Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
v lonskem roce v prosinci jsem musela na preruseni tehotenstvi v 5. mesici z duvodu vyvojove vady miminka. Jiz je to skoro 5 mesicu od te doby a stale pry jeste nemaji histologicky nalez. Pritom tady ctu, ze po potratech jste mely nalezy urcite drive. Na zakroku jsem byla u Apolinare, tak nevim jestli to tam netrva dele ![]()
Kdyz jsem tam ted volala naposledy, zvedla to nejaka zenska a jeste mi vynadala, co tam volam, ze prosincove nalezy jeste nema. No, svym chovanim me teda rozhodila na cely den.
Kdy jste dostaly tyhle nalezy vy?
Diky za odpovedi
Hatlina
Hatlinko, nález byl hotový za 14 dní u mě, nebylo to v pátém měsíci, ale na konci třetího, ale pět měsíců a aby to ještě neměli se mi zdá trochu síla.
Přeju ať se Ti brzo zase zadaří a dopadne na 1 s *.
Claudie
Claudie, diky za odpoved. Prave ze mi to prijde taky divny. V nemocnici byla jedna holka, ktera neco podobnyho taky pred casem prodelala a pry na vysledky taky cekala asi pul roku. Prijde mi to teda dost dlouho. ![]()
Ahojky,
ja jsem mela histologii asi za 14 dni. Ale jestlis byla na revizi u Apolinare, tak jim to tam asi bude trvat dyl. Jednak maji samy hodne pacientek, u kterych je to potreba a jednak budou spolecne pracoviste histologie i s jinymi oddelenimi VFN a lekarske fakulty. Takze fura prace na malo lidi, tudiz dlouhe cekaci lhuty.
Treba to tak nebude, ale ze svych zkusenosti s patologii v tehle nemocnici bych se uz nedivila nicemu.
Mata
Ahojky,
já měla pitevní zprávu hotovou do měsíce.Taky mi to ukončovali v 5 měsíci,porod trval 24hodin.
Ale kamarádka chtěla min.týden rodit u Apolináře a měli stop stav,je tam toho opravdu strašně moc, tak kdo ví jak jim to jde pomalu,ale 5m se mi zdá opravdu strašně dlouho,vzhledem k tomu že ty můžeš další otěh.zkusit za 1/2 roku po zákroku, a předtím si projít genetikou, možná jestli jsi byla někde na genetice tak oni tam posílají výsledky.Mě to taky tak udělali.
Měj se fajn a držím palce
pa MOn
Bych se asi obrátila na vedení, pak event.na další instituce, tohle je celkem omezení dalších tehotenskych plánů a čekat skoro půl roku je na pováženou. Pokud je to u Apolinare zajetá praxe, je potřeba jí změnit