Když má někdo neprávem neschopnost - hlásit nebo nehlásit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Myslela bych si, že je dost neopatrný. Takových případů je všude bohužel plno. Já bych to i práskla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to neřešila, pokud by to nebyl muj zaměstnanec. Jen bych si myslela, že asi nebude moc inteligentni. Tolik podobných už přišlo o práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhodně bych si myslela své, ale nepráskla bych to. Ani omylem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Videa jsou z dob před hospitalizací.
ted to nechápu… ten dotyčný je jako hospitalizovaný a v rámci hospitalizace přidává videa která udělal někdy předtím? to snad může ne? aspoň se ve špitále zabaví ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den jak by jste řešili kdyby jste věděli, že je někdo na neschopence údajně děsně nemocný a nemoc se mu zhoršila, že si šel lehnout do nemocnice a on si mezitím vystavuje na sociálních sítích videa jak je v bazénu, jezdí si po výletech a ke svým koním… Navíc i dává videa sebe na kterých nemocné vůbec nevypadářešili by jste to nějak nebo by jste to nechali být? Přece jen jde o podvod pokud mě chápete
Myslel bych si o dotyčném, že je vůl, ale nejsem udavač, abych to hlásil. Ono ho to doběhne dřív nebo později samo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bych věděla kde pracuje nahlásila bych to do práce..
nesnáším vyžírače.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@jdukolem píše:
ted to nechápu… ten dotyčný je jako hospitalizovaný a v rámci hospitalizace přidává videa která udělal někdy předtím? to snad může ne? aspoň se ve špitále zabaví ne?
Může. Nebo koukat na telku atd. V nemocnici je nuda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Než nastoupila do nemocnice tak byla už cca 3 týdny na neschopence :/
už je na ní právě děsně dlouho :/
- Citovat
- Upravit
@Premek_Orac píše:
Myslel bych si o dotyčném, že je vůl, ale nejsem udavač, abych to hlásil. Ono ho to doběhne dřív nebo později samo…
Presne tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@ka2ka údajně má streptokoka
no to vidět není a možná jsou videa stará ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Než nastoupila do nemocnice tak byla už cca 3 týdny na neschopence :/už je na ní právě děsně dlouho :/
a tobě je do toho co?
já byla na neschopence 7 měsíců.. ty seš lékař?
může mít vycházky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den jak by jste řešili kdyby jste věděli, že je někdo na neschopence údajně děsně nemocný a nemoc se mu zhoršila, že si šel lehnout do nemocnice a on si mezitím vystavuje na sociálních sítích videa jak je v bazénu, jezdí si po výletech a ke svým koním… Navíc i dává videa sebe na kterých nemocné vůbec nevypadá
řešili by jste to nějak nebo by jste to nechali být? Přece jen jde o podvod pokud mě chápete