Histologický nález

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
22.4.05 12:10

Histologický nález

Ahoj,

v lonskem roce v prosinci jsem musela na preruseni tehotenstvi v 5. mesici z duvodu vyvojove vady miminka. Jiz je to skoro 5 mesicu od te doby a stale pry jeste nemaji histologicky nalez. Pritom tady ctu, ze po potratech jste mely nalezy urcite drive. Na zakroku jsem byla u Apolinare, tak nevim jestli to tam netrva dele :(
Kdyz jsem tam ted volala naposledy, zvedla to nejaka zenska a jeste mi vynadala, co tam volam, ze prosincove nalezy jeste nema. No, svym chovanim me teda rozhodila na cely den.

Kdy jste dostaly tyhle nalezy vy?

Diky za odpovedi

Hatlina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
22.4.05 12:19

Hatlinko, nález byl hotový za 14 dní u mě, nebylo to v pátém měsíci, ale na konci třetího, ale pět měsíců a aby to ještě neměli se mi zdá trochu síla. :roll: Přeju ať se Ti brzo zase zadaří a dopadne na 1 s *.
Claudie

• Citovat
  • Upravit
40
22.4.05 15:07

Claudie, diky za odpoved. Prave ze mi to prijde taky divny. V nemocnici byla jedna holka, ktera neco podobnyho taky pred casem prodelala a pry na vysledky taky cekala asi pul roku. Prijde mi to teda dost dlouho. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
22.4.05 15:24

Ahojky,

ja jsem mela histologii asi za 14 dni. Ale jestlis byla na revizi u Apolinare, tak jim to tam asi bude trvat dyl. Jednak maji samy hodne pacientek, u kterych je to potreba a jednak budou spolecne pracoviste histologie i s jinymi oddelenimi VFN a lekarske fakulty. Takze fura prace na malo lidi, tudiz dlouhe cekaci lhuty.

Treba to tak nebude, ale ze svych zkusenosti s patologii v tehle nemocnici bych se uz nedivila nicemu.

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
22.4.05 17:10

Ahojky,
já měla pitevní zprávu hotovou do měsíce.Taky mi to ukončovali v 5 měsíci,porod trval 24hodin.
Ale kamarádka chtěla min.týden rodit u Apolináře a měli stop stav,je tam toho opravdu strašně moc, tak kdo ví jak jim to jde pomalu,ale 5m se mi zdá opravdu strašně dlouho,vzhledem k tomu že ty můžeš další otěh.zkusit za 1/2 roku po zákroku, a předtím si projít genetikou, možná jestli jsi byla někde na genetice tak oni tam posílají výsledky.Mě to taky tak udělali.
Měj se fajn a držím palce
pa MOn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
5.11.13 12:42

Bych se asi obrátila na vedení, pak event.na další instituce, tohle je celkem omezení dalších tehotenskych plánů a čekat skoro půl roku je na pováženou. Pokud je to u Apolinare zajetá praxe, je potřeba jí změnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí