Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak hodnota 2 je negativní, takže maximálně můžeš počkat a odběr zopakovat za pár dní…jistota to není.
Negativni. 18 den po styku, takze minimalne cca dva tydny po oplodneni, spis dele, uz by se ti hcg poihybovalo v radech stovek.
Do 5 jednotek se to bere jako negativni, opravdu takovou pidi hladinu muzes mit v krvi stabilne.
Tak děkuju. Nám totiž selhal kondom, ale to jako fakt, fakt praskl, ale proto, že jsem to měla za 2 dny dostat, tak jsem si pro postinor nešla. V Plodných dnech spolu nespíme raději vůbec
ale tohle mě fakt vyděsilo. Jinak fakt nevím v čem se to počítá
ta hladina, já se o to nikdy moc nezajímala. Ale kde je teda ta MS
ta mě pěkně dává, cyklus od května 25-27 dnů, pravidelný a teď tohle ![]()
@kerrankin píše:
Do 5 jednotek se to bere jako negativníZa mě jistota, že nejsi těhotná… Ještě když jsi min 15 dpo. Bohužel…
Dnes mi z krve vyšlo HCG 2ml/U. Podle vynechané MS se to počítat nedá, tu mám vynechanou dnes 16tý den, ale oplodnění by bylo jediné možné 2dny před MS. Tak je možné, že je to těhotenství? V laborce říkala paní, že tahle hladina je i u netěhotných. Že se to bere od vynechané MS, jenže to je fakt trochu zbytečné, když by případné oplodnění vycházelo právě na tu MS. Ksakru, moc mi to ten odběr neulehčil
Tak co teď? Má smysl se tím ještě zaobírat? jinak kdyby pohmatově břicho bolelo a bylo to z těhotenství, tak by muselo být HCG v krvi vyšší ne?
já se v tom fakt nevyznám, ale včera na prohlídce u OL se ji nezdálo břicho, o zmeškané MS neví, mám přijít na kontrolu břicha za týden. tak jsem si šla na krev a vyšla jak vyšla. Je tohle jistota, že to těhotenství není? 18 den po styku a hladina takto nízká?