Hlad po Letroxu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1428
25.12.22 20:53

Hlad po Letroxu?

Pěkný večer, prosím, napište mne, že máte někdo podobný problém, protože už nevím kudy kam…vždycky nějaké období, nějakou dobu mám strašný hlad. Jsou to takové ty vlci hlady, kdy se člověk normálně nají a za hodinu i dříve má zase hlad. Najím se stejně jako manžel, on vydrží i 4 hodiny na a já po hodine chodím a hledám, co sníst. Je to o to horší, že mám eliminační dietu kvuli potravinovým alergiim. Jediné, co mě napadá, čím by to mohlo být, že beru Letrox 50 mg a mám takové podezření, že tyto stavy nastanou vždy, když nějakou dobu beru Letrox úplně nalačno. Mám ho u postele a vezmu si ho, ještě než vstanu. Pak je období, kdy si ho beru až jdu do práce a to předtím vždy něco menšího sním. Nejsem si tím, ale úplně jistá, jestli je to opravdu tím, jak ho užívám. Teď jsem byla na testech a mám tah 1.23 a ft4 je 15. Jsem už fakt v koncích, takhle se to nedá, pořád s sebou všude nosit jídlo, prostě katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1392
25.12.22 21:03

Ahoj, taky beru Letrox a jsem mlsna jak pes :lol:, ale zas nějak nepribiram, jen něco málo, bylo mi u doktora řečeno, že po Letroxu 50 se neprobírá, tak nevím, snažím se furt hýbat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24572
25.12.22 21:07

Však Letrox se musí brát na lačno. Já beru každý den 200 mg a vlčí hlad nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
25.12.22 21:09
@zuzuza píše:
Pěkný večer, prosím, napište mne, že máte někdo podobný problém, protože už nevím kudy kam…vždycky nějaké období, nějakou dobu mám strašný hlad. Jsou to takové ty vlci hlady, kdy se člověk normálně nají a za hodinu i dříve má zase hlad. Najím se stejně jako manžel, on vydrží i 4 hodiny na a já po hodine chodím a hledám, co sníst. Je to o to horší, že mám eliminační dietu kvuli potravinovým alergiim. Jediné, co mě napadá, čím by to mohlo být, že beru Letrox 50 mg a mám takové podezření, že tyto stavy nastanou vždy, když nějakou dobu beru Letrox úplně nalačno. Mám ho u postele a vezmu si ho, ještě než vstanu. Pak je období, kdy si ho beru až jdu do práce a to předtím vždy něco menšího sním. Nejsem si tím, ale úplně jistá, jestli je to opravdu tím, jak ho užívám. Teď jsem byla na testech a mám tah 1.23 a ft4 je 15. Jsem už fakt v koncích, takhle se to nedá, pořád s sebou všude nosit jídlo, prostě katastrofa.

Ahoj, 50 je nízká dávka.
Já beru 150 až 200. Mam sníženou funkci štítné žlázy, ale taky rozházený, zkušený endokrinolog by měl poradit.
Jinak letrox se bere na lačno. To děláš správně.
Jinak je nižší vstřebávání.
T toho co píšeš nevim zda máš sníženou či zvýšenou funkci, nejsem lékař.

Vlčí hlad mívám taky, ale je to spíš chuť, tím, že se v jidle omezuju, to je normální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
25.12.22 21:17

@zuzuza ještě přidám, že pokud máš,,eliminační dietu,, jak píšeš, tak ten hlad bude tou dietou.
Zkus energeticky navýšit hodnotu tvého jídla a také nutričně.
Pokud je jidlo chudé, výživově nevyrovnané, může to být problém.
Navyš bílkoviny a tuky, pomalé sacharidy a po takovém jídle by mělo krucet v žaludku za cca 3h (pokud tam není maso)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.12.22 21:20
@zuzuza píše:
Pěkný večer, prosím, napište mne, že máte někdo podobný problém, protože už nevím kudy kam…vždycky nějaké období, nějakou dobu mám strašný hlad. Jsou to takové ty vlci hlady, kdy se člověk normálně nají a za hodinu i dříve má zase hlad. Najím se stejně jako manžel, on vydrží i 4 hodiny na a já po hodine chodím a hledám, co sníst. Je to o to horší, že mám eliminační dietu kvuli potravinovým alergiim. Jediné, co mě napadá, čím by to mohlo být, že beru Letrox 50 mg a mám takové podezření, že tyto stavy nastanou vždy, když nějakou dobu beru Letrox úplně nalačno. Mám ho u postele a vezmu si ho, ještě než vstanu. Pak je období, kdy si ho beru až jdu do práce a to předtím vždy něco menšího sním. Nejsem si tím, ale úplně jistá, jestli je to opravdu tím, jak ho užívám. Teď jsem byla na testech a mám tah 1.23 a ft4 je 15. Jsem už fakt v koncích, takhle se to nedá, pořád s sebou všude nosit jídlo, prostě katastrofa.

Beru Letrox už asi 10 let a nevšimla jsem si toho. Vstanu, vezmu si prášek a buď se do půl hodiny nasnídám, nebo musím do práce a pak tedy snídám až tam. Měl by se jíst nalačno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.12.22 21:21
@Besterka píše:
Ahoj, 50 je nízká dávka.
Já beru 150 až 200. Mam sníženou funkci štítné žlázy, ale taky rozházený, zkušený endokrinolog by měl poradit.
Jinak letrox se bere na lačno. To děláš správně.
Jinak je nižší vstřebávání.
T toho co píšeš nevim zda máš sníženou či zvýšenou funkci, nejsem lékař.Vlčí hlad mívám taky, ale je to spíš chuť, tím, že se v jidle omezuju, to je normální :roll:

Letrox je asi jen na sníženou činnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.12.22 21:32
@Besterka píše:
@zuzuza ještě přidám, že pokud máš,,eliminační dietu,, jak píšeš, tak ten hlad bude tou dietou.
Zkus energeticky navýšit hodnotu tvého jídla a také nutričně.
Pokud je jidlo chudé, výživově nevyrovnané, může to být problém.
Navyš bílkoviny a tuky, pomalé sacharidy a po takovém jídle by mělo krucet v žaludku za cca 3h (pokud tam není maso)

Ne to nebude tou dietou, tu mám už několik let a vždy je to období, jim pořád stejně, je doba, kdy si dám ráno banán a vydržím až do oběda, pak je doba, kdy bych do oběda umřela a jim a jim a jim a není to chuť, je to hlad, strašný hlad, kručení v břiše, prostě šílenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.12.22 21:32
@Russet píše:
Letrox je asi jen na sníženou činnost.

Ano mám hypo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11078
25.12.22 21:55

Nemůže to být třeba spíš menstruačním cyklem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
25.12.22 22:00

Letrox na lačno! Jist až tak za půl hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.12.22 22:18
@jita22 píše:
Nemůže to být třeba spíš menstruačním cyklem?

Nene to mám vypozorované, že ne, prostě jak beru na lačno letrox, tam pak mám tyto stavy, když jim s kouskem něčeho, tak to přejde. Vím, že musím nalačno, ale fakt mám velký podezření, že to je tímto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.12.22 22:24
@zuzuza píše:
Ne to nebude tou dietou, tu mám už několik let a vždy je to období, jim pořád stejně, je doba, kdy si dám ráno banán a vydržím až do oběda, pak je doba, kdy bych do oběda umřela a jim a jim a jim a není to chuť, je to hlad, strašný hlad, kručení v břiše, prostě šílenost.

Proč si k snídani dáš jen banán a pak nesmyslně hladovíš do oběda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
25.12.22 23:58
@Russet píše:
Proč si k snídani dáš jen banán a pak nesmyslně hladovíš do oběda?

To byl jen příklad, samozřejmě, že to tak nepraktikují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
26.12.22 07:19

Letrox beru víc jak 20 let, nemám štítnou žlázu. Beru 125 mcg a vlčí hlad nepozoruji. Užívám ho jak kdy, někdy před jídlem, někdy po. Žádný rozdíl.
Zvýšený hlad a mlsnou hubu však pravidelně mívám v určité fázi cyklu (neberu HA), takže je jasné, že s hormony ta žravost nějak souvisí. Pak taky mám zkušenost, že jak se rozežeru, tj. jím z nějakého důvodu víc než obvykle, těžko se to brzdí. Mám pak větší a častější pocit hladu atd. Musím si dát třeba jeden den vyloženě půst, abych to zastavila. Ale to je extrém, to se mi stane tak 2 x do roka. Zkus se zeptat na té endokrinologii.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex