Hipp anti-reflux bio

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2962
29.8.13 13:12

Nezkoušela, takže nevím, ale myslím, že by to byl hnus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.4.16 14:58

Lákání

A ho maminky mám dotaz koupila jsem si synovi 5 tydennimu hipp anti reflux, a chci se zeptat malej ma teď tekutou i stolici i žlutou, a.kaka třeba 5 denne..máte s tim. někdo zkušenost..mezi jsme sunar ale po něm byla velká zácpa teď 4 de hipp..děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.16 10:20

Doporučuji

Zkusím trochu obnovit diskuzi a třeba někomu „pomoci“. Krmím dcerku už asi 2 měsíce HiPPem AR a vřele ho doporučuji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12666
23.8.16 22:11

@dadunka001 dobry den take muzu doporucit, krmila jsem s nim dceru, jen mi zbyly 2krabice, dcerka uz ho nepotrebuje a nemuzu je udat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.4.17 16:13

prosím o radu anti feflux

Dobrý den, prosím o radu mám 3 týdeního chlapečka který trpí na blinkání, doted jsem mu dávala hipp bio combiotik a ted jsem mu koupila hipp anti reflux. Problém je v tom že je to strašně hustý a on to s láhve nemůže vytáhnout. Přemýšlela jsem že bych mu dala více vody do láhve na zředění a nebo větší dírku do sávičky měli jste s tímto někdo taky problémy? Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
29.4.17 17:13

@bidiger Určitě větší dírku do savičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4733
30.4.17 09:18

@bidiger Víc vody urcite ne. Však to je účel antirefluxniho mlika, ze je huste a miminko diky tomu méně blinka ;-). Takze utcite vetsi dirku do savicky, nebo koupit savicku s variabilnim prutokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.17 09:22

@bidiger Souhlasím s holkami, určitě savičku s vyšším průtokem. Pokud byste dala více vody, postrádalo by AR mlíčko smysl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.24 18:32

Zdravím, chci se zeptat konzultovaly jste pořízení hippu ar s pediatrem nebo jste prostě pořídily? My máme tu combiotik 1 ale malej ublinkává a stolice tak jednou za 3-4 dny tak si říkám zda by se to pak nezlepšilo. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová