Hledá mě exekutor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7527
15.3.15 20:36
@Anonymní píše:
Dobře a co když nebudu doma? v uterý mám jít s malým k dr a ta nás nejspíš pošle do nemocnice. přijdu domů a zjistím že mám zabavený majetek? bývalý bohužel absolutně nekomunikuje, o exekuci ví, jelikož mu to chodí na mail a taky mu píšou SMS, píšou to v tom dopise.

a to ti přišel dopis už od exekutora?? Pokud ano, tak ho kontaktuj a řekni mu že tam ex už nebydlí a pokud víš kde se zdržuje, tak to nahlaš. Jinak pokud se bojíš, že ti zabaví majetek když budeš pryč, zkuz se sněkým domluvit aby ti to tam hlídal. Jinak nevím, ale pokud tam dotyčný nemá trvalý pobyt a v bytě nikdo neotevře, tak exekutor přeci do bytu nemůže ne :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.15 20:45

Poslední dopis mi přišel 2.3. oni je posílají po 14i dnech, takže počítám s tím, že v pondělí odešlou další, protože vím, že to nezaplatil. četla jsem, projížděla internet a zjistila, že jakmile přijde ten poslední dopis, bude v něm něco jako že pokud nezaplatí do týdne, okamžitě jde k němu exekutor. takže samotného exekutora zatím kontaktovat nemužu :( jeho momentální adresu nahlásit mužu, znám ji. ale momentálně mi ji nikdo asi nevezme. :,(

• Citovat
  • Upravit
mag
12862
15.3.15 20:48

A kdo tvému příteli, když už mu teda čteš poštu, psal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
15.3.15 21:00

Anonymní - a to ty dopisy chodí TOBĚ? pak bych kontaktovala exekutora, že se jedná o omyl, ty sis žádnou půjčku nebrala. nebo chodí TVÉMU EXPŘÍTELI, ale na tvoji adresu? takové dopisy vůbec nemáš co otevírat, to je porušováním listovního tajemství! ex měl firmu s adresou na našem bydlišti a občas nám taky ve schránce přistály dopisy pro jeho exzaměstnance - normálně jsem nosila zpátky na poštu, aby je vrátili odesílali s odůvodněním, že adresát se na dané adrese nezdržuje. to bys ale zároveň neměla mít označenou schránku jeho jménem, aby pošta neměla kam dopisy házet.

každopádně když už se stalo a dopisy jsi otevřela, kontaktovala bych exekutora. osobně (telefonicky) i písemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
15.3.15 21:21
@Anonymní píše:
Poslední dopis mi přišel 2.3. oni je posílají po 14i dnech, takže počítám s tím, že v pondělí odešlou další, protože vím, že to nezaplatil. četla jsem, projížděla internet a zjistila, že jakmile přijde ten poslední dopis, bude v něm něco jako že pokud nezaplatí do týdne, okamžitě jde k němu exekutor. takže samotného exekutora zatím kontaktovat nemužu :( jeho momentální adresu nahlásit mužu, znám ji. ale momentálně mi ji nikdo asi nevezme. :,(

Dopisy o exekuci chodí DLUŽNÍKOVI do vlastních rukou. Máš v těch dopisech kontakt na exekutora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.3.15 13:25

Milá anonymní, předpokládám, podle toho, co píšeš, že ti ty dopisy posílá M. B.A. finance, u nich je totiž takové chování zcela normální. Oni obtěžují každého, písemně či přes SMS, člověk kolikrát žasne, kam na ty kontakty chodí. A vůbec je nezajímá, že se to tebe netýká. Poslala bych jim doporučeně dopis s tím, že na tvé adrese nikdy nebyla a není trvalá adresa dotyčného a že si nepřeješ, aby tě nadále obtěžovali, když mají jeho číslo i mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.15 07:26

Dopisy nechodí do vlastních rukou, pošťačka je hodí normálně do schránky. Společnost, ze které si půjčil se jmenuje Crediton.

• Citovat
  • Upravit
66815
17.3.15 07:28
@Anonymní píše:
Dopisy nechodí do vlastních rukou, pošťačka je hodí normálně do schránky. Společnost, ze které si půjčil se jmenuje Crediton.

tak to nejsou dopisy od exekutora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.15 07:34

Psala jsem, že dopisy mi zasílá společnost s tím, že pravděpodobně zítra má přijít poslední dopis, kde bude stát (jak jsem se dočetla z jiných stránek o postupu) že pokud nezaplatí do týdne, přijde exekutor - to jsem psala hned na začátku. Šlo mi o to, zda může přijít ke mě, jelikož dluh pravděpodobně nezaplatí a nebo si vyhledá exekutor jeho trvalou adresu. S tím, že jsem tady četla, že exekutor může přijít tam, kde se jen domnívá že bydlí, protože napsal této společnosti nepravdivé údaje o jeho trvalé adrese, napsal tu mou.

• Citovat
  • Upravit
66815
17.3.15 07:37
@Anonymní píše:
Psala jsem, že dopisy mi zasílá společnost s tím, že pravděpodobně zítra má přijít poslední dopis, kde bude stát (jak jsem se dočetla z jiných stránek o postupu) že pokud nezaplatí do týdne, přijde exekutor - to jsem psala hned na začátku. Šlo mi o to, zda může přijít ke mě, jelikož dluh pravděpodobně nezaplatí a nebo si vyhledá exekutor jeho trvalou adresu. S tím, že jsem tady četla, že exekutor může přijít tam, kde se jen domnívá že bydlí, protože napsal této společnosti nepravdivé údaje o jeho trvalé adrese, napsal tu mou.

tak to napiš té společnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
17.3.15 10:23
@Anonymní píše: Šlo mi o to, zda může přijít ke mě, jelikož dluh pravděpodobně nezaplatí a nebo si vyhledá exekutor jeho trvalou adresu. S tím, že jsem tady četla, že exekutor může přijít tam, kde se jen domnívá že bydlí, protože napsal této společnosti nepravdivé údaje o jeho trvalé adrese, napsal tu mou.

trvalá adresa neznamená, že tam dotyčný bydlí, je to jenom evidenční údaj a exekutor, i když si ji nepochybně vyhledá, tak si taky dohledá kontaktní adresy - třeba právě tu, kterou uvedl u společnosti a na kterou mu normálně chodí dopisy. tedy minimálně má tam označenou schránku se svým jménem, kam pošta ty dopisy bez problémů doručuje.

tedy v tuhle chvíli bych já jednak odstranila jeho jméno ze schránky a když pošťačka hodí dopis do neoznačené schránky, vracet ho na poštu. no a jednak bych se ozvala společnosti, že dotyčný na adrese od tehdy a tehdy nebydlí (případně nikdy nebydlel, dle skutečnosti). ozvala bych se jim jak telefonicky, tak písemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.15 12:34

Tak jsem tam volala, udala že zde nebydlí a dopisy chodí na španou adresu. paní mi řekla že si adresu upraví a dopisy mám zničit, tak doufám, že už mi tu nikdo nepříjde… :nevim: děkuji všem za rady

• Citovat
  • Upravit
1189
17.3.15 12:52

Dopisy bych neničila a určitě to stejné, co jsi říkala do telefonu, napsala a dopis poslala doporučeně… ideálně s doručenkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
17.3.15 12:56
@Anonymní píše:
Tak jsem tam volala, udala že zde nebydlí a dopisy chodí na španou adresu. paní mi řekla že si adresu upraví a dopisy mám zničit, tak doufám, že už mi tu nikdo nepříjde… :nevim: děkuji všem za rady

kdysi jsme podobný problém taky vyřešili telefonicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.15 16:58

@blecha72 a stačilo to? měli jste potom klid?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová