UM Bebivita HA

1463
25.8.13 15:46

UM Bebivita HA

Prosím o zkušenosti s tímhle mlékem. Mám kluka 3,5měsíce. Z 80% je na um pije mlíko Bebivita. Začal se mu dělat pod krkem exem, tak bych chtěla vyzkoušet mlíko bebivita ha. Měli jste ho? Je dobre? Není hořké? Děkuji za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
25.8.13 15:49

Nemá EKZÉM proto, že tam má faldík a je zapařenej?? Dcera to tak měla, mlékem to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
25.8.13 15:51

Nevím, možná. Dvojitou bradu má. A nezabiralo vůbec nic až pomohla mast licoid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
25.8.13 15:53

@micelinka jak jste to řešily? Už je to v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
25.8.13 15:55

@maranafa tak chce to větrat - být třeba hodně na bříšku. Dceři krásně pomáhal bepanthen plus. Nebo zajít k lékaři, ten určitě bude vědět, jestli jde o zapařeninu nebo ekzém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
25.8.13 15:58

U doktorky jsme byli. Tam nám právě řekli, že to je exem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
25.8.13 16:00

Syn to měl taky, zapaří se to a pak se tam udělá ten ekzém. Syn tam měl nakonec i kvasinky takže pak bylo léčení na kožním. Doktoři ti poradí mastičku a čekat dokud dítě nepovyroste - nám říkaly počkat až bude mít krk a nebude se mu tam zapařovat ;)

já jsem na to měla Zinkový olej, je bez předpisu v lékarně a ten na to pomohl skvěle ;) Je to tekutý pudr, takže se krásně nanáší a vysušuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
25.8.13 16:07

On to právě měl zarudle a suché. Hodně červené. Zkoušela jsem weledu, sudocreme, rybníku, pudr a olejiček od avrilu, mast na hýždě, mixu. A nic nezabiralo. Jen se to zhoršovalo. Pomohla až kortikoidni mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
25.8.13 16:08

A tatinek astmatik a alergik, takže má po kom to podedit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
25.8.13 16:16

Hele kdyby to bylo na loktech, rukách, tak by to byl ekzém. Ale pod tím krkem to má většina dětí, neplaš hned s genama ;)

Maž tím co máš předepsané a uvidíš že to zmizí ;) se kouknu jestli někde nemám fotku jak to měl syn, už mu to pak lezlo i do obličeje, ale bylo jenom to „zapaření“ a následné kvasinky :)

Měly jsme na to antibiotickou mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
25.8.13 18:03

@Becky00 dik za povzbuzeni. A byli jste i u kozni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
25.8.13 19:07
@maranafa píše:
@Becky00 dik za povzbuzeni. A byli jste i u kozni?

jo jo, dětská nás hned poslala aby se na to koukly ;) kožní koukla a rovnou veděla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
26.8.13 12:11

@maranafa Určitě bych zašla na to kožní a těm mastičkám s „kortikoidy“ bych se spíš vyhýbala. Náš případ - ve 4 týdnu se malé udělala všude po tělíčku vyrážka, co vypadala jako podebrané uhříky. Pediatr nám dal mastičku s kortikoidy s tím, že by to mohl být i atopický ekzém. Takže já vynervovaná, malé se to moc nelepšilo…zašla jsem na kožní pro svůj klid, tady mi doktorka řekla, že to vypadá spíš jako potničky nebo novorozenecké akné, nad kortikoidy se zhrozila a předepsala něco úplně jiného a ne tak invazivního…takže ze mě, určitě si raději pro svůj klid zajdi na kožní, řeknou ti co a jak…rozhodně bych teď to mlíčko neměnila, na to je čas až to bude jisté :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1463
26.8.13 14:14

@Keyllah po dvou dnech mazání už není ani znak že tam něco bylo. Tak když půjdu na kožní co mi řeknou? A tu masticku už nemažu. Kdyby se to zase začalo objevovat, tak hned poletim na kožní. Ale zatím, díky Bohu, už je malej v pořádku. Dnes právě jedeme na nákup di Německa, tak právě jsem se nemohla rozhodnout jestli kupovat už mléko ha nebo normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285
26.8.13 15:11

@maranafa Nám se to po těch kortikoidech taky zlepšila, musím říct že po dvou mazáních úplně skvělé…ale prý je to jen přechodné a podle toho co jsem četla a vygooglila, jsou ty kortikoidy pro tak malé miminka hodně nevhodné. Jinak chápu jak to myslíš, chvilkama to má malá krásné a chvilkama bych brečela jak hrozně vypadá - klasicky když máme jít k doktorce tak to vypadá líp…asi jí to příště vyfotím :-))) Je otázkou zda mlíčko HA neobsahují něco co by „zdravé“ miminko zbytečně nezatěžovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová