské koliky(probio,žaludeční a střevní infekce, dokonce jej doporučují pro děti narozené císařem), na které náš malý dvouměsíční chlapeček trpí. Tak se chci zeptat zda jste s tímto výrobkem spokojené nebo jsou to jen fámy. Jinak dáváme probio kapky, tak snad s kakáním problémy nebudou. Předem děkuji. Jinak budu vděčná za Vaše tipy. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5732
31.3.09 20:06

Ahoj.Já jsem to mlíko koupila malýmu na dokrm,když jsem měla málo a malej ho nechtěl.Se mu ani nedivím.Přišlo mi,že smrdí a mělo takovou divnou pachuť ve srovnání s třeba tím od Hami.Takže moje zkušenost je špatná… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
31.3.09 21:25

Tak ja zase na Hipp nedam dopustit,mala se narodila o mesic drive cisarem a ja jsem kojila pouze asi necelych 14 dnu.Zkouseli jsme vsechny druhy mlika a nic nesedelo,po vsem zvracela.Starsi syn byl na Nutrilonu,tak jsme zacali tim,koupila jsem i ten specialni Nutrilon pro drive narozena miminka,pak i ten na koliku a taky nezabral.Sunar,Hami,Beba a uz ani nevim,co vsechno jsme meli,zkrtaka po vsem to bylo stejne,rev a zvraceni.Hipp se nam osvedcil a davam ho stale.Chce to vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
1.4.09 06:49

Janinko,přešla jsem z Hami na Hipp a nedám na něj dopustit.Malý teda neměl nikdy problémy s kolikou,ale měl stolici tvrdší,dávalo mu to někdy hodně „práce“ vykonat potřebu.Po Hippu se to okamžitě všechno změnilo.
Na našeho malého to probio opravdu působí a neměnila bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová