ohradka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
227
22.4.05 10:12

ohradka

Ahojky,
resime ted problem jakou koupit malymu ohradku - jestli drevenou nebo tu sitovanou. Muzete mi nekdo poradit co je lepsi?
Diky Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
22.4.05 10:51

Ohrádka

Ahojky Romano,
sice zatím nemám praktickou zkušenost, ale asi bych volila ohrádku dřevěnou, aby na tebe mimčo dobře vidělo. U té síťované totiž hrozí, že nebude mít tak dobrý výhled jako přes šprušle a mohlo by to dopadnout tak, že ti v ní nebude chtít přebývat :! .
Je ale zase pravda, že síťovaná zmírní různé bolístky, ale to se dá myslím dost dobře vymyslet i u té dřevěné :) .
Snad jsem ti alespoň trošku usnadnila výběr :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
22.4.05 11:04

Ahoj, já mám doma obě, dřevěnou i síťovanou. Dřevěnou jsem ale nepoužívala moc dlouho, protože malá jak ještě hodně padala, tak byla samozřejmě omlácená a bylo mi jí líto.
Koupila jsem proto ohrádku síťovanou, ale tu větší (CAM America), má rozměry 118×120, a nemůžu si ji vynachválit. Maximálně ji využijeme, malá si v ní vyhraje, a já se můžu v klidu najíst, odskočit si a nemám obavy, že by se jí něco stalo. Jsou dost drahé, v rozmezí 2900-3500Kč, ale když budeš sledovat inzeráty, možná na něco narazíš, já ji koupila na inzerát tady na emiminu za 1.500Kč a to bez poštovného (hradil prodávající).
Jinak z dřevěné ohr. mimi určitě líp vidí, a může se „věšet“ po šprušlích, ale ta je podle mě lepší pro mimi, které už tak často nepadá. Pro prcky je lepší síťovaná.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.05 13:04

TAk to ja splachla dve mouchy jednou ranou a koupila cestovni postlylku, kterou jsme od lezouciho obdobi pouzivali jako ohradku (ja jsem si aspon v klidu dosla na wc a dcera si v ni obcas i schrupla). Je to typ Chicco Caddy a ma vsechny strany sitovane tmave - tudiz je pres ne dobre videt. Nyni nam slouzi jako cestovni postylka pri presunech na chaty prarodicu a urcite jeste nejakou dobu slouzit bude. Tak treba vas to inspiruje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.4.05 16:49

My to taky resime cestovni postylkou. My mame Cam, ale jsou si s Chiccem dost podobne. Hlavni je, ze ji taky hodne vyuzivame pri cestach. Videt pres ni jde take.
Terik a Charlie

• Citovat
  • Upravit
10459
22.4.05 19:32

Ahoj,
my jsme pořídili dřevěnou ohrádku větších rozměrů (140×120), do které jsem ušila deku. Malá zatím není „padací“ a v ohrádce se jí docela líbí. Síťovanou ohrádku jsem zamítla hned, máme ji ve sprchách na kurzech plavání. Připadá mi hrozně malá a přes bílou síťovinu se špatně kouká :roll: Máme i cestovní postýlku, ale tam bych Anetku už vůbec nedávala, myslím, že by tam ani být nechtěla, navíc dno postýlky není tak pevné, aby se na něm dítě stavělo (alespoň u té naší ne).
 Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.05 19:44

Ahojky Romčo,
my máme taky velikou 130 na 130 dřevěnou,jednak mi jí půjčila kamarádka a síťovaná je buď na nás malá,nebo ta velká je drahá. Do dřevěné jsem dala deky,a je mu tam úžasně,hlavně ta jistota, když potřebuju něco taky v bytě udělat :-))))
tak pa Mon a Den

• Citovat
  • Upravit
102
22.4.05 20:54

Ahoj,
my mám edřevěnou, a musím říct, že se o ni náš malý právě moc „neomlátí“.Když padá, tak se chytne té šprušle a nespadne na zem (9 měsíců).Takže si ji nemůžeme vynachválit.Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
23.4.05 10:45

Ahojky :-)
momentálně nemám žádnou ale sháním dřevěnou. Měla jsem ji u prvního syna a je moc praktická. Může se chytit šprušlí když se snaží postavit a je to pevná opora. Sem tam boulička, no a co ? Vždyť nejlepší ochrana pro děti je, když je co nejdřív naučíte padat správně. A nejlíp si zapamatují to, co cítí ( třeba bouličky :-)). Navíc, když byl větší a ohrádka mu pro rozběh nestačila , tak jsme ji rozmontovali a použili jako plůtky všude tam, kam jsme nechtěli aby měl přístup (vrátka do dveří na balkon, před krb, o vánocích skončil v ohrádce stromeček :-)). Škoda, že měla jenom 4 strany, těch plůtků by se hodilo i víc :-).
 Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2907
23.4.05 16:44

ohrádka

Ahoj
My máme ohrádku síťovanou CAM a jsme spokojeni. Používám jí od té doby co se malá začala pohybovat (asi od prosince). Teď jí je už přes rok a stále ji využívám když jdu na WC nebo když musím jít třeba pro poštu (bydlíme v druhém patře). Koupili jsme jí už použitou a stála nás 1000kč. Je fakt dobrá a na rozdíl od dřevěné má podlážku asi 10 cm od země což jsme ocenili jelikož paneláková okna zrovna moc netěsní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí