Když má někdo neprávem neschopnost - hlásit nebo nehlásit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Takhle se choval chlapovo kolega z prace. Cely leto,,marodil'' a posilal nam fotky od bazenu apod. Stvalo nas to, ale nepraskli jsme ho. Manzel uz s nim nepracuje, ale prej to dela porad. Kazdy leto. Ja verim, ze se mu to vrati. Karma je zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nerozumím tomu. Teď je v nemocnici, předtím byla doma, možná je infekční a vlastně do práce nemůže a provinila se tím, že dává stará videa na fb? Nemám ráda zneužívání systému, ale v tomto případě to vypadá, že bys byla za… tydýta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den jak by jste řešili kdyby jste věděli, že je někdo na neschopence údajně děsně nemocný a nemoc se mu zhoršila, že si šel lehnout do nemocnice a on si mezitím vystavuje na sociálních sítích videa jak je v bazénu, jezdí si po výletech a ke svým koním… Navíc i dává videa sebe na kterých nemocné vůbec nevypadářešili by jste to nějak nebo by jste to nechali být? Přece jen jde o podvod pokud mě chápete
Asi nemáš co dělat vid? Co je ti po tom? Ty ji tu neschopnost platíš?
… A teda když už jsi taková hrdinka, že chceš praskat na kolegyni, tak proč zde jsi anonymní? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vycházky v 9 večer? A navíc, když má ležet v nemocnici?
Tak pokud je v nemocnici, videa budou stará.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neleží v nemocnici
každému říká něco jiného
mě, že si jde lehnout do nemocnice, vedení že lítá po nemocnicich
všichni v práci si myslí, že nemocná není, nebyla schopna sefce zvednout telefon (prý nemá čas) všem to přijde divné
a neřekla jsem, že budu praskat jen jsem se ptala na názor ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Neleží v nemocnicikaždému říká něco jiného
všichni v práci si myslí, že nemocná není, nebyla schopna sefce zvednout telefon (prý nemá čas) všem to přijde divné
a neřekla jsem, že budu praskat jen jsem se ptala na názor
Neřešila bych to!!myslím že je to její věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Neleží v nemocnicikaždému říká něco jiného
a neřekla jsem, že budu praskat jen jsem se ptala na názor
pokud se to zdá šefce divné, je na ni aby jednala..asi se jí to zas tak divné nezdá, aby zvedla telefon a poslala tam kontrolu..
jinak to jde nahlásit ještě přímo na ossz.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Annabela11 to je sice fakt… Ale odsravame to my :/
No nevím jestli pomůže udat jednoho člověka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Někdo nemusí vypadat „nemocně“, a přece nemocný být může. ![]()
Já bych nicméně na nemocenské zaměstnavatele neprovokovala nějakým videem, které je datováno časem mimo mé vycházky a které bylo očividně pořízeno mimo místo, kde se mám v době nemocenské zdržovat.
Zaměstnavatel s tím udělat podle mě nic nemůže, akorát teda dát podnět ČSSZ, aby prověřila dodržování léčebného režimu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co když je fakt nemocná???
Jako když jsem už na PN, tak třeba spím a telefony taky neberu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mimis2017 píše:
Asi nemáš co dělat vid? Co je ti po tom? Ty ji tu neschopnost platíš?… A teda když už jsi taková hrdinka, že chceš praskat na kolegyni, tak proč zde jsi anonymní?
No platíte to všichni daňoví poplatníci, jelikož zaměstnavatel platí neschopenku poze prvních 14 dní, potom to jde ze zdravotního pojištění
A mezi námi mě by to taky naštvalo. Měla jsem kolegu, který se hodil marod kvůli státnicím, aby měl klid na učení, ačkoliv byl upozorněn rok předem, aby si naddělal hodiny a on to vyřešil takto a v době neschopenky skládal státní zkoušky v Praze, mimo dobu vycházek, bydlejíce na jižní moravě. Takže my ostatní jsme dělali jeho práci zatímco on si doma studoval a potom mu ještě běžela výpovědní lhůta, jelikož mu to bylo prokázáno ale měl papír od doktorky a ta mu potvrdila, že byl u ní na kontrole, tak dostal výpověď hned jak to šlo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
A co když je fakt nemocná???
Jako když jsem už na PN, tak třeba spím a telefony taky neberu…
jako stačí číst ne? 3 týdny byla na nemocenské ( doma ) z toho dává šílený videa z bazénu a z koní nebo z čeho( z toho období kdy měla být na nemocenské )..ted teprv měla nastoupit do nemocnice..
nevím teda jak probíhá streptokok, ale určitě né tak aby člověk rajtoval na koni.. ![]()
- Citovat
- Upravit