Hladina HCG 2ml/U

Anonymní
5.2.15 13:14

Hladina HCG 2ml/U

Dnes mi z krve vyšlo HCG 2ml/U. Podle vynechané MS se to počítat nedá, tu mám vynechanou dnes 16tý den, ale oplodnění by bylo jediné možné 2dny před MS. Tak je možné, že je to těhotenství? V laborce říkala paní, že tahle hladina je i u netěhotných. Že se to bere od vynechané MS, jenže to je fakt trochu zbytečné, když by případné oplodnění vycházelo právě na tu MS. Ksakru, moc mi to ten odběr neulehčil :zed: Tak co teď? Má smysl se tím ještě zaobírat? jinak kdyby pohmatově břicho bolelo a bylo to z těhotenství, tak by muselo být HCG v krvi vyšší ne? :think: já se v tom fakt nevyznám, ale včera na prohlídce u OL se ji nezdálo břicho, o zmeškané MS neví, mám přijít na kontrolu břicha za týden. tak jsem si šla na krev a vyšla jak vyšla. Je tohle jistota, že to těhotenství není? 18 den po styku a hladina takto nízká?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19198
5.2.15 13:17

Výsledek 2ml/U je negativní. Těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.2.15 13:18

Tak hodnota 2 je negativní, takže maximálně můžeš počkat a odběr zopakovat za pár dní…jistota to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
5.2.15 13:19

Jinak hodnota se udává v mIU/ml (případně IU/l) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
5.2.15 13:20

Negativni. 18 den po styku, takze minimalne cca dva tydny po oplodneni, spis dele, uz by se ti hcg poihybovalo v radech stovek.
Do 5 jednotek se to bere jako negativni, opravdu takovou pidi hladinu muzes mit v krvi stabilne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
5.2.15 13:22

Já měla nedávno hcg 6, a těhotná jsem nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.15 13:27

Tak děkuju. Nám totiž selhal kondom, ale to jako fakt, fakt praskl, ale proto, že jsem to měla za 2 dny dostat, tak jsem si pro postinor nešla. V Plodných dnech spolu nespíme raději vůbec :mrgreen: :mrgreen: ale tohle mě fakt vyděsilo. Jinak fakt nevím v čem se to počítá :mrgreen: ta hladina, já se o to nikdy moc nezajímala. Ale kde je teda ta MS :dance: ta mě pěkně dává, cyklus od května 25-27 dnů, pravidelný a teď tohle :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.15 13:28
@kerrankin píše:
Do 5 jednotek se to bere jako negativní :nevim: Za mě jistota, že nejsi těhotná… Ještě když jsi min 15 dpo. Bohužel…
:oops: bohudík :oops: fakt se stydím, ale my se chráníme. :,( Bylo by to pro mě hodně těžké, tak vám tu budu věřit, 2 je negativní a třebas to už konečně dostanu :kytka: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex