Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, od 11 let se lečím s nepravidelnou MS, v začátcích mi byl nasazen extrimax a duphaston, posléze vynechání extrimaxu, pokračování v duphastonu do nedávné doby. Před 3 lety jsem zobala HA asi cca necelý rok, kterou mi MS srovnala.Po vysazení opět rozhodila cyklus, od té doby snažení o mimčo, následovala návštěva na CAR, kde mě vyšetřili vč. mého přítele (spermiogram v normě) a pro případ udělali průchodnost vyjcovodů(byly průchodné). Následovala injekce Pregnyl, dnes je to 11DPO - test je sněhobílý, dnes ranní špinnění, pár dní zpět citlivost bradavek.Co myslíte, je tu pravděpodobnost v těhu? Je ještě brzo na test v mém případě nepravidelné MS či to špinění bylo uhnízdění vajíčka? Četla jsem, že probíhá 5-7 DPO, ale i kolem 10 dne, u každého jinak. Máte zkušenosti? Poradíte? Předem děkuji za vaše odpovědi ![]()
duphaston a estrimax už neberu.. ustrogestan jsem brala před pregnylem 10 dní rano a večer.. zkusím ještě vyčkat. hold s nepravidelnou MS je to složitější…
@JayLee to bych zase netvrdila..ja ms dostala vzdy normalne i s utrogestanem ![]()
@mimins píše:duphaston a estrimax už neberu.. ustrogestan jsem brala před pregnylem 10 dní rano a večer.. zkusím ještě vyčkat. hold s nepravidelnou MS je to složitější…
A to bylo IUI?
@jalisca píše:
A to bylo IUI?
nenene. IUI jsem nepodstoupila, pouze průchodnost vejcovodu- vzduchem
@JayLee píše:
tak jak kdo ze joněkdo ji dostane az po vyazeni vseho a někdo i při brani ultrogestanu
právě.. člověk neví… uvidím, pokud do týdne nedorazí, pak zajdu na krev.-)
@mimins zkus testovat později, třeba tak za dva dny. Já problémy s cyklem a početím nemám, takže bohužel v tomhle neporadím, ale 3× jsem otěhotněla přirozeně a ve všech případech byla slabá čárka na testu až tak 13 DPO. Jednou jsem to nevydržela a testovala 12 DPO a nebylo tam vůbec nic. 11 DPO je podle mě brzo.
**@jpregmy píše:
@mimins a jake Ti dali instrukce?
Instrukce po pregnylu další den milování ve dne v noci, poté udělat test těsně přes MS, jenže v mém případě nepravidelne MS nevím přesně kdy testovat a pokud MS nedorazi pak na testy hcg..asi uz blaznim, každý to má individuální, nesmím se řídit dle ostatních příspěvků jak zde píší holky, že uz 10dpo uz viděli ducha apod…a ja stále nic…tělo si dělá co chce…
Pockala bych na 14DPO, jestli se spineni nerozjede do krvaceni, a testovala znova, to uz byva jasne v naproste vetsine pripadu.
@beruska9 píše:
Pockala bych na 14DPO, jestli se spineni nerozjede do krvaceni, a testovala znova, to uz byva jasne v naproste vetsine pripadu.
děkuju, zkusím
![]()