Těhotenský test značky Pepino

2.2.15 18:43

Tehotensky test značky Pepino

Zdravím vsechny citatelky:-) abych vysvětlila z ceho jsem nervozni a trosku zmatena. posledni MS jsem mela 10.1., poznám celkem své tělo dobre a zrejme jsem mela ovulaci 25.1. Cely víkend 24-25.1. jsme si s pritelem užívali příjemné chvíle a par dni poté mi začlo byt celkem divne. Připisovala jsem to na vaření meho přítele, moc to neumi ale tak chtela jsem mu udelat radost a snedla jsem to. Ale již tyden je mi divne. Stale me nadyma, mam prujmy, dnes v praci jsem se malém pozvracela. Jsem kuracka, posledni 2 dny pri představě ze si zapálim se mi udela nevolno a tak jsem si rekla ze si zkusím udelat TT. Koupila jsem si značky Pepino a podle pokynu to ocurala. Nevěřila jsem ze bych mohla byt tehu, takze tak po minutě kdyz jsem videla jen jednu čárku jsem to zabalila a pokračovala normalne. Vecer jsem si rekla ze se ze srandy podivam a nevěřila jsem. Vidim tam druhou čárku, neni silna jako ta kontrolni, ale i muj chlap ji videl a kdyt to vidi chlap, tak si to němužu namyslet. MS podle kalendáře mam dostat 10.2. Tudíž je jeste brzo na nejaky závěry. Chtela jsem se zeptat, zdali ma nekdo zkušenosti s tímto testem? Je spolehlivý? Nedělá falešný nadeje? Miminku se nebranime, přítel tady skáče radosti ale ja jsem dost skepticka a netrpeliva. Nejradši bych chtela vedet vsechno hned. Dekuji za kazdou informaci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.2.15 18:51

S Pepinem zkušenost nemám. Ale myslím, že druhá čárka je celkem jasná. Já byla nedočkavá a tak jsem se testovala poměrně brzo. Taky byla takhle slaboučká a cca za 4 dny silnější a pak už nebylo pochyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7956
2.2.15 18:53

@petulka297 já ho použila 3× (2× jsem těhotná nebyla a jednou ano) a ani jednou se nemýlil. Ale teda měla jsem jiný než máš na obrázku. Nicméně test se má hodnotit do asi 3 nebo 5 minut, pak může být falešně pozitivní!! Takže si udělej nový test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
2.2.15 18:56

Udelej si radsi rano jeste novy test, po limitu muze byt vysledek jiny nez ve skutecnosti… Ale drzim palce, ja netrpelive cekam, kdy uz sama budu moct testovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
2.2.15 19:08

Já s nim měla 2× falešný duchy, ale je pravda, ze az po limitu, Ale u jinych testu se mi duch neudelal, kdyz jsem nebyla, zkusila bych jiny a pak jeste v dobe ms ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
2.2.15 19:10

@petulka297 ja s pepinem zkušenost mam takovou, že ukazal 2// a za 6 týdnu mam TP.:) tak drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.2.15 19:10

Já měla falešného ducha snad pokaždé, když jsem s pepinem testovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
2.2.15 19:12

@petulka297
a mimo to je na pozitivní test i brzo, jestli jsi nějaký 8DPO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
2.2.15 19:16

@jajda32 Brzy byt nemusi, ja mela 9 dpo taky uz ducha na testu a toto podleme uz ani duch neni. Ale slaba carka.

@petulka297 Ja myslim, ze jsi tehotna. Zkus udelat test zitra rano a pozitri rano a jestli bude carka silit, tak je to jasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.15 19:31

Dekuji všem za odpovedi :-) samozrejme, ze si udelam i jiny test, jen jsem vecer vyndala veci z kabelky a toto na me koukalo a zaujalo to moji pozornost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.15 19:36

Me ukazal tehotenstvi, za me spolehlivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
2.2.15 19:42

Podle me je na příznaky brzo, ale tento test mi ukázal těhotenství a rekla bych, ze je velmi spolehlivej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
2.2.15 20:11

Za mě je spolehlivý, také mi potvrdil těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
5.2.15 12:12

@petulka297 To bych brala jako pozitivní, duch vypadá jinak.. :palec:

Ani nevím, že zn. Pepíno má TT v tyčince 8o :nevim:..kupuju v Tescu jen proužky 8)

Tak jak jsi dopadla? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.15 19:07

Ahoj holky, jiné testy mi vyšli negativní, tak jsem usoudila, že tehotna nebudu a sla jsem normalne ke svemu obvodnímu lekari, protoze posledni tyden je mi spatne, boli mi podbrisek, stale zvysena teplota, unava atd… Delali mi testy, ale na HCG mi nedelali, jedine co mi vyslo byli zvysene leukocyty, ve svem okoli mam same odborniky, usoudili ze to bude slepe strevo a ze teda pujdu na pozorovani, tak jsem jim musela ric ze slepe strevo nemam tak 15 let :lol: :lol: tak me poslali na gynekologii. Pani doktorka vlastne nic nezjistila, rekla ze tady problem nebude, kdyz jsem se zeptala na tehotenstvi, tak rekla, ze nic nevidi, ze mam jen vysokou sliznici 9mm…nevim co to znamena, ale ze se mam ozvat v pondeli, az budou vysledky…takze jsem vlastne nijak nedopadla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí